Çukur Hem Zirvede; Hem de Dünya TT Listesinde!

TV Programları

Ay Yapım imzalı Show TV’de ekrana gelen Çukur, dün akşam yayınlanan bölümle beraber altı bölümlük heyecan dolu yüzleşme serisine hızlı bir giriş yaptı. Yamaç’ın Vartolu ile ilgili sarsıcı gerçeği öğrendiği bölüm Twitter’ın dünya gündeminde TT oldu. Çukur, nefes kesen bölümüyle reytinglerde birinciliğe yerleşerek zirveye adını yazdırdı.

Pazartesi akşamları izleyicileri dünyasına kilitleyen Çukur’un dün akşam yayınlanan bölümünde nefesler tutuldu ve ekran başındakiler büyük yüzleşme serisinin birinci halkasını bekledi. İlk günden bu yana Vartolu’nun geçmişinin peşinde olan Yamaç’ın yüzleştiği sarsıcı gerçek, ona hayatının en büyük şokunu yaşattı. Bölümün final sahnesinde elindeki tüm parçaları birleştirerek Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrenen ve gözyaşlarına boğulan Yamaç’ın neler yapacağı büyük bir merakla beklenecek.

İşte, Yamaç’ın büyük gerçekle yıkıldığı an: (1)

 

ÇUKUR, DÜNYA GÜNDEMİNE GİRDİ!

Çukur, dün akşam yayınlanan heyecan dolu bölümüyle reyting sıralamasında zirveye oturdu. ‘Çukur’, AB’de 11,60 izlenme oranı (rating), 25,37 izlenme payı (share), ABC1 20+’da 12,53 izlenme oranı (rating), 25,73 izlenme payı (share) ile birinciliği göğüsledi. Çukur’un merakla beklenen 14. bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #yüzleşme etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #yüzleşme etiketi Twitter’ın Türkiye gündeminde 11 saat 15 dakika dünyada 2 saat 45 dakika, #çukur etiketi 5 saat 20 dakika, #sena etiketi ise 30 dakika TT listesinde kalarak Çukur’u üç ayrı etiketle zirveye taşıdı. Birbirinden özel yorumların geldiği sosyal medyada izleyicilerin en çok ilgisini çeken bölüm Yamaç’ın Vartolu’nun ağabeyi olduğunu öğrendiği final sahnesi oldu. Çukur, Somera’nın reyting analizine göre 29 Ocak Pazartesi günü sosyal medyada en çok konuşulan programlar sıralamasında birinci oldu.

Bölümde Vartolu ile çocukluk aşkı Saadet’in yıllar sonra karşı karşıya geldiği dakikalar da ekran başındakileri gözyaşlarına boğdu. Saadet, Vartolu’yla ilgili gerçekleri kaldıramazken, Vartolu’nun Saadet’e sarılarak ağladığı anlar izleyicileri derinden etkiledi.

İşte, Vartolu ile Saadet’in duygu yüklü karşılaşması: (2) Bu karşılaşmadan sonra Yamaç Saadet’i oradan hızla uzaklaştırıyor.

 

PAŞA, ÇUKUR’DAN GİDİYOR!

Yeni bölümden yayınlanan ilk sahnede gözler Yamaç, Paşa ve İdris’e çevrilecek. Yıllar boyunca geçmişin yükünü sırtlanan ve herkesten gizleyen Paşa ile Yamaç’ın yüzleşmesinde gerilim tırmanacak. Yamaç’ın, “Paşa, Çukur’dan gidiyor!” sözleri ise Çukur’daki fırtınanın şiddetini artıracak.

Çukur’un yeni bölümünden yayınlanan ilk sahne: (3)

Çukur izleyicisine kendi çukuruna çekti. Zaman zaman seyircisini şakına çeviren Çukur, konusu ile üç bilinmeyenli denklem gibi… Yamaç karakterini can veren Aras Bulut İynemli ile Vartolu karakterini canlandıran Erkan Kolçak Köstengil izleyicisinin ekran başına oturmasına yetiyor. Her iki oyuncumuzu da candan kutluyorum. Diziyi ilgi ile izliyorum.

‘Çukur’un yeni bölümü 5 Şubat Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

(1) https://www.youtube.com/watch?v=AWaYWQviUN8

(2) https://www.youtube.com/watch?v=fFU6sBCn3iA

(3) https://www.youtube.com/watch?v=MMj9o-dKLwo

Not: Kaynak haber ve görseller  Cansu Uras – İletişim Deposu basın bülteninden alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir