Çukur’da Sular Durulmuyor. Çeto Mahsun’u doldurdu, Neredeyse Babasını Öldürüyordu!

TV Programları

 

 Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde İdris ve Vartolu Salih ile Mahsun ve yıllar sonra karşı karşıya geldiği babası arasında yaşanan yüzleşmeler ekran başındakileri derinden etkiledi. Çeto’nun dolduruşa getirmesiyle Kadir’i öldüren Mahsun, onun gerçek babası olduğunu fark etmesiyle büyük yıkım yaşadı. 

‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde Mahsun’un geçmişini arayan Sena ve Selim, Aliço’nun da yardımıyla Mahsun’un babası Kadir’i buldu. Usta oyuncu Menderes Samancılar’ın hayat verdiği Kadir, yıllar sonra oğluyla karşı karşıya geldi. Mahsun’u kaybetmemek için tüm bunların Sena ve Selim’in oyunu olduğunu söyleyen Çeto, Mahsun’u hayatının en büyük hatasına doğru sürükledi. Takım elbisesini giyip Kadir’in karşısına çıkan Mahsun, onu öldürdü. Ancak tam bu sırada annesini gören Mahsun, Kadir’in babası olduğunu anlayınca gözyaşlarına hakim olamadı.

 

Mahsun’un, babası Kadir’i öldürdüğü sahne: 

https://www.youtube.com/watch?v=EUfmjNrCRKs

Bölümün finalinde İdris, oğulları Yamaç, Vartolu, Selim ve Cumali ile birlikte pazar tezgahının başına geçti.

 

ÇUKUR, SOSYAL MEDYADA ZİRVEDE! 

Çukur, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle ABC1 20+’da 9.53 izlenme oranı (rating), 19.83 izlenme payı (share), AB’de 8.73 izlenme oranı (rating), 20.41 izlenme payı (share), Total’de ise 8.74 izlenme oranı (rating), 18.90 izlenme payı (share) elde etti. İzleyiciler #anambabam etiketiyle Twitter’da yorumlarını paylaştı. ‘Çukur’ #anambabam etiketi ile Twitter Türkiye ve dünya gündeminde 1. sıraya kadar yükseldi. #anambabam etiketi Twitter Türkiye’de 10 saat 25 dakika, dünyada 5 saat 50 dakika;  #çukur etiketi ise Türkiye’de 4 saat 15 dakika, dünyada 1 saat 20 dakika TT listesinde kaldı.

İDRİS VE VARTOLU’NUN DUYGUSAL YÜZLEŞMESİ! 

Çeto’nun mahallede herkesin karşısında Vartolu Salih’in geçmişte onunla çalıştığını söylemesi soğuk rüzgarlar estirdi. Bu gerçeği İdris’in de öğrenmesiyle derinden sarsılan Vartolu, onun karşısına çıkarak duygu yüklü bir konuşma yaptı. Vartolu’nun bu hamlesi karşısında İdris’in tepkisi beklenmedik oldu. Ertesi gün oğlunun karşısına çıkıp onun saçını okşayıp öperken, “Kardeşlerine söyleme, bir gün olsun sevmedim hiçbirisini böyle” demesi Vartolu’yu derinden etkiledi.

İdris ile Vartolu’nun duygu yüklü anları: 

https://www.youtube.com/watch?v=CyLYKiBXZ9s

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Çeto’nun gözyaşları içinde Mahsun’un öldüğü anlar ise ekran başındakilerde büyük bir soru işareti yarattı.

Yeni bölümden ilk sahne: 

https://www.youtube.com/watch?v=yPcLZoCM2wA

‘Çukur’, yeni bölümüyle 25 Mart Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Not: Kaynak Haber ve görseller : Basın İletişim: İletişim Deposu Zümrüt Burul-İremTümer

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir