Netflix’de Öykü Karayel’in Dizisi “Bir Başkadır” Beğenildi!

Internet Dizileri Netflix

Önceki gün (12 Kasım 2020) Netflix‘de yeni bir Türk dizisi yayına girdi. Berkun Oya‘nın yazarı ve yönetmeni olduğu “Bir Başkadır” dizisi. 8 Bölüm halinde yayınlanan ilginç dizi izleyici tarafından beğenildi, olumlu tepkiler aldı. Dizide oynayan güzel oyuncumuz Öykü KarayelMeryem” karakteri ile oldukça beğenildi.

Ben şu sıralarda İnternetten Kuzey Güney dizisini izliyorum. O dizide “Cemre” karakterini Öykü Karayel oynuyor. 8 yıl önce Kanal D’de oynamıştı. Oyunculuğunu beğendiğim bir oyuncumuzdur. Erkek oyuncu olarak Kıvanç Tatlıtuğ oynuyordu. Keyifle izlediğim bir yapım.

Gelelim Bir Başkadır dizisine. 8 Bölümlük dizinin yapımcısı, yazarı ve yönetmeni 1977 Bursa doğumlu, birçok dalda ödüllü sanatçımız Berkun Oya. Konu biraz karışık olsa da, her kesimden insanın yaşamından kesitler veriyor. Köylü, kentli, cahil, din hocası, sanatçı ve doktor. İnsanların içine bastırdığı duygularını, üzüntülerini sevinçlerini, yaptıklarını ve yapamadıklarını su yüzüne çıkartıyor. Her insanın batırdığı içine attığı, kimseye anlatamadığı duyguları var. Bu insanların hayatı bir noktada kesişiyor. Ben ilgi ile izledim, sizleri bilemem.

Meryem” karakterini can veren, evlere temizliğe giden genç bir kadını canlandıran Öykü Karayel son derece başarılı… Oldukça sakin gözüken Meryem cin gibi bir kadın. Öyle ki gittiği psikiyatri doktorunu (Defne Kayalar) bile sabrını test ediyor.

Bir ara doktor (Defne Kayalar) bu işi yapamadığı kanısına varıp isyan ediyor, göz yaşlarını tutamıyor.

Başlıca rollerde; Öykü Karayel, Fatih Artman, Funda Eryiğit, Defne Kayalar, Serttar Tanrıöğen, Tülin Özen, Alican Yücesoy ve Bilge Önal yer alıyor.

Bir Başladır” dizisi yayınının 3.gününde Netflix listesinde en çok izlenenlerde birinci sırada yer alıyor. Başta yönetmen Berkun Oya başta olmak üzere, Öykü Karayel ve tüm oyuncu kadrosuna ve Netflix’e tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Her bölüm sonunda Ferdi Özbeğen kulaklarımızın pasını sildi. Son 8.bölümde çalan “Çoban Yıldızı” parçası beni Eurovizyon Şarkı yarışmasını anımsattı, yanlış hatırlamıyorsan Eurovizyon jenerik müziği parçasıydı.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir