Geçen Haftanın (02 – 08 Kasım 2020) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 02 – 08 Kasım 2020 Tarihleri arasında en çok seyredilen, yedi Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 33 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren öne çıkan dizilerin, geçen haftanın dizileri arasında çok seyredilen dizileri aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

02 KASIM PAZARTESİ (4 Dizi): Çukur (Show), Sefirin Kızı (Star Tv), Yasak Elma (Fox), Uyanış Uyanış: Büyük Selçuklu, (TRT1),

03 KASIM SALI (4 Dizi) : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Hekimoğlu (Kanal D), Baraj (Fox Tv), Masumlar Apartmanı (TRT1)

04 KASIM ÇARŞAMBA (6 Dizi): Kuruluş Osman (Atv), Benim Adım Melek (TRT1), Doğduğun Ev Kaderindir -DEK (Tv8), Sadakatsiz (Kanal D), Sen Çal Kapımı (Fox), Şeref Sözü (Show Tv).

05 KASIM PERŞEMBE (4 Dizi): Mucize Doktor (Fox), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Alev Alev (Show  Tv), Kalk Gidelim (TRT1).

06 KASIM CUMA (7 Dizi) : Arka Sokaklar (Kanal D), Hercai (Atv), Payitaht (TRT1), Babil (Star Tv), Ramo (Show), Kırmızı Oda (Tv8), Çocukluk (Fox).

07 KASIM CUMARTESİ (3 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Zümrüdü Anka (Fox Tv), Gönül Dağı (TRT1),

08 KASIM PAZAR (5 Dizi): Menajerimi Ara (Star), Öğretmen (Fox), Tövbeler Olsun (TRT1), Arıza (Star Tv),  Maria ile Mustafa  (Atv).

TOTAL’İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total’in ilk sırasında Atv dizisi Bir Zamanlar Çukurova, haftanın dizileri arasında bu hafta da ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında Show Tv’nin “Kuzey Yıldızı” dizisi yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA; AB’nin ilk sırasında da Psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu’nun romanından uyarlanan “Mahsunlar Apartmanı” yer alıyor.  10.sırada ise Star Tv’nin Sefirin Kızı yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler :

1.Bir Zamanlar Çukurova 71.Bölüm (Atv)

2.Kuruluş Osman 32.Bölüm (Atv)

3.Masumlar Apartmanı 8.Bölüm (TRT1)

4.Sadakatsiz 5.Bölüm (Kanal D)

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170.Bölüm (Atv)

6.Mucize Doktor 36.Bölüm (Fox)

7.Kırmızı Oda 10.Bölüm (Tv8)

8.Çukur 4/9.Bölüm (Show Tv)

9.Sefirin Kızı 26.Bölüm (Star Tv)

10.Kuzey Yıldızı 38.Bölüm (Show Tv)

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Masumlar Apartmanı 8.Bölüm (TRT1)

2.Sadakatsiz 5.Bölüm (KANAL D)

3.Kırmızı Oda 10.Bölüm (Tv8)

4.Bir Zamanlar Çukurova 71.Bölüm (Atv)

5.Kuruluş Osman 32.Bölüm (Atv)

6.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 170.Bölüm (Atv)

7.Uyanış: Büyük Selçuklu 6.Bölüm (TRT1)

8.Mucize Doktor 36.Bölüm (Fox)

9.Çukur 4/9.Bölüm (Show Tv)

10.Sefirin Kızı 26.Bölüm (Star Tv)

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova kendi gününde zirvede devam ediyor. Genel sıralamada da bu hafta ilk sırada yer alıyor.

Geçen bölümde Hünkar Hanımın Doktorun halası Behice’nin kıskançlık krizi sonunda bıçaklaması ve öldürmesi en çok Fekeli’yi annesi Hamineyi üzdü. Tüm Çukurova ve Yamanlar Konağı çalışanlarını ayağa kaldırdı. Hünkar Hanım şanına layık bir şekilde ebediyete uğurlanıyor.

2.MASUMLAR APARTMANI (TRT1) : Bu sezon OGM Pictures’in çektiği dizi Masumlar Apartmanı 2.sırada yer alıyor.  Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun dizideki performansı oldukça iyi.

Yeni evliler İnci ve Han’ın aşkı iki aile kardeşlerini birbirine düşürür. Evliliklerini bir türlü açıklayamazlar ama parça parça ortaya çıkan bu durum Han ve ablalarını birbirine düşürür.

 

3.KURULUŞ OSMAN (ATV) : Burak Özçivit’in dizisi; geçen sezondaki başarısını bu sezon da devam ettiriyor.  Haftanın dizileri arasında bu hafta bir basamak yükselerek 3.sırada yer alıyor.

Flatyos’un kurduğu pusudan Bamsı Bey’in yardımı ile kurtulan Osman Bey; Mönke ve Yavlak Arslan’ın kurduğu tuzağa düşerek esir edilen ağabeyi Savcı Bey’i kurtarmak üzere harekete geçer.

4.SADAKATSİZ (KANAL D) : Yeni dizilerden Kanal D’nin dizisi Sadakatsiz bu hafta bir basamak gerileyerek 4.sırada yer alıyor.

Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un başrolü paylaştıkları Sadakatsiz her hafta adından söz ettirmeyi başarıyor. Ancak bu iki karakterin nikahsız yaşamaları izleyici tepkisini aldı. Asya ve Volkan, Derin ve Derin’in ailesi ile yemeğe çıkıyor ortalık karışıyor! Asya kinayeli konuşmalarıyla Volkan ve Derin’in tedirgin olmasına sebep olurken sorduğu bir soruyla ortamda soğuk rüzgarlar esmeye başlıyor!

 

5.KIRMIZI ODA (TV8) : Yine yeni dizilerden duygusal yönü ağır basan psikolojik  dizi Kırmızı oda 5.sırada yer alıyor.

Cuma akşamları Tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisi birinci bölümünden itibaren heyecanla takip ediliyor. Başrol oyuncu Binnur Kaya oldukça başarılı. Kırmızı Oda dizisi 6 Kasım Cuma akşamı yayınlanan 10. bölümü ile izleyicileri ekran başına tekrar oturttu ve üzmeye devam etti.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Total Grubunda, Atv 3 dizi, Show Tv 2 dizi. TRT1, Kanal D , Fox, TV8 ve Star Tv birer dizi ile yer alıyorlar.

AB’de ; Atv 3 dizi. TRT1 2 dizi. Fox Tv, Kanal D, Show Tv, Tv8 ve Star Tv. birer dizi ile yer alıyor.

HAFTANIN KANALI ATV

Bu hafta  her iki grupta da 3’er dizisi ile yer alan ATV haftanın kanalı olmayı başarıyor.

Keyifli seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Balcılar-Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir