Geçen Haftanın (01 – 07 Temmuz 2019) En Çok İzlenen Dizileri

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 01 – 07 Temmuz 2019 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 8 dizi arasında, Total’de ve AB’de öne çıkan, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum. Hoş bu yaz diziler yönünden çok fakir geçiyor. Geçen yıllara bakarsak 15 dizi olabiliyordu. Yapımcılar da yaz tatiline girdiler.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

PAZARTESİ (2 Dizi): Canevim (Atv), Tozkoparan (TRT1)

SALI (2 Dizi) : Kimse Bilmez (Atv),  Erkenci Kuş (Star Tv).

ÇARŞAMBA (1 Dizi): Afilli Aşk (kanal D)

PERŞEMBE (2 Dizi): Benim Tatlı Yalanım (Star Tv), Tek Yürek (TRT1)

CUMA (1 Dizi) : Her Yerde Sen (Fox Tv).

CUMARTESİ  (Dizi Yok):

PAZAR (Dizi Yok):

Total’in ilk sırasında bu hafta ; Afilli Aşk 6,75 puan ile yer alıyor. Total’in son sırasında TRT1’in Toz Koparan dizisi 1,69 puanla yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında; Fox Tv’in Her Yerde Sen dizisi, 5,34 puanla yer alıyor. Son sırada ise TRT1’in Toz Koparak dizisi 2,05 puanla yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK SIRADAKİ DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk sıralarda yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total’de Sıralama :

1.Afilli Aşk 4.Bölüm (Kanal D)…………………………..6,75

2.Her Yerde Sen 4.Bölüm (Fox Tv)…………………….5,62

3.Kimse Bilmez 3.Bölüm (Atv)…………………………..5,24

4.Benim Tatlı Yalanım 4.Bölüm (Star Tv)…………..5,18

5.Canevim 5.Bölüm (Atv)…………………………………4,04

6.Erkenci Kuş 45.Bölüm (Star Tv)……………………..3,31

7.Tek Yürek 19.Bölüm (TRT1)……………………………2,12

8.Toz Koparan 25.Bölüm (TRT1)……………………….1,69

 

AB’de Sıralama :

1.Her Yerde Sen 4.Bölüm (Fox Tv)…….………………5,34

2.Afilli Aşk 4.Bölüm (Kanal D)………………………….5,27

3.Benim Tatlı yalanım 4.Bölüm (Star Tv)…………..4,99

4.Kimse Bilmez 4.Bölüm (Atv)………………………….4,25

5.Erkenci Kuş 45.Bölüm (Star Tv)…………………….4,04

6.Tek Yürek 19.Bölüm (TRT1)………………………….2,45

7.Can Evim 5.Bölüm (Atv)………………………………2,45

8.Toz Koparan 25.Bölüm (TRT1)……………………..2,05

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 4 sıralaması : (5 puanın üzerinde yer alan diziler arasından seçilmiştir.)

1.AFİLLİ AŞK : Kanal D’nin iddialı dizisi Afilli Aşk 4.bölümünde Total Grubunda 6,75 reyting puanı ile Haftanın dizileri arasında ilk sırada yer almıştır.

Afili Aşk 4. Bölümde Kerem ve Ayşe aşk oyununda bu defa köşeye sıkışıyor! Peki, ikilinin ihanet haberleri nasıl yankı bulacak?

Afili Aşk 3 Temmuz Çarşamba yayınlanan yeni bölümde Kerem ve Ayşe için zor günler başlıyor. Ceyda, Ayşe’yle uğraşmaktan vazgeçmiyor ve planlarına bir yenisini daha ekliyor. Şirkette işe başlayan Ayşe, başına gelenlerden dolayı zor anlar yaşıyor. Öte yandan Kerem de babası Muhsin’in göz hapsinden çıkamıyor.

Aynı zamanda Yiğiterlerin evini sürpriz bir şekilde basan böceklerle gündem hızla değişir. Aile bir süreliğine evi boşaltmak zorunda kalır. Ayşe ve Kerem geceyi Ayşe’nin ailesinde geçirecektir. Kerem aile ortamında sıkıntıdan patlarken kendini bekleyen büyük sürprizden habersizdir.

 

2. HER YERDE SEN : Fox Tv’nin sevilen dizisi “Her Yerde Sen” bu hafta haftanın dizileri arasına Total Grubunda aldığı 5,60 puanla girmiştir.

Adına ister kader deyin ister hayat, başınıza gelen en iyi şeyler çoğu zaman içinden çıkılmaz sorunların arkasına gizlenir.

Aynı evde hak iddia eden ve keçi gibi inatçı olan Demir (Furkan Andıç) ile Selin (Aybüke Pusat) birlikte yaşamak zorunda kalır. Bu da yetmezmiş gibi birinin çalıştığı şirkete, diğerinin yönetici olarak gelmesiyle birlikte olaylar içinden çıkılmaz bir hal alacaktır.

 

3.KİMSE BİLMEZ : İddialı yapımlara imza atan Atv şimdi de bir yaz dizisi ile Haftanın dizleri arasına AB grubunda “Kimse Bilmez” dizisi ile girmiştir.

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kimse Bilmez’in 4.yeni bölümü yayınlandı. Kimse Bilmez’in 4.yeni bölümünde Ali, Sinan’ı vuran kişi olarak karakola götürülür. Ali, artık Sevda’nın gözünde kardeşini vuran adamdır. Sevda’nın Ali’ye beslediği hisler nefrete dönüşmüştür. Ali önce nezaretten çıkmalı, sonra kendisini aklamalıdır.

Ali’yle Sevda’yı ayırmayı başarmış olan Uygar’sa, Sevda’ya yakınlaşmanın yollarını aramaktadır. Aradığı fırsat ayağına gelir. Köksal’ın Ali’den korktuğunu fark eden Uygar bunu kullanarak sürpriz bir hamle yapar. Ali’yse, Sinan’ı vuran Kepçe’nin peşine düşer. Ali, kendini aklayabilecek mi? Öte yandan, Pilot Sinan’ı vuranın Ali olduğunu düşünmektedir. Bundan dolayı Ali’nin peşine düşmüştür. İki kardeş, kardeş olduklarından habersiz ölümüne bir kavgaya tutuşur. Ali ve Pilot kardeş oldukları gerçeğini öğrenebilecekler mi? Bütün bunlar olurken Köksal’ın Hayriye’ye yaptığı itiraf her şeyi değiştirecektir.

 

4.BENİM TATLI YALANIN : Star Tv AB grubunda “Benim Tatlı Yalanım” dizisi ile 5,18 puan ile Haftanın dizileri arasında 4.sırada yer almıştır.

Nejat, Şevket Baba’yı Suna’nın çalışmasına izin vermesi için ikna edecek mi?
Hande ise Aylin’nin foyasını çıkarma peşindedir.

Şevket, Suna’yı Nejat’ın evinde bulduğunda, Nejat’ın yalanı her ikisini de kurtarır ; Suna, Kayra’nın bakıcısıdır. Şevket, Suna ona yalan söylediği için sinirlenmiştir ve Suna’nın bakıcılık yapmasını asla istememektedir. Suna, Kayra için hayatında ilk defa babasına karşı gelir ve Nejat’ın evine geri döner. Bu sırada düşmanını daha yakından tanımak isteyen Hande, Suna’yı yemeğe çıkarır ve Suna’nın söylediği bir şey onu şüphelendirmeye başlar. Bu kadın gerçekten Aylin midir? Yoksa onun yerine geçmiş bir başkası mı?

 

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Total Grubunda ; Atv, Star ve TRT1  2’er dizi. Fox Tv ve Kanal D birer dizi ile yer alıyorlar.

AB’de ; Atv, Star ve TRT1  2’er dizi. Fox Tv. ve Kanal D. birer dizi ile yer alıyor.

Bu duruma göre ; Star Tv, Atv ve TRT1  2’er dizi ile ilk sırada yer almıştır. Ancak bu duruma göre puanı yüksel olan Star Tv. Haftanın Kanalı olmuştu.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir