Geçen Haftanın (29 Ekim – 4 Kasım 2018) En Çok İzlenen Dizileri!

TV Programları

TNS ölçümlerine göre hazırladığım 28 Ekim – 04 Kasım 2018 Tarihleri arasında en çok seyredilen altı Ulusal kanallarımızda ekranlarımıza gelen 33 dizi arasında, Total’de ve AB’de ilk ona giren, Öne çıkan dizilerin, haftanın dizi karnesini aşağıda bilgilerinize sunuyorum.

GEÇEN HAFTA GÖSTERİMDEKİ DİZİLER :

Çukur (Show), Söz (Star), Yasak Elma (Fox), Egenin Hamsisi (TRT1), Can Kırıkları. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (ATV), Ufak Tefek Cinayetler (Star Tv), Kadın (Fox),  Koca Koca Yalanlar (Kanal D), Mehmetcik ‘Kutlu Zafer’ (Yeni), Sen Anlat Karadeniz (Atv), Çocuklar Duymasın (Kanal D), Jet Sosyete (TV8),  Bizim Hikaye (Fox), Avlu (Star), Bir Zamanlar Çukurova (Atv), Arka Sokaklar (Kanal D), Gülperi (Show Tv), Kızım (Tv8), İstanbullu Gelin (Star),  Aşk ve Mavi (Atv), Payitaht Abdülhamid (TRT1), Erkenci Kuş (Star Tv), Bir Umut Yeter (Kanal D), Kalk Gidelim (TRT1),Yeni Gelin (Show Tv), İkizler Memo-Can, Elimi Bırakma (TRT), Ağlama Anne (Atv) ve Bir Litre Gözyaşı (Kanal D) dizilerinin yeni bölümleri yayınlandı.

 

HAFTANIN DİZİLERİNDE ;

Total’in ilk sırasında bu hafta Atv’nin yeni dizisi “Bir Zamanlar Çukurova” Haftanın dizileri arasında birinciliği devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova bu hafta Total’de aldığı 13,87 puan ile birinci sırada yer alıyor.  Total’in 10.sırasında Star Tv’in “Erkenci Kuş” dizisi 6,04 ile yer aldı.

AB’nin ilk sırasında; Total’de olduğu gibi “Bir Zamanlar Çukurova” dizisi AB grubunda da birinciliği ele aldı. 11,24 puanla aldı.  AB’nin 10.sırasında TRT1’in Payitaht Abdülhamid dizisi, AB’de aldığı 5,16 puan ile yer alıyor.

 

BU HAFTA EN ÇOK İZLENEN İLK ONA GİREN DİZİLERE GÖZ ATALIM!

Bu sıralama sadece dizilerin reytingler yüzdesine göre en çok izlenen dizilerin ilk 10’da yer alanlarını sıralamaya koyuyorum. Yarışma, eğlence ve haber programları yüzdeleri yüksek olsa da bu sıralamaya koymuyorum. Bu sadece dizilerin yarışıdır, en çok izlenen dizilerin sıralamasıdır. Bir nevi dizilerin karnesidir.

 

GEÇEN HAFTA EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİNDE:

Total ilk 10 :

1.Bir Zamanlar Çukurova 8.Bölüm (Atv)………………..13,87 – 33,09

2.Sen Anlat Karadeniz 28.Bölüm (Atv)…………………..13,66 – 34,26

3.Kadın 37.Bölüm (Fox Tv)…………………………………..12,20 – 28,84

4.Çukur 40.Bölüm (Show Tv)………………………………..10,40 – 24,84

5.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113.Bl.(Atv)…….8,81 – 19,98

6.Arka Sokaklar 493.Bölüm (Kanal D)……………………7,56 – 16,88

7.Söz 57.Bölüm (Star Tv)……………………………………….7,51 – 17,81

8-Savaşçı 52.Bölüm (Fox Tv.)………………………………..7,42 – 18,18

9.Gülperi 8.Bölüm (Show Tv)………………………………..6,61 – 14,83

10.Erkenci Kuş 18.Bölüm (Star Tv)………………………..6,04 – 14,80

 

AB’de ilk 10 :

1.Bir Zamanlar Çukurova 8.Bölüm (Atv)……………….11,24 – 29,33

2.Kadın 37.Bölüm (Fox Tv)………………………………….11,16 – 26,34

3.Çukur 40.Bölüm (Show Tv)………………………………10,21 – 26,36

4.Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 113.Bl.(Atv)……8,18 – 18,72

5.Sen Anlat Karadeniz 28.Bölüm (Atv)…………………..7,93 – 21,12

6.İstanbullu Gelin 60.Bölüm (Star Tv)……………………6,74 – 16,28

7.Elimi Bırakma 15.Bölüm (TRT1)…………………………5,84 – 14,93

8.Erkenci Kuş 18.Bölüm (Star Tv)………………………….5,84 – 14,93

9.Jet Sosyete 19.Bölüm (Tv8)………………………………..5,43 – 13,33

10.Payitaht Abdülhamid 59.Bölüm (TRT1)……………..5,78 – 14,35

 

TOTAL ve AB Grubunda reytingleri en yüksek olan Haftanın ilk 5 sıralaması :

1.BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA : Atv’nin 70’li yıllarda Adana Çukurova’da geçen bir olayı anlatan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ bu hafta zirvedeki yerini koruyor. Total’de aldığı 13,87 reyting puanı ile zirvede.

“Yılmaz, Züleyha’ya sahip olamayacaksın!”

Demir ile Yılmaz’ın mücadelesi alev alıyor! Yılmaz’ı ırgatların sakladığından şüphelenen Demir, huğları acımasızca yaktırıyor. Gözü dönmüş oğlunu izleyen Hünkar, yaptıklarından pişman oluyor. Peki, bu pişmanlık hangi değişikliklere gebe olacak? Yaman ailesi yüzünden 20 sene mapus yatan Fekeli’nin Adana’ya dönüşü ise bu bölümle anlam bulmaya başlayacak! ”Bu altın kafesi değil, özgürlüğümü istiyorum ben” diyen Züleyha’nın aklından ne geçiyor? Yeni bölümde yer yerinden fena oynayacak!

 

2.SEN ANLAT KARADENİZ : ATV’nin  sevilen dizisi 28.bölümünde TOTAL’de aldığı 143,66 puanla haftanın dizileri arasında ikici sıradaki yerini koruyor.

“Tahir’i mi seçeceksin, evladını mı?”

Yiğit’i kaybeden Nefes umudunu yitirmek üzereyken elinden Tahir tutar. Nefes’e kim olduğunu hatırlatan Tahir, karısını tekrar ayağa kaldırabilecek mi? Oğlum dediği Yiğit’i Vedat’ın elinden kurtarabilecek mi? Yiğit, Vedat karşısında güçlü durmaya çalışırken Vedat’ın sabrını zorlar. Vedat oğluna yaklaşmak için her yolu denerken Yiğit baba olarak kendine çoktan Tahir’i seçmiştir. Nefes’i oğlunun yokluğuyla sınayan Vedat, onu sonucunu bildiği bir tercihe zorlar. Tahir mi Yiğit mi diyen Vedat, Nefes’i elde etmeyi başarabilecek mi?

3.KADIN : Fox Tv’nin sezon dizisi Kadın 37.bölümde Total’de 12,20 reyting puanı ile haftanın dizileri arasında, 3.sırada bulunuyor.

Çocuklarına kavuşmanın şaşkınlığı içinde olan Sarp, Bahar’ı görmek için de heyecanlıdır. Nisan ve Doruk ise babalarını gördüklerine inanamamışlardır. Hatta Doruk bunun bir rüya olduğunu düşünmektedir. Bahar’ın tek umudunun Şirin olduğunu öğrenen Sarp için çözüm hiç planlamadığı şekilde gelişecektir.

 

4.ÇUKUR : Show Tv’nin sevilerek izlenen dizisi  bu hafta da 4.sıraya yer alıyor. Çukur Total’de aldığı 10,40 reyting puanı aldığını görüyoruz.

Çukur 40. Bölümünde; Vartolu’nun Yamaç’ı dinlemeyerek harekete geçip yakalanması Yamaç’ı deliye döndürecek. Artık sadece Cumali’yi değil, Vartolu’yu da kurtarmak zorunda kalacak. Metin ve Kemal’i yanına alarak harekete geçen Yamaç’ın gözü hiçbir şey görmeyecek. Çeto’yu kurtarmak için plan yapan Mahsun, hiç beklemediği anda Yamaç’ı karşısında görecek. Büyük bir mücadelenin yaşanacağı bölümde Karaca, Sena’dan yardım isteyecek. Babasının çevresinden ayrılmayan Selim’in İdris ile karşılaşması ise ekran başındakilere duygu yüklü anlar yaşatacak.

 

5.EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ : Atv’de yer alan Oktay Kaynarca’nın mafya dizisi Total’de aldığı 8,81 reyting puanı ile bu hafta geçen hafta olduğu gibi aynen 5.sırada yer alıyor.

“Aldığınız nefes bile benden izinsiz alınmayacak!”

Alparslan’ın içlerindeki haini bulmak üzere yaptığı planın sonuçları ağır olmuştur. Ateş tarafından sırtından vurulan Hızır Çakırbeyli, hastanede ölüm kalım savaşı verirken, İlyas acısını en yakınlardan çıkartır. Ağabeyinin başına gelenlerden Hızır Ali ve Alparslan’ı sorumlu tutan İlyas, artık ondan gizli bir iş çevrilmesine izin vermeyecektir. Hızır’ın yokluğunda ailenin reisi görevini üstlenir ve herkesten kendisine itaat etmesini ister. Sözüne uymayanların cezasını kesmesi de, aldığı bu büyük sorumluluğun üstesinden gelmesi de kolay olmayacaktır. Yaşananlardan sonra Çakırbeylilerin uzun süre toparlanamayacağını düşünen İzzet ve Muzi’yi öldürerek hainliğinin ortaya çıkmasını engelleyen Ateş biraz olsun rahatlamıştır. Ailenin başına geçen İlyas’ın intikam hırsıyla hata yapmasını beklerler; fakat o hırsın başlarına nasıl belalar açacağını tahmin bile edemezler.

KANALLARA GÖRE SIRALAMA :

Total grubunda ilk on: Atv 3 dizi. Show Tv, Star Tv ve TRT1 2’er dizi ile yer alıyor.  Kanal D bir dizi ile sıralamaya giriyor.

AB’de ilk on: Atv 3 dizi. Star Tv. ve TRT1  2  dizi ile sıralamada. Fox Tv,  Show ve Tv8  TV8 birer dizi yer almıştır.

Bu haftanın kanalı; ATV  Total 3 dizi, AB’de 3 dizi ile bu hafta da haftanın kanalı olmuştur.

 

TRT1’in sevilen en çok seyredilen dizisi Diriliş Ertuğrul nihayet bu hafta 7 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekranlara geliyor. 5.sezon 122.bölümü ile TRT1 ekranlarında olacak.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Total ve AB Reyting ölçümleri MedyaRadar sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir