TV.lerde Yeni Sezon Dizileri Ne Zaman Başlayacak?

TV Programları

Eylül ayı girmesi ile 2023 yeni sezon açıldı. Televizyonlarda oynayan diziler ne zaman yayına başlayacak merak konusu oldu.

En çok merak edilenler, Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Teşkilat, Kuruluş Osman, Kardeşlerim, Gönül Dağı, Yargı, Arka Sokaklar, Ömer, Alpaslan Büyük Selçuklu, Çöp Adam, Üç Kız Kardeş, Ateş Kuşları ve yeni dizilerden Dönence dizileri.

Yayın tarihi belli olanlardan ve olacaklardan başlayalım.

YALI ÇAPKINI (Star); 15 Eylül tarihinde yine Cuma günleri ekranlara gelecek. Kadrosuna Halis Ağanın kızı olarak Binnur Kaya giriyor. Dizimize renk getirecek!

 

KIZILCIK ŞERBETİ  (Show) ; 15 Eylül Cuma günün yine Yalı Çapkını’nın rakibi oluyor. En çok merak edilen Haziran ayındaki sezon finalinde kaza geçiren Kıvılcım ve Barış öldüler mi? Hangisi sağ olarak diziye devam edecek! Birlikte göreceğiz.

 

 

TEŞKİLAT (TRT1) ; Henüz bir açıklama yok, Ekim Ayının ilk haftası başlayacağı tahmin ediliyor.

 

KURULUŞ OSMAN (Atv) ; 5.sezonu ile ekranlara gelecek dizi net bir açıklama yok, ancak Eylül ayı sonunda ekranlarınızda olacak.

 

GÖNÜL DAĞI  (TRT1) ; 104.Bölümü ile ekranlara 10 Eylül Cumartesi akşamı ekranlara merhaba dedi.

 

KARDEŞLERİM (Atv) ; 9 Eylül Cumartesi akşamı ekranlara gelen Kardeşlerim dizisinden bir yakışıklı daha feci kaza ile öldü ve ayrıldı. Doruk, Onur Seyit Yaran. Bu ayrılış izleyiciden tepki aldı.

 

ÜÇ KIZ KARDEŞ (Kanal D) ; Sevilen dizi, 19 Eylül Salı akşamı yeni sezon ilk bölümü ile ekranlara geliyor.

 

DÖNENCE (Kanal D) ; Yaz dizilerinden biri olan ve Foça’nın doğal güzellikleri arasında çekilen, duygu dolu hikayesi ile beğeni toplayan, psikolojik yönü ağır basan dizi, Salıdan Çarşamba gününe kaydı. 13 Eylül Çarşamba günü kaldığı yerden devam edecek.

 

ÇÖP ADAM (STAR Tv) ; Engin Altan Düzyatan’ın Elçin Sangu’nun birlikte oynadıkları sevilen dizi 13 Eylül Çarşamba gününden itibaren Star Tv ekranlarında olacaktır.

 

YARGI (Kanal D) ; Sevilen dizinin yeni sezon bölümleri, 16 Eylül Pazar akşamından itibaren ekranlarda olacaktır.

 

ÖMER (Star Tv) ; Beğeni ile izlenen dizinin yeni bölümü bu akşam, 11 Eylül 2023 Pazartesi akşamı ekranlara geliyor.

 

ARKA SOKAKLAR (KANAL D) ; Ekranların rekortmen dizisi 18.sezonunu yaşıyor ve 640 bölüm. Kadroya dev isimleri alarak devam eden diziye Mustafa Üstündağ ‘Sado’ karakteri olarak dahil oluyor. Yakın zamanda ekranlarda olacak.

 

ALPASLAN BÜYÜK SELÇUKLU (TRT1) ; Tarihi dizinin 60. bölüm fragmanı ekranlara geldi ama tarih net olarak belli değil. Kısa zaman sonra yine pazartesi akşamları trt1 ekranlarında olacak.

Yeni sezonda yayına girecek 13 dizinin yayın tarihlerini vermeye çalıştım. Hepsi bu kadar değil, bu dizlere ilave olarak yeni dizilerde önümüzdeki gün ve aylarda yayına girecektir.

2023 – 2024 sezonunun yapımcı firmalara, oyuncularımıza ve yayıncı kuruluşlarımıza hayırlı olmasını dilerim.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir