Çağatay Ulusoy’dan Bir Koltukta 3 Karpuz Yeni Sinema Filmi Geliyor!

Sinema

Çağatay Ulusoy’un yeni sinema filmi netleşiyor. Gelen bilgilere göre Ulusoy, filmin hem senaristi, hem yönetmeni, hem de baş rol oyuncusu olacak. Bu demek ki, Çağatay Ulusoy 9 yıllık birikimini bu filminde göstermek istiyor. Tanıdığım Çağatay bütün bunları yapacak beceride bir insan.

Bundan 10 gün önce Kırıkkale valisi Osman Bilgini ziyaret etmiş, çekmek istediği film hakkında bilgi vermiş ve destek istemişti. Ben de bu haberi sayfamda, “Çağatay Ulusoy Yeni Sinema filmi için kolları Sıvadı” başlığı altında yayınlamıştım.

Ulusoy kendi söylediği gibi sır küpü.. Ser veriyor, sır vermiyor. Menajeri Engin Aykanat da öyle. Çağatay ile yaptığımız telefon görüşmesinde sinema filmini sormuştum. Yakında duyarsınız demişti. Ve o haber yayıldı. Çağatay Ulusoy, Çanakkale Gelibolu’da tarihi bir film hazırlıkları yapıyormuş. Bu gün aşağıdaki fotoğraf  Twiterde  gördüm. Film çalışma ekibini olduğu belirtilmişti.

Bir ajans ile anlaşma imzalandığı ve ajans yetkileri ile bir araya gelinmiş, filmin adı ve konusu hakkında herhangi bir açıklama yapılmamıştır. Filmin bayan başrol oyuncusu ve diğer oyuncular hakkında bilgi yok. Önümüzdeki Kasım ayı içinde çekimlerin başlayacağı öğrenildi.

İnternete düşen  “GELİBOLU Çıkarması” başlıklı haber 

Çağatay Ulusoy sevenlerini son derece mutlu eden bir haberdi bu. Ben son bir yıldır hep yazdım, görüşmelerimizde hatırlattım, sevenleri ondan bir sinema filmi bekliyordu. Selçuklu Sultanı Alpaslan hayatı denildi, ünlü pehlivanlarımızdan Koca Yusuf’un hayatı dendi, olmadı. Bu defa oldu galiba…

Tarihi bir film… 1915 – 1916 Gelibolu çıkartması tarihi bir film. Bu tarihi filmde Ulusoy, nasıl bir karakteri canlandıracağını hep birlikte göreceğiz.

Bravvo Çağatay hem ülkemizde hem de dünya ülkelerinde ses getirecek filmle varsın. Oyunculukta kendini gösterdin… İyi bir Senarist ve yönetmen olacağını biliyor, başarılar diliyorum. Her şey gönlünce olsun! Dilerim bu filmle Hollywood kapılarını açar, en azından zorlarsın.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

1 thought on “Çağatay Ulusoy’dan Bir Koltukta 3 Karpuz Yeni Sinema Filmi Geliyor!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir