Çağatay Ulusoy’un Yeni Dizisi Geliyor!

TV Programları

Çağatay Ulusoy‘un merakla beklenen dizisi çok yakında internette olacak. Geçtiğimiz Mart ayında 03 Medya tarafından çekimleri başlayan Netflix yapımı dizisi Ağustos ayı içinde 20 bölümün çekimleri tamamlanmıştı.

Portekiz’in başkenti Lizbon’da düzenlenen Web Summit’te konuşan Netflix Chief Product Officer Greg Peters, ilk Türk Netflix dizisi Hakan: Muhafız’ın bu yıl yayınlanmaya başlayacağının müjdesini verdi.

Netflıx Medıa Center’ın haberine göre, The Protector (Hakan: Muhafız) adlı dizi Aralık ayı içinde yayına konacak. Muhtemelen 14 Aralık tarihinde ilk 10 bölümü yayında olacak!

Çağatay Ulusoy’un yeni dizisinin Netflix’teki yayın tarihi panoları İstanbul caddelerini süslemeye başladı.

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ve Burçin Terzioğlu gibi oyuncuların yer alıyor.

Dizi, küçük bir antikacı dükkanında çalışan ve tarihte kendisine verilmiş gizli bir görevle İstanbul’u korumak zorunda olduğunu öğrendikten sonra tüm dünyası altüst olan Hakan’ın serüvenini anlatıyor.

Ülkemiz dahil, 190 dan fazla ülkede yayınlanacak ve Netflix’in 118 milyon üyesi tarafından Türkçe olarak (İngilizce alt yazılı) izlenecektir.

 

Çağatay Ulusoy’un muhteşem oyun gücünü bütün dünya izleyicisi görecek ve alkışlayacaktır.

Başarılar Çağatay Ulusoy…

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 *Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir