Çağatay Ulusoy Hızlı Değişim İçinde!

Magazin

Çağatay Ulusoy son yıllarda hızlı değişim içinde… Çok çalışıyor, çok kazanıyor ve çok ani kararlar alıyor.  Bilmiyorum basın mı abartıyor ama, ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Geçen yıl içinde basında bir haber çıkmıştı. Ulusoy Amerika’da ticarete atılacağı yazılmıştı. Sıkça gittiği Amerika’da ticarete atılacağı, Türk restoranı açmayı planlayan yakışıklı oyuncumuz mantı, çay, kahve ve Türk Lokumu gibi lezzetleri satacağı yazılmış, çizilmişti. Bu işin arkası gelmedi, yani yeni bir haber yok.

Bu gün de çıkan bir habere göre Çağatay Ulusoy, oyunculuktaki başarısını ticarete taşımaya hazırlanıyor diye bir haber çıktı. Bir kaç medya grubunda çıkan habere göre gıda sektörüne atılmaya planlayan Ulusoy, bu işi babası Aylin Ulusoy ve annesi Refiye Ulusoy ile birlikte anne-baba memleketi Bosna Hersek ve Bulgaristan’da yapacakmış. Mandıra işine girecek,  süt ve süt ürünleri pazarlamayı planlıyormuş. Çağatay Ulusoy, asıl mesleği oyunculuktan zamanı olmadığı için işin başına babası Aylin Ulusoy geçecekmiş. Süt ve süt ürünlerini toparlayıp, memleketimize ithalat edecekmiş.

Bir söylentiye göre Netflix dizilerinden çok iyi para kazanan Ulusoy, böylece ticaret yaparak servetine servet katacağı söyleniyor.

Daha bir hafta önce sanatı için senaryo gereği saçlarını sıfıra vurdurmuş, Hakan: Muhafız dizisinde geçmişte Muhafız’ın bir kaç kare çekimleri yapılmış, tekrar saçlarını uzatmaya başlamıştır. Sevenleri arasında ani kararları ile dikkati çeken Ulusoy, önceki gün Emirgan’da bir restorana girerken görüntülenmiş, şapka taksa da saçlarının tekrar uzatmaya başladığı görüntülenmiştir.

Çağatay bu… Ne yapacağı belirsiz? Sanatı için saçlarını kestiriyor, para kazanmak için de her dalda at koşturuyor. Anlayacağınız (İçerde dizisinde Alyanak’ın dediği gibi)  bizim deli oğlan hızlı bir değişim içinde…

Sizce Çağatay Ulusoy nereye koşuyor. Bence malum onun hedefi zirve.

Dilerim sırtı hiç bir zaman yere gelmez. Ama sanatta.. ama ticarette…

Yolun açık olsun Çağatay Ulusoy.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

1 thought on “Çağatay Ulusoy Hızlı Değişim İçinde!

  1. Abdurrahman Balcılar: Cagatay es una persona que sabe vivir,no deja espacio en ella que no la disfrute.Yo lo admiro profundamente por el ser humano que es.Muy buenos padres tiene,le supieron enseñar lo que vale la vida.Mi sueño es conocerlo en persona.Fui a Estambul con loa ahorros de toda mi vida pero no pude verlo.Deseo que Dios siempre lo acompañe en todos sus sueños que los hace realidad. Y a Ud.Abdurrahman Balcılar que lo siga acompañando como lo hace,siempre buscando el lado bueno de Cagatay. Saludos cariñosos .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir