Çağatay Ulusoy Niye Suskun Kalıyor?

TV Programları

Çağatay Ulusoy günümüzde en popüler sanatçılarımızdan biri… Her nedense kendi konuşmuyor, hep suskun kalıyor. Onunla ilgili sevenleri yüzlerce resim paylaşıyor, tweet atıyorlar.

İnstagram hesabında takipçisi 2.600.000 ulaştığını görüyoruz. Bu kadar takipçi ondan haber almak, görüntü almak istiyor. Ama nafile Çağatay hep suskun… Hep basından kaçıyor, kendisi ve çalışmaları ile ilgili haber almak ne mümkün.

Ulusoy, zaten 6 aydır Amerika’da Los Angeles’teydi. Ay içinde döndü, dönüşüyle ilgili iki satır haber ve bir kare resim göremedik. Sevenleri onu en son geçtiğimiz Haziran ayı içinde final yapan “İçerde” dizisinde izlemişti. Ağustos ayı içinde kendi sesinden görüntülü bir video yayınladı. Netflix ile anlaştığı haberiydi bu. Çağatay; “Merhabalar, selamlar herkese… Heyecanımı sizinle paylaşmak ve bir konuyu açıklık getirmek için bu videoyu çekiyorum. Evet duyduklarınız doğru, çıkan haberler doğru. 2018 yılında çok farklı ve çok güzel bir projeyle Netflix’te olacağız. Görüşmek üzere.”  Bu duyduğumuz Çağatay Ulusoy’un son görüntülü sesiydi. 6 aydır ondan ses seda yok.

Yaz aylarında bir sinema filmi çekeceğini duymuştuk. Hata Dünyaca ünlü pehlivanlarımızdan Koca Yusuf’un hayatını canlandıracaktı. Bir ses çıkmadı, nedeni ile açıklama yapılmadı.

Çağatay Ulusoy’un, Netflix kanalı için çekilecek, adı netleşmeyen dizisi sürekli erteleniyordu. Oyuncuya eşlik edecek bayan partner bulunamıyordu.

Netflix dizisi Aralık ayında çekimlere başlayacağı, daha sonra Ocak ayın sonunda çekimlerin yapılacağı söylendi. Son olarak da Mart ayı içinde çekimlerin başlayacağı Netflix tarafından açıklandı. Ama ortada baş rol oyuncusu Çağatay Ulusoy’dan başka birisi yok.

Bayan partner olarak bir çok isim yazıldı-çizildi. Çağatay, Medcezir dizisinde oynadığı Serenay Sarıkaya ile oynamak istedi.  Mart ayında Amerika’ya oyunculuk eğitimi için gideceği gerekçesi ile teklifi Sarıkaya kabul etmedi.

Son olarak oyuncu ve model Melisa Aslı Pamuk’un adı geçiyor ama resmi bir açıklama gelmedi. Şu sıralarda dizinin cast çalışmaları devam ediyor olmalı. Dizinin yapımcılığını 03 Medya üstleniyor. Ercan Mehmet Erdem ve Pınar Bulut’un ismi geçiyor. Senaristlerde sık sık değişiklikler oluyor. 20 bölüm çekileceği söyleniyor. Mart ayında ilk bölüm çekilirse Nisan – Mayıs aylarında Dünya televizyonları ile aynı anda ekranlarda olacak.

Bazı İnternet sitelerinin yaptığı anketlere göre; bu sezon ekranda en çok görmek istedikleri oyuncu % 50-60 oranla Çağatay Ulusoy olduğu ortaya çıkıyor.

Bu özlem önümüzdeki aylarda sona erecek! Ben hep merak etmişimdir Çağatay Ulusoy niye suskun kalıyor. Çağatay yakından tanıdığım biri ama telefonlarıma, ne menajeri Engin Aykanat, ne de Çağatay açmıyor. Bir bilgi kırıntısı almak ne mümkün.

Milyonların sevgisini kazanmış bir oyuncu arada bir basın karşına çıkarak, çalışmaları hakkında röportaj vermeli, böyle suskun kalmamalı… Bu işi menajeri Engin Aykanat da yapabilir.

Magazin basınında çıkan bazı haberler yalan, yada yanlış oluyor. Geçen hafta oyuncu Bestemsu Özdemir’in de bulunduğu bir grupla Emirgan’daki ‘Gizli Kalsın’ da eğlendikleri yazıldı. Ama tek kare olsun birlikte bir resim yayınlanmadı. Bu yazılanlar dedikodudan öteye geçmiyor gibi sanki. İlk ağızdan ses yok.

Çağatay Ulusoy, yakışıklı olduğu kadar sempatik, yüzünden gülücük eksik olmuyor. Oyunculuğuna laf yok. 7 yılda, 3 dizi, iki sinema filmi ve bir de reklam filmi ile kendisini gösterdi.

14 Ocak 2011 tarihinde ilk dizisi “Adını Feriha Koydum”da Hazal Kaya ile oynadı ve kendisini kabul ettirdi. Sonra Medcezir ile oldukça beğeni kazandı. Geçtiğimiz sezon oynadığı “İçerde” dizisi ile zirveye oturdu. Sinemada ilk filmi “Anadolu Kartalları” ve “Delibal” filmi ile oyunculukta ben de varım dedirtti.

Dünya ülkelerinde oynayan dizi tekrarları ile milyonlar onu tanıdı, sevdi. Netflix’in de dikkatini çekti ve Türk oyuncu olarak onu seçti. O şimdi bir Dünya Sanatçısı olma yolunda… Kendisini güvenmeli, suskun kalmamalı ve ekranlarda sezon boyunca çıkıyorsun ama, arada bir basının da karşısına çıkmalı diyorum.

Unutma Çağatay Sen artık bir Dünya Sanatçısısın, tadını çıkar. Yavuz Sultan Selim’in tılsımlı gömleğini giyince önünde kimse duramaz.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir