Geçen Haftanın (28 Ekim – 3 Kasım 2019) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 27 Ekim – 3 Kasım 2019 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 25 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :   

PAZARTESİ (4 Dizi): Çukur (Show Tv), Vuslat (TRT1),  Yasak Elma (Fox Tv), Zalim İstanbul (Kanal D)

SALI (3 Dizi) : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Kadın (Fox), Çocuk (Star Tv)

ÇARŞAMBA (4 Dizi): Afili Aşk (Kanal D), Kurşun (Star Tv), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Benim Adım Melek (TRT1)

PERŞEMBE (2 Dizi): Mucize Doktor (Fox), Bir Zamanlar Çukurova (Atv),

CUMA (4 Dizi) : Hercai (Atv), Arka Sokaklar (Kanal D), Payitaht Abdülhamid (TRT 1), Sevgili Geçmiş (Star)

CUMARTESİ (4 Dizi): Kuzey Yıldızı (Show Tv), Kalk Gidelim (TRT1),  Her Yerde Sen (Fox), Benim Tatlı Yalanım (Star Tv)

PAZAR (4 Dizi): Savaşçı (Fox), Elimi Bırakma (TRT1), Aşk Ağlatır (Show Tv), Kimse Bilmez (Atv). 

 

TOTAL’İN İLK SIRASINDA BU HAFTA;

Total’in ilk sırasında Taner Ölmez’in rakipsiz dizisi Mucize Doktor 8.bölümünde Total grubunda 16,53 puan ile ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında Fox Tv’nin “Yasak Elma” dizisi 6,53 puanla yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA; Total’de olduğu gibi AB’nin ilk sırasında da 18,82 puanla “Mucize Doktor” yer alıyor.  10.sırada ise bu hafta Fox Tv’in “Yasak Elma” 5,33 puanla yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir. Geçen hafta yeni sezon dizileri ekranlarda birer birer yer almaya başladılar. Eski dizlerin seyredilen dizilerin yanına yeni diziler de girdiler.  Bu yeni 2019 – 2020 sezonunda da kıyasıya bir rekabet olacak gibi duruyor.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE Total ilk 10 Girenler :

1.Mucize Doktor 8.Bölüm (Fox)………………………………..16,82

2.Bir Zamanlar Çukurova 42.Bölüm (Atv)…………………10,70

3.Çukur 3.Sezon 6.Bölüm (Show)……………………………..9,97

4.Hercai 19.Bölüm (Atv)…………………………………………..8,81

5.Kuzey Yıldızı 8.Bölüm (Show Tv)……………………………8,53

6.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.Bölüm (Atv)..8,46

7.Kadın 69.Bölüm (Fox)…………………………………………..8,27

8.Savaşçı 80.Bölüm (Fox Tv)…………………………………….7,24

9.Arka Sokaklar 529.Bölüm (Kanal D)……………………….7,10

10.Yasak Elma 54.Bölüm (Fox Tv)…………………………….6,53

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Mucize Doktor 8.Bölüm (Fox)…………………………………18,82

2.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.Bölüm (Atv)….7,47

3.Bir Zamanlar Çukurova 42.Bölüm (Atv)…………………..7,41

4.Çukur 3.Sezon 6.Bölüm (Show)……………………………….7,21

5.Kadın 69.Bölüm (Fox)…………………………………………….6,93

6.Benim Adım Melek 6.Bölüm (TRT1)………………………..6,24

7.Hercai 19.Bölüm (Atv)……………………………………………5,61

8.Kurşun 2.Bölüm (Fox Tv)………………………………………6,15

9.Payitaht Abdülhamit 94.Bölüm (TRT1)…………………..5,51

10.Yasak Elma 54.Bölüm (Fox Tv)…………………………….5,33

 

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.MUCİZE DOKTOR (FOX Tv) : Dizinin 8.bölümünde AB’de aldığı 18,82 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında ilk sırada yer almaya devam ediyor. Bu bölümde ABC1 grubunda 20,54 reyting puanı almıştı. Bu da bir rekor oldu.

Ali, markette yaşadığı olay karşısında hissizdir. Oysa tecrübe etmesi gereken yeni duygular vardır. Nazlı ona farkında olmadan yardım eder ama onun da başında büyük bir dert vardır; Tanju’nun gözetiminde, bir saldırganı tedavi etmek zorundadır.
 
Bunu yaparken geçmişiyle yüzleşir. Günün sonunda, hastanede bir kez daha kozlar paylaşılacaktır.
 

2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Haftanın dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova bu hafta da 2.sıradaki yerini koruyor. Total grubunda 10,70 puan aldığını görüyoruz.   

Züleyha, Saniye ve Gaffur’u çiftlikten kovduruyor. Karısının bir dediğini ikiletmeyen Demir, her ikisini de annesi Hünkar Hanım ile kapının önüne koyar.  Gülten’in ağabeyi ve yengesinin kovulmasına çok üzülür. Züleyha’nın kalbini yumaşır ve tekrar geri çağrılırlar. Gülten ile Çetin arasında yeni aşk filizleniyor.

 

İki gencin bakışları bu aşkı söylüyor. Yılmaz ve Züleyha ile kaçış planı yapar. Babası Fekeli’ye ‘Müjgan’ın vicdan azabına razıyım’ diyerek hellalleşen Yılmaz, Müjgan’a durumu açıklamaya gittiğinde beklemediği bir haber alır.

Müjgan hamiledir, bebek beklediğini söyler. Şimdi Yılmaz, kendi çocuğunu babasız bırakıp, Demir’in çocukları ile birlikte Almanya’ya mı kaçacak. Önümüzdeki hafta hep birlikte göreceğiz.

 

3.ÇUKUR (SHOW TV) : Bu hafta Çukur bir hafta aradan sonra 3.sezon 6.bölümü ile haftanın dizileri arasında yerini aldı. Total grubunda 9,97 puan aldığını görüyoruz.    

Çukur 3. sezonun 6. bölümünde (73. Bölüm); Yamaç’ın herkesten güçlü olma planını devreye sokmasıyla gerilim tırmanacak. Çizgili Kenan’ın oğlu Dağhan, Murtaza’dan yardım isteyecek ve Koçovalıları en zayıf anlarında vurmayı planlayacak. Aileyi korumak için hazır olan Yamaç ve Cumali bir anlığına çaresiz kalınca yardımlarına beklenmedik biri koşacak. Koçovalıların cezaevinden çıkmak için oynadıkları oyun nefesleri kesiyor. Koçovalı kadınlar, hapishanedekilerin geri dönmesini heyecanla beklerken Vartolu’nun yapacağı hamle ev halkı arasında tansiyonu yükseltecek. Cumali kaçak olduğu için tahliye edilemedi, cezası ömür boyu müebbet hapse çevrildi.

Art arda yanlış yanlış adımlar atan Akın, Yamaç tarafından kovulunca Çukur’da bütün dengeler değişecek. Yamaç’ın Vartolu’yla yapacağı konuşma ikisini de bazı gerçeklerle yüzleştirecek.

 

4.HERCAİ (ATV) : Hercai dizisi bu sezonda haftanın dizileri arasında yer almaya devam ediyor. Total’de 8,81 puanla bir basamak yükselerek 4.sırada yer aldı.

Azize Aslanbey oynadığı oyunlarla her istediğine sahip olur,  Miran ve Reyyan’ın aşkı karşısında daha fazla direnemez ve yıllardır Miran’ın üzerinde kurmuş olduğu hakimiyet parçalanmaya başlar. Babaannesinin oynadığı oyunu ortaya çıkaran Miran ilk defa yüzleştiği bu gerçekle sarsılırken, gözleri önünde sevdiği adamın acı çekmesine dayanamayan Reyyan sevgisiyle Miran’ın yaralarını sarmaya çalışır.

Azize’nin intikam sevdası uğruna masum insanların hayatlarını cehenneme çevirmesine artık seyirci kalamayan Esma,  Azize’yi durdurmak için Dilşah’ın kendisine emanet ettiği mektubu Hazar’a teslim eder. Yıllar önce büyük bir sevdayla bağlandığı Dilşah’ın geçmişten uzattığı yardım eli sayesinde Miran’a doğruları ispatlayacağına inanan Hazar, Aslanbey konağına gider. 

Miran’ı suçsuz olduğuna inandırmaya çalışırken, merdivenden aşağı düşer ve kanlar içinde kalır. Acaba Hazar öldü mü? Merakla önümüzdeki haftaya bekleyip göreceğiz.

 

5.KUZEY YILDIZI (SHOW TV): Geçen hafta ilk 5’de girmemişti. Önceki hafta yine ilk 5’de yer almıştı. Bu hafta Total grubunda 8,53 puan alarak, beşinci sırada yerini aldı.

   

Kuzey, Yıldız’a âşık olmadığını bir kez daha dile getirmiş, bu sefer işi büyütmüş bunu resmen dağa taşa haykırmıştır. Ama tahmin etmediği bir şey vardır. Yıldız, öyle bir şey yapar ki, hayatında belki de ilk defa Kuzey’i bu kadar şaşırtmayı başarır. Kuzey’in hamlesi, tam anlamıyla ters tepmiştir. Birden kendini hedef tahtasında bulur. Yıldız’ın aklı, artık başına gelmiş, artık Kuzey’le olan ilişkisindeki dengeleri değiştirmiştir. Bunda tabi ki en yakınlarının payı büyüktür. 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda ; Fox Tv 4 dizi, Show 3 dizi. Atv 2 dizi ve Kanal D bir  dizi ile sıralanıyor.

AB’de ; Fox Tv 4 dizi. Atv 3 dizi. TRT1 2 dizi. Show Tv bir  dizi ile yer alıyor.

Fox Tv : Total ve AB’de 4’er dizi ile bu hafta da haftanın kanalı  olmuştur.

 

DİRİLİŞ OSMAN KASIM AYININ 3.HAFTASINDA  

Burak Özçivit’in başrolü oynayacağı kuruluş Osman’ın ne zaman yayınlanacağına dair kanal bir bilgi vermiyor. Yayınlanan fragmanda ise “yakında” ibaresi geçiyor.. Dizinin kasım ayının üçüncü haftası yayınlanması bekleniyor. Atv’de yer alan ‘Sen Anlat Karadeniz’in Kasım’ın 2.haftası final yapması ile boşalacak çarşamba gününe Kuruluş Osman gelecek. Avrupada da tanıtımlarına önem verilen Kuruluş Osman, hem ülkemizde hem de Avrupa ülkelerinde merakla bekleniyor. 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

2 thoughts on “Geçen Haftanın (28 Ekim – 3 Kasım 2019) En Çok İzlenen Dizileri!

  1. You need to be a part of a contest for one
    of the greatest websites on the net. I am going to highly recommend this
    web site!wholesale jerseys Chinahttp://donovantwzp250.unblog.fr/2020/12/31/national-football-league-excellent-pan-xliv-possibilities-to/https://www.liveinternet.ru/users/t9mtvtv883/post479251844//

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir