Çağatay Ulusoy’un Sinema film çekimleri İtalya’da başladı!

Sinema

CHAHzo5UkAAerAS

Çağatay Ulusoy, Medcezir dizisinin final yapmasıyla yeni sinema filmine başlayacağı söylemişti. Kısa bir tatil yapan Ulusoy, kendisinden bir haftadır haber alınamıyordu.

Akşam.com’un haberine göre Çağatay Ulusoy sinema filminin set çalışmalarını İtalya’da başladığı müjdesini verdi. Bu günlerde İtalya’da bulunan yakışıklı oyuncu, ülke çekimleri başlanacak film için kolları sıvamış.

Medcezir dizisinin ekrana veda etmesiyle nasıl projede yer alacağı merak konusu olan Çağatay Ulusoy’un cephesinden yeni haber geldi. Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte geçen aylarda Roma Türk Film Festivali’ne giden genç oyuncu, İtalya’dan eli boş dönmedi. Genç kızların büyük merakla takip ettiği yakışıklı isim İtalya’da sinema filmi çekmek için kolları sıvadı. Yazın tatil yapmak yerine çalışarak değerlendirmeye hazırlanan oyuncunun yeni projesinin detayları ise büyük merak konusu oldu. Çekimlerin başlaması nedeniyle bir süredir İtalya’da ikamet eden oyuncunun, setten arta kalan zamanlarını ise şehir turu yaparak geçirdiği öğrenildi.

CCt0YcrUUAEV3BK

Ay Yapım’ın çekeceği filmin yönetmeni Ali Bilgin… Daha önce Burgaz Adasında çekimleri yapılacağı söylenmişti. Tahminim, konu İtalya’da başlayıp İstanbul’da devam edecek.

CH8b73MUMAAk90h

Dün twitter sayfasında yayınlanan resimde Çağatay Ulusoy, Cenk Kangöz ve Sergen Yalçın ile görülüyor. Bu fotoğraf İtalya’ya gitmeden Marmaris’de çekilmiştir.  Medcezir’de Yaman’ın üvey babası Hasan’ı canlandıran Cenk Kangöz, Çağatay ile yeni filminde rol alabilir. Film İtalya’da çekimleri başladığına göre bazı İtalyan oyuncuları da göreceğimizi tahmin ediyorum. Bu film çalışması için 5 Haziran’da menajeri Engin Aykanat ile İtalya’ya gitmişlerdi.  Hala baş rol bayan oyuncu belirsizliğini koruyor. Diğer rollerde kimlerin oynayacağı, senaryoyu kimin yazdığı belli değil. Önümüzdeki günlerde açıklanacaktır umarım.

Aklıma gelen soru? Engin Aykanat 5 Haziran’da İtalya’ya gittiklerinde İtalyanlarla ortak bir film projesi anlaşmasından bahsetmişti. Bu çekilen film, o film mi? Ay Yapım ile çekilecek film ayrı mı, anlayamadım. Ali Bilgin’in çekeceği film Ağustos ayında çekileceğinden bahsediliyor. Yoksa Çağatay Ulusoy bu yaz iki sinema filmine mi imza atacak, ilerleyen günlerde hep birlikte anlayacağız.

Çağatay Ulusoy’un yeni sinema filminin hayırlı olmasını dileriz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Kaynak haber Akşam.com’dan alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir