“Avlu” Dizisi Netflix’de mi Devam Edecek?

TV Programları

İki Sezondur Star Tv. ekranlarında ekranlara gelen “Avlu” geçen 30 Mayıs 2019 tarihinde 44.bölümünde sezon finali yapmıştı. İzleyicileri iki aydır yeni sezonun başlamasını bekleyedursun Avlu’dan şaşırtıcı bir haber geldi.

Avlu dizisi ilk sezon bölümlerinde yüksek reytingler alsa da, 2.sezonunda reytingleri düştü. Yayıncı kuruluşlar reytingi düzen dizileri pek bünyesinde barındırmazlar. Bilmem bu sebepten mi olacak Avlu 2 aydır 3.sezon başlaması ayak sürüyordu. İzleyici de meraktan olacak dizinin akıbetini soruyordu. Bu şaşırtıcı haber dizinin 3.sezonun Netflix İnternet sitesinde yayınlanacağı haberi geldi. Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse gibi ünlü oyuncular vardır.

Ekim ayı ortasında “Avlu” Dizisinin başarısı Dünya basınında yer aldı. Ünlü Amerikan Variety dergisine haber oldu.

Limon Film’in Netflix ile nasıl bir anlaşma yaptı bilemiyoruz. Bu haber, şüphesiz seyircisini mutlu etmiştir. Ben bu diziyi hiç seyretmedim, takip de etmedim. Ama oyuncularından Nursel Köse’yi iyi tanırım ve oyunculuğuna hayranım. Paramparça dizisinde Keriman karakteri olarak izlemiştim. Ödüllü bir sanatçımızdır.

Bundan böyle; Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak olan dizinin yayın tarihi henüz belli değil.

Netflix’te Avlu “The Yard” İngilizce adı ile Dünya seyircisi karşısına çıkıyor. Netflix’in internet sayfasında Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Portekizce olarak yayınlanacak.

Hayırlı ve başarılı olmasını diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir