Geçen Haftanın (14 – 20 Ekim 2019) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 14 – 20 Ekim 2019 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 22 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.  

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER : 

PAZARTESİ (1 Dizi): Seksenler (TRT1)

Geçen hafta Pazartesi akşamı Çukur ve Pazartesi dizileri, Milli maç nedeniyle yayınlanmadı.

SALI (2 Dizi) : Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Atv), Kadın (Fox)

ÇARŞAMBA (4 Dizi): Afili Aşk (Kanal D), Kuzgun (Star Tv), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Benim Adım Melek (TRT1)

PERŞEMBE (3 Dizi): Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Mucize Doktor (Fox), Şampiyon (TRT1),

CUMA (4 Dizi) : Arka Sokaklar (Kanal D), Hercai (Atv), Her Yerde Sen (Fox), Payitaht Abdülhamid (TRT 1)

CUMARTESİ (4 Dizi): Kalk Gidelim (TRT1), Kuzey Yıldızı (Show Tv), Bir Aile Hikayesi (Fox), Benim Tatlı Yalanım (Star Tv)

PAZAR (4 Dizi): Elimi Bırakma (TRT1), Aşk Ağlatır (Show Tv), Kimse Bilmez (Atv). Savaşçı (Fox)  

 

TOTAL’İN İLK SIRASINDA BU HAFTA; Total’in ilk sırasında Taner Ölmez’in rakipsiz dizisi Mucize Doktor 6 haftasında Total grubunda 15,30 puan ile ilk sırada yer alıyor. Total’in 10.sırasında TRT1’nin “Benim Adım Melek” dizisi 5,61 puanla yer alıyor.

AB’NİN İLK SIRASINDA; Total’de olduğu gibi AB’nin ilk sırasında da 17,22 puanla “Mucize Doktor” yer alıyor.  10.sırada ise Fox’nin “Savaşçı” 4,40 puanla yer almıştır.  

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM! Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir. Geçen hafta yeni sezon dizileri ekranlarda birer birer yer almaya başladılar. Eski dizlerin seyredilen dizilerin yanına yeni diziler de girdiler.  Bu yeni 2019 – 2020 sezonunda da kıyasıya bir rekabet olacak gibi duruyor.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE: Total ilk 10 Girenler :

1.Mucize Doktor 6.Bölüm (Fox)……………………………….15,30

2.Bir Zamanlar Çukurova 40.Bölüm (Atv)…………………10,24

3.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143.Bölüm (Atv)…8,57

4.Kadın 67.Bölüm (Fox)…………………………………………..8,26

5.Hercai 17.Bölüm (Atv)…………………………………………..8,19

6.Kuzey Yıldızı 6.Bölüm (Show Tv)……………………………7,87

7.Savaşçı 78.Bölüm (Fox Tv)…………………………………….6,31

8.Benim Adım Melek 4.Bölüm (TRT 1)…………………….5,61

9.Arka Sokaklar 527.Bölüm (Kanal D)……………………..6,15

10.Benim Adım Melek 4.Bölüm (TRT 1)…………………..5,61    

 

AB’de ilk 10 Girenler :

1.Mucize Doktor 6.Bölüm (Fox)……………………………….17,22

2.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143.Bölüm (Atv)…7,32

3.Afili Aşk 18.Bölüm (Kanal D)…………………………………6,52

4.Kadın 67.Bölüm (Fox)…………………………………………..6,42

5.Bir Zamanlar Çukurova 40.Bölüm (Atv)…………………6,17

6.Benim Adım Melek 4.Bölüm (TRT 1)……………………..5,74

7.Hercai 17.Bölüm (Atv)………………………………………….5,51

8.Kuzey Yıldızı 6.Bölüm (Show Tv)…………………………..5,17

9.Payitaht Abdülhamid 92.Bölüm (TRT1)…………………4,67

10.Savaşçı 78.Bölüm (Fox Tv)………………………………….4,40  

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.MUCİZE DOKTOR (FOX Tv) : Dizinin 6.bölümünde AB’de aldığı 17,22 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında ilk sırada yer alıyor.  

Koltuğunun sallandığını hisseden Tanju bütün ekibe ceza verir ve herkes acil nöbetine kalır. Bir zincirleme trafik kazası, acili kaosa boğunca her asistan kendi vakasını üstlenmek zorunda kalır. Demir köşeye sıkıştıkça sıkışır. Ferman ise hastanede çıkan dedikoduların önünü almaya çalışır. Ali, bütün bu koşturmacanın sonunda, kendisiyle ilgili yeni bir şey öğrenir.
 

2.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA (ATV) : Haftanın dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova bu hafta bir basamak yükselerek 2.sırada yer aldı. AB grubunda 10,24 puan aldığını görüyoruz.

Hünkar Hanım oğlu Demir’i hapishaneden kurtarmak için görgü tanığı Şermin’i satın almak ister. Satmak istediği araziyi kimse istediği fiyatı vermez. Yakın dostu Fekeli satın alır ve parayı verir. Şermin mahkeme salonuna gelmez, dava ertelenir. Bu hem Hünkar’ı, hem de oğlu Demir’i yıkar.      

 

3.EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ (ATV) :

Oktay Kaynarca’nın sevilen dizisi “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisi bu hafta haftanın dizileri arasında Total’de aldığı 8,57 puanla 3.sırada yer alıyor.

Bu hafta Hızır ve dostları, düşmanın ablukası altında kalıyor ve hain tuzak sebebi ile çatışma yaşanıyor. Haberimizden, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 143. bölümde Hızır ve dostları, Altan’ın işbirlikçileriyle yaptığı plan sonucunda, düşmanın ablukası altında kalmışlardır. Haşmet ve Rafet’in vurulacağı bu hain tuzak, yaşanan çatışmayla sınırlı kalmaz. Hızır’dan aldığı darbenin cevabını derhal vermek isteyen Altan, Çakırbeylileri istihbarat sorgusuna alacaktır. Aliesi ve sevdiklerinin canıyla tehdit edilen Hızır ve İlyas çok geçmeden salınırken Alparslan için kurtuluş o kadar kolay olmayacaktır.

 

4.KADIN (FOX) : Kadın dizisi yeni sezonda haftanın dizileri arasında Total’de 8,26 puanla 4.sırada yerini aldığını  görüyoruz.  

Bahar’ın Şirin’in itirafından sonra Sarp’ı affetmesi üzerine ise herkes büyük bir şaşkınlık içine girmiştir. Beraber tekrar eski günlerdeki gibi hayaller kurmaya başlar ve aşklarını yaşamaya devam ederler. Sarp’ın birdenbire hastane odasında uyanmaması ise Bahar’a korku dolu anlar yaşatır. Eski kocasına yeni kavuşmuşken tekrar onu kaybetme düşüncesi bile onu deliye çevirmektedir. Her şey daha yeni yoluna girmişken Bahar tekrar bir ölüm acısı mı yaşayacak yoksa her şeye kaldığı yerden devam mı edecektir?  

 

5.KUZEY YILDIZI (SHOW TV): Kuzey Yıldızı 6.bölümde Total’de aldığı 7,87 puanla Haftanın dizilerinde 5.sırada tekrar yer alıyor.  

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 6. Bölümünde; Yıldız, Kuzey’e ne kadar aşık olduğunu bir kez daha ispatlamıştır ama yine de kabul etmemektedir. Kuzey, belki de ilk defa Yıldız için ne ifade ettiğini bu kadar net bir şekilde anlar. Ve korktuğu şey olur, kafası karışmaya başlar. Fakat olaylar öyle hızlı gelişir ki bunu düşünecek bir anı bile yoktur. Çünkü başı, bir an olsun beladan kurtulmaz.   Kızlar ve Yıldız, Kuzey’i kurtarmak için elinden geleni yapar.

Fakat, kimsenin tahmin edemeyeceği bir gelişmeyle Kuzey, bu sefer de kurtulmayı başarmıştır. Artık Kuzey ve Yıldız’ın önünde hiçbir engel yoktur, kendileri dışında. Kuzey, Yıldız’ın aşkı karşısında zaman zaman kayıtsız kalamadığını fark etse de bunu ne kendine ne de başkasına itiraf etmeye niyeti yoktur. Yıldız da Kuzey’in kafasının karıştığının farkındadır. Yıllardır beklediği ilan-ı aşkın gelmek üzere olduğunu zannettiği anda Yıldız, sert bir şekilde acı gerçeklerle yüzleşir. Hiçbir hikayenin ikinci kadını olmayacak, gerekeni yapacaktır. Kuzey’in ne yapacağını ise kimse bilmemektedir.

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda ; Fox Tv 3 dizi, Atv 3 dizi, TRT1 2 dizi ve Kanal D ve Show  birer dizi ile sıralanıyor.

AB’de ; Fox Tv 3 dizi. Atv 3’er dizi. TRT1 2 dizi. Kanal D ve Show Tv birer dizi ile sıralanıyor.

Fox Tv ve Atv : Total’de 3 ve AB’de 3 dizi ile haftanın kanalı  olmuşlardır.  

 

DİRİLİŞ OSMAN ADI KURULUŞ OSMAN OLARAK DEĞİŞTİ    

Burak Özçivit’in yeni dizisi Kuruluş Osman reklamları dönmeye başladı. Merakla beklenen dizi Atv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanması bekleniyor.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir