“Çocuklar Sana Emanet vizyonda” Çağan Irmak Memleketi İzmir’de Galada!

Sinema

Afşar Film – Şükrü Afşar yapımcısı olduğu, Senaryosunu ve Yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı “çocuklar Sana Emanet” filmi geçtiğimiz cuma günün 23 Mart tarihinde vizyona girdi. Başrollerini Engin Akyürek, Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü ve Osman Akaş oynuyor.

Cuma günü vizyona giren Çağan Irmak’ın yeni filmi “Çocuklar Sana Emanet”in ekibi İzmir seyircisiyle buluştu. İzmirli yönetmen Çağan Irmak ve ekibine yoğun ilgi vardı.

“Çocuklar Sana Emanet” filminin yönetmeni Çağan Irmak, oyuncuları Engin Akyürek, Şerif Sezer, Ogün Kaptanoğlu, Birsen Dürülü, Çağdaş Yılancı ve filmin çocuk oyuncusu Eren Devrim’in katılımıyla 27 Mart Salı günü Cinemaximum Optimum AVM’de gerçekleşen seyircili gösterime İzmirlilerin ilgisi büyüktü.

Gösterim öncesinde heyecanlarını paylaşan yönetmen ve oyuncular seyircilerle bol bol fotoğraf çektirdi. Filmin başrol oyuncusu Engin Akyürek’in hayranları gösterimden saatler önce gelerek hayran oldukları oyuncuyu beklediler.

Filmin kısaca konusu; Bir trafik kazasının travmasını atlatmaya çalışan iç mimar Kerem’in şifacı bir kadın ve köylülerle geçirdiği arınma sürecinin anlatıyor. Gerilim, dram türünde bir film.

Avşar Film’in yapımcılığını üstlendiği, Çağan Irmak’ın aynı zamanda senaryosunu da kaleme aldığı ‘Çocuklar Sana Emanet sinemalarda oynuyor. İlk haftasında 33.400 kişi izlemiş. Ancak izleyici yorumlarına göre pek iyi olarak değerlendirilmiyor. Yapılan eleştiriler ve yorumlar kötü.

Ben gene de siz de sinemada izleyin ona göre karar verin derim.

İyi Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak Haber ve görseller Cansu Uras İletişim Deposu Basın Bülteni

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir