Geçen Haftanın (11 – 17 Şubat 2019) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 11 – 17 Şubat 2019 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 32 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Vuslat (TRT1), Kadın (Fox), Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz(Atv), Halka (TRT1), Muhteşem İkili (Kanal D9, Diriliş Ertuğrul (TRT1), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Çocuklar Duymasın (Kanal D), Vurgun (Fox Tv), Kuzgun (Star Tv), Jet Sosyete (Tv8), Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Çarpışma (ShowTv), Tek Yürek (TRT1), Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), Kızım (Tv8), İstanbullu Gelin (Star), Payitaht Abdülhamid (TRT1), Erkenci Kuş (Star Tv), İkizler Memo-Can (Kanal D), Kalk Gidelim (TRT1), Elimi Bırakma (TRT), Savaşçı (Fox Tv) ve Kardeş Çocukları (Star Tv) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

Total’in ilk sırasında bu hafta ; TRT1’in rekortmen dizisi Diriliş Ertuğrul geçen hafta olduğu gibi bu hafta da Total’de aldığı 15,73 puan ile birinci sırada yer alıyor.  Total’in 10.sırasında ATV’nin “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisi 7,75 puan ile yer alıyor.

AB’nin ilk sırasında;  Total’de TRT1’in Diriliş Ertuğrul dizisi, AB’nin ilk sırasında 17,77 puanla yer alıyor. AB’nin 10.sırasında Fox Tv’in “Yasak Elma” AB’de aldığı 6,18 puan ile yer alıyor.

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

Artık, Haftanın dizileri sıralamasında bir yenilik yaparak, Hem Total’de hem de AB grubunda 5 puanın üstünde reyting alanları sıralamada yer veriyorum.

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 Girenler ve 5 puanın üzerinde reyting alanlar :

1.Diriliş Ertuğrul 135.Bölüm (TRT1)…………………………15,73

2.Bir Zamanlar Çukurova 20.Bölüm (Atv)…………………14,73

3.Kadın 49.Bölüm (Fox Tv)………………………………………12,49

4.Arka Sokaklar 505.Bölüm (Kanal D)………………………10,54

5.Sen Anlat Karadeniz 40.Bölüm (Atv)………………………9,65

6.Çukur 52.Bölüm (Show Tv)……………………………………9,38

7.Söz 69.Bölüm (Star Tv)……………………………………….…9,30

8.Savaşçı 63.Bölüm (Fox Tv)……………………………………..8,05

9.Kardeş Çocukları 4.Bölüm (TRT1)………………………………7,90

10.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.Bölüm (Atv).7,75

_____________________________________________

11.Yasak Elma 32.Bölüm (6,85)…………………………………….6,85

12.Gülperi 20.Bölüm (Show Tv)……………………………….6,63

13.Kızım 19.Bölüm (Tv8)…………………………………………5,79

14.Erkenci Kuş 30.Bölüm (Star Tv)………………………………5,61

15.Bizim Hikaye 56.Bölüm (Fox Tv)…………………………5,47

16.Avlu – 30.Bölüm (Star Tv)…………………………………..5,46

17.İkizler Memo-Can 14.Bölüm (TV8)……………………..5,20

18.Elimi Bırakma 29.Bölüm (TRT1)…………………………….5,03

AB’de ilk 10 ve 5 Puanın üzerinde reyting alanlar:

1.Diriliş Ertuğrul 135.Bölüm (TRT1)………………………..17,77

2.Bir Zamanlar Çukurova 20.Bölüm (Atv)………………..11,32

3.Kadın 49.Bölüm (Fox Tv)……………………………………..11,28

4.Çukur 52.Bölüm (Show Tv)……………………………………8,54

5.Kardeş Çocukları 4.Bölüm (TRT1)……………………………..8,48

6.İstanbullu Gelin 72.Bölüm (Star Tv)……………………….8,03

7.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 124.Bölüm (Atv).7,63

8.Söz 69.Bölüm (Star Tv)…………………………………………..6,56

9-Payitaht Abdülhamid 74.Bölüm (TRT1)…………………..6,27

10.Yasak Elma 32.Bölüm (Fox Tv)……………………………..6,18

___________________________________________

11.Çarpışma 10.Bölüm (Show Tv)……………………………5,82

12.Kızım 9.Bölüm (Tv 8)……………………………………………….5,47

13.Arka Sokaklar 505.Bölüm (Kanal D)……………………5,36

14.Vurgun 1.Bölüm (Fox Tv)……………………………………….5,17

15.Kalk Gidelim 58.Bölüm (TRT1)………………………………5,04

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

Bu hafta ilk 5’de; Total grubunun 5 dizisi yer alıyor. Bu beş dizinin biri AB diğerleri TOTAL Grubundan.

1.DİRİLİŞ ERTUĞRUL (TRT1) :

TRT 1’in uzun süredir devam eden dizisi “Diriliş Ertuğrul” un geçen Çarşamba akşamı 135.bölümü ekranlara geldi. AB grubunda şimdiye kadar aldığı puanlardan çok yüksek 17,77 reyting puanı ile 1.sırasında yer aldı.

Dragos’un Ertuğrul Bey’i öldürmek için kurduğu tuzak Moğolların geldiğini öğrenmesi üzerine yine kendisi tarafından bozulmuştu. Ertuğrul Bey’i hedef alan bir oka kalkan olup onun canını kurtarmıştı. Herkes Zangoç’un kendini feda ettiğini düşünerek ona minnet duyarken Ertuğrul Bey bu durumdan şüphelenmişti. Peki, Ertuğrul Bey’in bu kuşkuları onu Zangoç’un gerçek kimliğine götürecek mi? Moğolların gelmesiyle plan değiştiren Dragos’un yeni hedefi ne olacak?

Ertuğrul Bey’in elinde olan sandığın ve vergi altınlarının peşinde olan Moğollar, en zalim komutanlarından biri olan Alıncak’ı vazifelendirmişti. Ani bir baskınla Kayı obasına gelen Alıncak Ertuğrul Bey’in otağını ele geçirip esir almış, Osman’ı alıkoyarak bilinmeyen bir yere göndermişti. Acaba Ertuğrul Bey, onları Alıncak’ın elinden kurtarabilecek mi? Moğolların gelmesi Umuroğullarının yaşamında ne gibi değişikliklere sebep olacak? Alıncak tarafından Söğüt’ün yeni uç beyi ilan edilen Beybolat Bey’e karşı Ertuğrul Bey nasıl tavır alacak?  Obanın hatunlar sorumlusu olan Sırma, kayı hatunlarına nasıl davranacak?

2. BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA :

Atv’nin çok sevilen dizisi “Bir Zamanlar Çukurova” Haftanın dizilerinde geçen hafta olduğu gibi yine 2.sırada yer alıyor. Total reyting puanı 14,73 ile iddiasını devam ettiriyor.

Demir Yaman tutuklanıyor!

Çukurova’da tüm oyunlar ortaya mı çıkıyor? Fekeli ve Demir’in Yamanlar konağındaki karşılaşması tüm kirli çamaşırları ortaya dökecek olayları başlatıyor! Jandarma, Demir’i tutuklamaya gelince, tüm sorular tekrar ortaya çıkıyor! Hünkar, ilk kez oğluna şüphe ile bakmaya başlıyor. Gaffur, Demir ile yaptığı işbirliğini Hünkar’a itiraf edebilecek mi? Hünkar, oğlunun karıştığı diğer olayları öğrenecek mi? Fekeli’nin masum olabileceği şüphesi iyice içini kemiren Hünkar, bir kez daha 20 yıllık sırrın kalan tek şahidi Ali Rıza’nın peşine düşecektir! Züleyha tam vazgeçtim derken, içini dağlayan kıskançlık ateşi ile yine karışır! Dertleşmek için Sabahttin’e gider ama işler karışır! Evde oğlu hastalanır ve bu bir dizi karışıklığa daha yol açar! Yılmaz ve Şermin arasındaki alışveriş nelere mal olacak? Züleyha, bir kez daha kaçmayı mı deneyecek?

C

Hünkar ve Fekeli 20 yıllık hesaplarını ortaya dökebilecek mi? Demir, masum mu yoksa tutuklanacak mı? Çukurova’da deyim yerindeyse kuşaklardır hüküm süren Yamanlar’ın sonu mu geliyor?

3.KADIN (FOX TV) :

Fox Tv’nin ödüllü dizisi “Kadın” bütün hızı ile devam ediyor. Salı gecelerinin sevilen dizisi olarak yayınına devam ediyor. “Kadın” 49.bölümü ile ekranlara geldi. Total grubunda aldığı 12,49 puanla 3.sıradaki yerini koruyor. Dikkat ettiyseniz her hafta birbirine çok yakın puan alıyor. Bu demek ki, her hafta kemikleşmiş bir seyirci grubu var.

C

Sarp’ın Bahar’ı ve çocukları götürdüğü villada, Pırıl ile çocukları ile beraber yaşamları sürüyor. Burada önemli bir gelişme yaşandı. Bu gelişme, belki de dizinin en can alıcı noktasıydı. Bahar, annesi ile görüşmek için annesi ile komşusunun çalıştığı iş yerini arıyor. Telefonu iş yeri sahibi telefonu açıyor. Telefon ile yaptığı görüşme sonrası Bahar, Yeliz’in öldüğünü öğreniyor ve hüngür hüngür ağlıyor. Odanın içinde bulunan çocuklarını dışarı çıkarıp kendisi içeride kalarak kapıyı kilitliyor ve haykıra haykıra ağlıyor.

4.ARKA SOKAKLAR (KANAL D) : Uzun soluklu sezon dizisi olan Arka Sokaklar 13.sezonunda. Geçen hafta 505.bölümü ekranlara geldi. Önceki hafta 5.sırada idi. Geçen hafta bir basamak yükselerek 4.sıraya yükseldi.

15 Şubat 2018 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar’ın 505. yeni bölümünde Hüsnü ve ekip, kaçırılan Zeliş’i bulmaya çalışıyorlar!

Zeliş, namus için karısını bıçaklayan bir adamın haberini yapar. Kadın, haklı olduğu halde adam kıskançlıktan intikam almak için eşini bıçaklar. Kadın hayatta kalır ve adam da dava süresince tutuksuz yargılanmaya başlar. Zeliş, mahkemenin verdiği kararı haksız bulur ve kadın örgütleri ile hareket ederek adamın tutuklu yargılanmasını sağlamaya çalışır. Gözü dönen adam kız kardeşini de kullanarak Zeliş’i yakalar. Onu öldüresiye döverek ormanlık alana atar.

5. SEN ANLAT KARADENİZ (ATV) :

Geçen hafta 4 sırada idi, bu hafta bir basamak gerileyerek 5.sıraya düştüğünü görüyoruz. “Sen Anlat Karadeniz” 5.sırada ve 9,65 reyting puanı ile 5.sırada yer alıyor.
H

Senden kaçan birini bulmak zordur…”

Sokak serserileri tarafından kaçırılan Nefes adamları alt etmeyi başarırken, Tahir peşindeki polislerle yüz yüze gelmiştir. Vedat uyanıp Nefes’in kaçtığını öğrenince serumları söker atar. Nefes’in peşinden gidecek gücü olmayan Vedat, Fikret’i ikna etmek için bu defa acımasız bir yöntem deneyecektir. Tahir, Yiğit’in bıraktığı izlerin peşinde onlara adım adım yaklaşırken, Nefes oğlunun kucağına yığılır. Yiğit annesini kaybetme korkusuyla karşı karşıya gelmiştir.

KANALLARA GÖRE SIRALAMA:

Total Grubunda: Atv 3 dizi, TRT1 ve Fox Tv 2 dizi. Kanal D, Show ve Star Tv. birer dizi yer aldı.

AB’de ; TRT1, 3 dizi. Atv ve Fox Tv. 2 dizi. Show Tv, Kanal D ve Star Tv. birer dizi yer aldı.

Bu hafta Total’de TRT1 2 dizi. AB’de 3 dizi ve Atv, Total’de 3 dizi ve AB grubunda 2 dizi ile yine berabere kaldılar. Atv Total’de 3 dizi, AB’de 2 dizi ile haftanın kanalı oldu.

Geçen hafta ilk bölümü ile ekranlara gelen Vurgun iyi bir başlangıç yapmıştı ama bu hafta beklediğim performansı gösteremedi.
Başrollerini Erkan Petekkaya ve Deniz Çakır birlikte oynuyorlar.

Yeni dizi Barış Arduç ve Burcu Biricik’in dizisi “Kuzgun” da beklediğim başarıyı elde edemedi. İlerleyen bölümlerde neler yapabileceklerini hep birlikte göreceğiz.

Keyifli seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

1 thought on “Geçen Haftanın (11 – 17 Şubat 2019) En Çok İzlenen Dizileri!

  1. Its like you learn my mind! You appear to grasp so much approximately this,
    like you wrote the e book in it or something. I think that you simply can do with a few p.c.

    to power the message house a bit, but other than that,
    that is wonderful blog. An excellent read. I will definitely be back.for further options click herehttps://www.liveinternet.ru/users/h0uhgph725/post491187217//https://www.liveinternet.ru/users/l4lnttu718/post491183953//

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir