Çukur’a 3 Güzel Oyuncu!

TV Programları

Çukur dizisi bu akşam 3.sezonu ile ekranlara geliyor. Sevilen dizi sevenleri tarafından merakla bekleniyor. Geçen sezonda dizinin güzel oyuncusu, Yamaç’ın karısı Sena karakteri (Dilan Çiçek Deniz) hayatını kaybetmiş ve diziden ayrılmıştı.

Bir dizide başrol bayan karakteri olmazsa olmazıdır. Yamaç’a yeni bir sevgili bulunması gerekliydi. Ay Yapım Yamaç karakterine can veren Aras Bulut İynemli’ye yeni bir sevgili arayışına geçti.

Çukur’un 3.sezonunda 3 yeni güzel bayan karakteri katıldı. Bunlardan biri Yamaç’ın sevgilisi olacak!

“Bir Aşk Hikayesi” dizisinde Bahar karakteri olarak tanıdığımız ve çok sevdiğimiz ve daha sonra “Güllerin Savaşı dizisinde ‘Gülru’ karakteri olarak oynayan güzel oyuncu Damla Sönmez Çukur’a ‘Efsun’ karakteri olarak katılacağını duyduk.

“Halka” dizisinde ‘Bahar’ karakteri olarak oynayan Hazal Subaşı’nın diziye ‘Nehir’ karakteri olarak katılacağını duyduk.

Son olarak da, Çağatay Ulusoy ile birlikte Netflix dizisinde ‘Leyla’ karakteri olarak başrol oynayan Ayça Ayşin Turan’ın diziye girdiğini öğrendik. Ayça Ayşin Turan Hakan: Muhafız dizisinde 2 sezon oynamış ve 2.sezon sonunda ölmüş diziden ayrılmıştı. Güzel oyuncumuz dizide Hakan ile ateşli sahneleri tüm dünya ülkelerinde çok beğenilmiş ve ses getirmiştir.

Şimdi bu üç güzel oyuncudan biri Çukur’da Yamaç’ın sevgilisi olacak, bütün izleyenlerimiz merakla  bu akşam ekran başına oturacaklar. Bana göre en kuvvetli aday Ayça Ayşin Turan, Yamaç’in sevgilisi olacaktır. Bu akşamki ekranlara gelecek 3.sezon 34.bölümde Turan’ı henüz görmeyebiliriz. İlerleyen bölümlerde Yamaç’ın karşısına çıkacak ve Sena’yı unutturacaktır.

Geçen sezon finali bölümünde Yamaç ile İdris baba birbirlerine silah çekmişler, muhtemel İdris Baba ölmüş diziden ayrılmıştı. Yamaç kafayı yemiş akıl hastanesine düşmüştür.

Çukur 3.Sezon 1.Bölüm Fragmanı:

Bu akşam 3.sezon geliyor, izleyicisini koltuklarına çivileyecek.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir