“Hakan: Muhafız” 2.Sezon ilk 2 Bölümün Gala Gecesi Yapıldı!

TV Programları

Netflix’in ilk Türk dizisi “Hakan: Muhafız”ın ilk 10 bölümü 14 Aralık 2018 tarihinde tüm dünya ülkelerinde gösterime girmiş ve gösterilmişti. İkinci sezonunun ilk iki bölümü de dün gece gala gecesinde, 38. İstanbul Film Festivali’nde sinemasever izleyicisi ile buluştu. 11 Nisan Perşembe akşamı Zorlu Center Cinemaximum’da, dizi oyuncuları ve yönetmenlerin katılımıyla özel bir gösterim düzenlendi.

Çağatay Ulusoy; gala gecesine Saat:20.45 de menajeri Engin Aykanat ile geldi. Üzerinde spor şık  bir takım elbise ve başında yine spor bir şapka vardı. Saat:21.30’dan sonra 2.Sezon ilk ilk iki bölüm özel gösterime geçildi. İzleyiciler tarafından oldukça beğenildi.


Zorlu Center’daki gösterim öncesi AA muhabirine açıklamada bulunan oyuncu Çağatay Ulusoy, diziye yeni isimlerin katıldığına dikkati çekerek, “Dizi gittikçe zenginleşiyor ve bizim de keyfimiz yerinde.” diyerek açıklamalarda bulundu.

Yapımda süper kahraman “Hakan Demir”i canlandıran Ulusoy, yeni bölümlere ilişkin çok detay veremediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

“Geçen sezondan daha dinamik ve karakterlerin altı daha detaylı işlenmiş bir şekilde izleyiciyle buluşacak. Sürpriz karakterlerin girmesiyle konu daha farklı yerlere gidiyor ve hikayemiz zenginleşiyor. Daha dikkat çekici ve sürükleyici bir sezon olacak diyebilirim. Çekimler çok verimli ve güzel geçti. Zaten çok programlı çalışıyoruz. Saatinde başlayıp saatinde bitiriyoruz. Çalışma sürelerimizin normal şartlarda olmasından dolayı da çok mutluyuz. Verimli olduğumuzu hissediyoruz sette. Sadece ben değil bütün ekip arkadaşlarım ve set çalışanı arkadaşlarım için de geçerli.”

Teknoloji ve diğer yeniliklerle dizi-sinema sektörünün yeniden şekillendiğine işaret eden genç oyuncu, “Bu tarz yeni fikirlerin oluşması ve ileriye dönük bakış açısının çıkması ve bizim de Türkiye pazarı olarak bu yeniliklerin içinde olmamız, Netflix ile beraber çalışmamız çok gurur verici. Diliyorum ki bunun devamı olur, önümüzdeki senelerde daha çok işler yapılır global anlamda ve ülkemizdeki değerlerimizi kültürümüzü çok iyi şekilde yansıtırız. Dünya çapında daha çok ilgi kazanırız diye düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Geceye gösterim öncesi İstanbul Film Festivali Direktörü Kerem Ayan; Başrol oyuncusu Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Engin Öztürk, Okan Yalabık, Burçin Terzioğlu, Saygın Soysal ve Boran Kuzum katılmıştır. Yönetmenler Umut Aral ve Gönenç Uyanık ile birlikte sahnede kısa bir söyleşi gerçekleştirmiştir.

“26 Nisan’da dizinin ikinci sezonuna ait 8 bölüm aynı anda 190 ülkede yayına girecek.

Dizide Hakan’ın ağabeyi “Levent”i canlandıran Engin Öztürk de ikinci sezona dahil olduğunu belirterek, canlandırdığı karaktere ilişkin “Ben muhafızım. Muhafız soyundan geliyorum. Hakan’ın ağabeyiyim. Ama Hakan ile farklı hayatlar yaşamışız. Hakan’a hayat iyi davranırken bana çok iyi davranmamış. O yüzden aradaki farkı göreceğiz aslında.” diye konuştu.

İkinci sezon bölümleri çok daha heyecanlı ve hareketli ve bol sürprizli olduğu söyleniyor. Dizinin hakkı verilmiştir.

“Zeynep” karakterini can veren Hazar Ergüçlü de seti çok özlediğini ve çalışmayı çok sevdiğini vurgulayarak, “Biz de hiç izlemedik. Şimdi göreceğiz. Daha dinamik bir sezon bekliyor bizi. Sadık olanlar, ölümsüzler ve muhafız tarafıyla, daha çok çatışma ve bol aksiyon görecekler.” dedi.

Oyuncu Ayça Ayşin Turan da pek fazla sır vermeyerek şöyle konuşmuş;

“Birincisinden çok farklı bir sezon sizleri bekliyor. Leyla adına da çok heyecanlıyım. Bunu söyleyebilirim. Çok fazla da sır vermek istememiş ve çok heyecanlı olduğunu. Çekimler, güzeldi keyifliydi. Açıkçası zorlandığım sahneler olduğunu söylemiş.

Boran Kuzum ise ilk sezonun dünya çapında çok güzel bir etki uyandırdığını kaydederek, izleyicileri aksiyonu daha yüksek ve macera dolu güzel bir sezon beklediğini kaydetti.

Özel gösterim öncesi, yönetmenler Umut Aral ile Gönenç Uyanık ve oyuncular, yeni sezona ilişkin izleyicilere mini söyleşi yapmışlar.

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen film festivali çerçevesinde çok sayıda film gösterimi ve Hakan Muhafız 11-12.bölümleri gösterilecek, 16 Nisan’a kadar devam edecek.

Hakan: Muhafız (The Protector) 2.Sezon (8 Bölüm) 26 Nisan 2019 Cuma günü Netflix Internet sayfasında tüm dünya ülkeleri ile birlikte gösterime açılacaktır.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

1 thought on ““Hakan: Muhafız” 2.Sezon ilk 2 Bölümün Gala Gecesi Yapıldı!

  1. Nice blog here! Additionally your website quite a bit up fast!

    What host are you using? Can I get your affiliate
    link on your host? I desire my website loaded up
    as quickly as yours lolcheap nfl jerseyshttp://kameronqvqk072.unblog.fr/2021/02/13/outline-with-respect-to-roarlikealady/http://amberch.mee.nu/?entry=3157204

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir