Kuzgun; Dila ile Kuzgun Çocukluk Aşkı Yaşarlar – İntikam Ateşi ile Yanan 2 Gencin Aşk Hikayesi!

TV Programları

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Bahadır İnce’nin yaptığı ve Senaryosunu Burcu Görgün Toptaş – Özlem Yılmaz’ın yaptığı Kuzgun’un bu akşam 6.bölümü ekranlara geliyor.

Başlıca Rollerini; Barış Arduç (Kuzgun), Burcu Biricik (Dila), Hatice Aslan (Meryem), Settar Tanrı Öven (Derviş), Levent Ülgen (Rıfat) ve Caner Şahin (Kartal) rol alıyor.

Kuzgun ile Bora arasındaki büyük savaşta bundan sonra neler yaşanacak ?

Dila, Kuzgun’u mu yoksa adaleti mi seçecek? Kuzgun, ölümden dönen Meryem’i artık affedecek mi? Kuzgun ve Rıfat cephesinde neler olacak? Tüm bu sorular ve daha fazlası ‘Kuzgun’un 20 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek. Heyecanın daha da artacağı ve yine nefeslerin tutularak izleneceği yeni bölümde, birbirinden çarpıcı gelişmeler yaşanacak.

Kuzgun’un hedefinde Rıfat var!

Meryem, Kumru ve Kartal’ın anlattıklarından, Bora’nın elinden kendisini Kuzgun’un kurtardığını anlar. Kuzgun’un, Bora’yı nasıl dize getirdiğini kendince sorgulayan Meryem, alıkonulduğu anlarda Bora’dan öğrendikleriyle, yaşadıklarını birleştirince, Kuzgun için büyük bir endişeye kapılır.

Meryem, Kuzgun’u içine girdiği karanlık dünyadan kurtarmak için her yolu deneyecek, düşmanı bile olsa her kapıyı çalacaktır. Bu kapılardan biri Meryem’in yeni tanıyacağı sürpriz bir isme, diğeri de Dila’ya açılır. Dila, Meryem’in her bir sözünü yüreği sızlayarak dinler, haklılığını tasdikler. Dila, aşık olduğu adama, Kuzgun’a, hayatından çıkması, buralardan çekip gitmesi için çarpıcı bir teklifte bulunur. Meryem, Kuzgun’un da karşısına çıkar. Kuzgun, Meryem’in can acıtabilecek laflarından ziyade, geçmişiyle ilgili ilk kez duyacağı sözlerine dikkat kesilir. Yapmayı çok istediği tohum işini Rıfat’ın, kendisine değil de, Kuzgun’a verdiğini öğrenen Ali’nin, Kuzgun’a olan nefreti katlanır. Kuzgun ile Ali arasında yaşanacak büyük hesaplaşma adım adım yaklaşmaktadır. Kuzgun, sevkiyat işinin inceliklerini öğrenmek için Rıfat’ın depolarına gider. Asıl amacı, babasının yaşadıklarının aynısını Rıfat’a da yaşatmak olan Kuzgun, depolarda dönen dolapları dikkatle gözlemler. Kuzgun için artık, Rıfat’a öldürücü darbeyi vurmanın ve ondan da intikamını almanın vakti gelmiştir.

Dila’nın babası Rıfat’ın hapse girecek olması, Dila’yı perişan eder.

Bora ise Dila’nın peşindedir. Onu Kuzgun’un elinden almak ister.

Hesaplaşma, intikam ve dillere destan bir aşk hikayesini konu alan ‘Kuzgun’, heyecan ve duygu dolu yeni bölümü ile 20 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’de Star’da!

Bu dizi seyredilir.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir