Çukur’da Elvis Diye Bir Manyak, Çukur’un Kadınlarının Topunu Bir Odaya Koydu!

TV Programları

Çukur’da olmayacak şeyler oluyor. Elvis diye gözü dönmüş bir manyak,Çukur’un kadınlarının hepsini çukura koydu. Oradan oraya savurdu. Koçaovalılar ve Vartolu, yeni düşmanları Elvis diye birinin tuzağına düştü. Ve aralarında amansız mücadele başladı.

Avukat Nazım, babası Beyefendi diye tabir edilen Baykal’ı sandalyeye oturttu ağzını bağladı, karşısında satranç oynadı ve onu mat etti. Bir nevi babasından intikam aldı.

Ay Yapım imzalı, Show TV’de yayınlanan ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde izleyicilerin ilk defa karşılaştığı Elvis (Saygın Soysal), taş üstünde taş bırakmadı. Koçovalılar ile Baykal arasındaki mücadeleye dahil olan Elvis, Baykal’ı kurtarmak için kurduğu büyük tuzak ile başta Yamaç olmak üzere hem Koçovalıları hem de Vartolu’yu bozguna uğrattı.

ÇUKUR, PAZARTESİ AKŞAMININ LİDERİ!

Pazartesi akşamlarını hem reytinglerde hem de sosyal medyada zirvede bitiren ‘Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde Yamaç (Aras Bulut İynemli) ve Vartolu’nun, Baykal’a kurdukları tuzağı faturası ağır kesildi. Baykal’ı kurtarmak üzere harekete geçen Elvis (Saygın Soysal), Koçovalı kadınlarını kaçırarak tehlikeli bir hamlede bulundu.

Elvis’in kadınları tuttuğu depoyu öğrenen Koçovalılar ile Vartolu, hayatlarının en büyük şokunu yaşadı. Hepsinden bir adım önde hareket eden Elvis, iki tarafı da bozguna uğratarak hem onları tuzağa düşürdü hem de tam vaktinde Koçovalı kadınlarını alıp kaçmayı başardı.

Final sahnesine damga vuran o adrenalin dolu an: (1)

https://www.youtube.com/watch?v=O_STfFLlLhA

TÜM KATEGORİLERDE LİDER!

Çukur, dün akşam yayınlanan 22’nci bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti. Çukur, AB’de 12,72 izlenme oranı (rating), 28,09 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 12,90izlenme oranı (rating), 26,59 izlenme payı (share), Total’de ise10,06 izlenme oranı (rating), 22,31 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur’un heyecanla beklenen 22’nci bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #şahmat etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #şahmat etiketi Twitter’ın Türkiye gündeminde 15 saat 5 dakika, dünyada 6 saat 10 dakika TT listesinde kaldı. Somera’nın reyting analizine göre26 Mart Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

YAMAÇ İLE VARTOLU GÜÇLERİNİ BİRLEŞTİRDİ!   

Baykal tehlikesini ortadan kaldırmak için güçlerini birleştiren Yamaç ile Vartolu’nun, Baykal’a oyun oynadıkları an bölüme damga vurdu.

Ancak Yamaç ve Vartolu’nun planı, Nazım’ın gizlice oyuna dahil olmasıyla alt üst oldu. Yamaç ile Vartolu, Baykal’ı Nazım’a kaptırırken; Hale’nin intikamını almak için harekete geçen Aliço’nun gizemli geçmişi bölümün en çok konuşulan anlarından oldu.

Aliço’nun gizemli geçmişindeki perde aralanıyor: (2)

https://www.youtube.com/watch?v=ac31eeJI4DY

 

YAMAÇ, ALİÇO’YU DURDURABİLECEK Mİ?

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede Aliço’nun kulübesinde Baykal, Nazım ve Hale’nin fotoğraflarını bulan Yamaç, Aliço’nun Hale’nin öldürülmesinin ardındaki sırrı açığa çıkardığını anlıyor. Meke ile birlikte Aliço’yu bulmaya giden Yamaç’ın Aliço’yu vaktinde durdurup durduramayacağı büyük merakla beklenecek.

Yeni bölümden ekranlara gelen ilk sahne: (3)

‘Çukur’un yeni bölümü 2 Nisan Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: balcilar-blog.com

Not: Kaynak ve resimler Cansu Uras İletişim Deposu Basın Bülteni

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir