Çağatay Ulusoy’un Adı bile Yetiyor!

Magazin

Çağatay Ulusoy son yılların en popüler isimlerinden biri… Sadece ülkemizde değil tüm dünya ülkelerinde milyonlarca takipçisi var. Bütün bu izleyiciler onu tekrar ekranlarda görebilmek için sabırsızlıkla bekliyor.

Pandomi döneminde kız arkadaşı ile evine kapanan yakışıklı oyuncumuz hakkında gün yok ki bir haber çıkmasın? Yaz aylarında TRT1‘in yapımcısı olacağı Barbaros dizisinde oynayacağı yazıldı. Hatta anlaşmanın yapıldığı söylendi. Ne oldu ki? Ulusoy aniden oynamaktan vazgeçtiği duyuruldu. Oysa Çağatay Ulusoy Netflix‘in Hakan: Muhafız dizisinden sonra hiç bir projede yer almamıştı. Sadece Star Tv ekranlarında oynayan, Ay Yapım‘ın Menajerimi Ara dizisinin 3.bölümünde konuk oyuncu olarak 5 dakika ekranlara geldi.

Mücadele Çıkmazı” sinema filminin Netflix’de oynayacağını duyurdu, gelen genç oyuncuya deneyimlerinden tavsiyelerde bulundu. Bu görüntüler sevenleri için olay oldu, onları çok mutlu etti.

Bir çok yapımcı Çağatay Ulusoy‘un önüne kendi yapımlarında oynaması için senaryolar koydu. Oldukça seçici ve titiz olan Çağatay içine sinen bir proje bulamadığı için hiçbirini kabul etmedi.

O günden bu tarafa basında bir çok söylenti ve yazılar çıktı. Reytinglerini arttırmak isteyen yapımcılar Çağatay Ulusoy’a dizlerinde oynaması için miyarlarca para teklif ettiler. Ama bilmiyorlardı ki, Çağatay’ın derdi para değil. Kendisinin Keyif alacağı, izleyicisini mutlu edecek bir yapımda oynamak!

Önceki aylarda Çağatay Ulusoy’un Çukur dizisinde Kulkan Erdenet karakteri olarak dizinin 4.sezon finalden önce son iki bölümde oynayacağı yazıldı. Çağatay’ın Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay ile yemek yerken görülmesi bu haberi otaya çıkardı. Diğer taraftan Çukur’un başrol oyuncu Yamaç karakteri Aras Bulut İynemli ile Ulusoy’un İçerde dizisinde birlikte oynamış olmaları ve Aras’ın kankası olması nedeniyle bu söylentiler destek gördü. Bu çıkan haber Çukur izleyicilerini oldukça heyecanlandırdı.

Son olarak da; TRT1‘in Masumlar Apartmanı dizisine “Bomba isim geliyor” diye bir haber çıktı. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Ulusoy’un konuk oyuncu olarak oynayacağı bomba etkisi yarattı. Temmuz ayında TRT’in Barbaros dizisinde başrol oynayacağı söylenmiş, sonra da diziden çıkartılan Çağatay Ulusoy’un gönlünü almak için TRT büyük bir sürpriz yaptı deniliyor.

ÇAĞATAY ULUSOY’UN ADI BİLE YETİYOR!

Şu sıralarda yayında olan dizilerin yapımcıları her ne kadar dizilerinin ömrünü uzatmak, ya da daha fazla reyting sağlamak için Çağatay Ulusoy’un adını kullanabilirler! Ama Çağatay Ulusoy konuk oyuncu olarak girer mi bilemem. Karar kendisine ait. Onun için bence tek hedef 4-4’lük uzun soluklu bir yapımda oynamasıdır. Bundan önceki 4 dizi ve 3 sinema filminde  hepsi birbirinden farklı yepyeni karakterler yaratmıştı. Yine aynısını yapacaktır. Onda o ruh ve kabiliyet var. Ben kendi adıma Çağatay’ın kendi ağzından duymayınca bu tür haberler pek itibar etmek istemiyorum.

Netice olarak; Bir dizi için Çağatay Ulusoy adının geçmesi bile yetiyor! Milyonlarca seveni ondan uzun soluklu bir Tv. dizisi bekliyor. Ne zaman? 15 Martta Mücadele Çıkmazı sinema filminden sonra, önümüzdeki sezon mutlaka olmalı…

Başarılar Ulusoy, yolun açık şansın bol olsun!

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir