Çağatay Ulusoy’un Dizisi Hakan: Muhafız 60.Gününde..

TV Programları

Çağatay Ulusoy’un Netflix platformunda yayınlanan The Protectör Türkçe adı ile (Hakan: Muhafız) dizisi bugün yayında 60.gününde… Netflix’in 190’dan fazla ülkede yayınlanan ve 139 milyon üyesinden seyredenlerden tam not almış. 10 milyon’un çok üstünde izleyici tarafından izlenmiştir.

7 Mart 2018 tarihinde ilk 10 bölümünün çekimlerine başlanan dizinin yaz ortasında bölümler tamamlandı. Arkasından Temmuz-Ağustos aylarında 2.sezon (11-20.bölümler) çekimleri başladı ve tamamlandı.

5 Aralık 2018 günü İstanbul Emirgan’da ki Sakıp Sabancı Müzesi içinde yer alan The Seed konser salonunda gala geçesi yapıldı ve oyuncular, basın mensupları ve ünlüler birlikte 1.bölümü seyrettiler. Sonra da, dizinin 14 Aralık 2018 tarihinde ilk 10 bölümün tamamı yayınlandı. Netflix yetkilileri ilk başlarda, Hakan: Muhafız dizisinin ne olacağını görmeden Türkiye’de yeni bir işe başlamayacaklarını açıklamıştı ama, öyle olmadı 1.sezon ilk on bölümün yayınlanması ile gelen tepkiler çok olumlu olunca 2.sezon (11-20) bölümlerin onayını verdi. Çok geçmeden 3. ve 4.sezon çekimlerine onay verildi. Şu sıralarda 3-4 sezon hazırlık aşamasında, 03 Medya tarafından önümüzdeki Mayıs ayında çekimlere başlanacağı söyleniyor.

Hakan: Muhafız dizisinin bütün Dünya ülkelerinde olumlu tepkiler hızla geliyor. ABD’nin listelerinde Hakan ilk on arasında yer alıyormuş. En popüler bilim kurgu dizileri arasına girmiş. Basında geniş yer alan haberlere göre; Türkiye’nin ilk Netflix dizisi Hakan: Muhafız Netflix Avrupa’nın en çok izlenen 3.dizisi olmuş. İsrail ve Brezilya ‘da ise trend diziler listesinde 1 numaraya yükselmiş.

Netflix Top 10’da ‘The Protector’, and ‘Sacred’ to Money Heist’ ilk üç sırayı paylaştıkları görülüyor. Diğer taraftan Netflix’in ilk Türk dizisi “Hakan: Muhafız” dizisinin başarısı New York Times’e haber olmuş.

İlk 10 bölümü peş peşe bir sinema filmi izler gibi seyreden izleyiciler şimdiden 2.sezon (11-20) bölümleri sabırsızla bekler olmuşlar. En erken önümüzdeki yaz aylarında bu bölümler yayına girecektir. Sonra da gelsin, üçüncü ve dördüncü sezon bölümleri… Bu gidişe göre The Protectör (Hakan: Muhafız) Netflix’in iddialı dizisi olacak belki de.. Sonra da sezon sezon yeni bölümler arka arkaya gelecektir.

Çağatay Ulusoy artık bir Dünya Sanatçısı… Hakan: Muhafız da Netflix’in gözde dizilerinden biri oldu. 2 ay geçti, izleyenlerin sayısı 10 milyonu geçti, aylar geçtikçe Çağatay Ulusoy’un ünü yayılıyor. Hakan: Muhafız tüm Netflix üyelerince seyredilmek istenen bir dizi olacaktır.

İzleyicin bol, yolun açık olsun Hakan: Muhafız…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

1 thought on “Çağatay Ulusoy’un Dizisi Hakan: Muhafız 60.Gününde..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir