Bizim Hikaye’de Hikmet ve Rahmet Kardeşler de Araba Hırsızlığına mı başlıyor!

TV Programları

 

Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Hatice Meryem ve Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin yaptığı “Bizim Hikaye” 7 Aralık Perşembe akşamı Fox Tv’de ekranlara geliyor.

Başrollerini Hazal Kaya (Filiz), Burak Deniz (Barış), Reha Özcan (Fikri), Yağızcan Konyalı (Rahmet), Nejat Uygur (Hikmet), Zeynep Selimoğlu (Kiraz), Alp Akar (Fikret) ve Ömer Sevgi (İsmet) rolleri paylaşıyor.

Hikmet ve Rahmet kardeşler istemeden olsa da araba hırsızlığı, işine karışırlar.

Barış ben kendimi sana ait hissediyorum” dese de, Filiz’i ikna edemez. Filiz ona hala kırgındır.

Kiraz’ın aniden yükselen ateşi, Filiz ve Barış’ın yine beraber hareket etmelerine sebep olur. Kiraz’ı bekledikleri sırada, Barış kendini açıklamaya çalışır ama Filiz’in ona ördüğü duvarlar en büyük engelidir. Ancak Barış yine de pes etmez.

Şeyma’nın yaşadığı şok, onu yeniden eve kapatır. Şeyma içindeki enerjiyi atabilmek için, kendini ev işlerine verir. Bundan en zararlı çıkan ise Fikri olur. Fikri çareyi evden kaçmakta bulur, ama dışarıdaki hayatın çok da kolay olmadığını öğrenir.

 

Rahmet, Müjde’den gizleyerek Duygu’nun doğum gününe gider. Ancak bu programın sonu Rahmet için kötü biter. Rahmet kendini karakolda bulurken, onun imdadına yetişen yine Müjde olur.

 

Barış, evin parasını tamamlamak ve Basri’yi göndermek için Ali ile bir işe daha girer. Evden kira almayacak, karşılığında Barış’tan yüklü para alacaktır. Filiz’in yardımına koşmak için sadece kendini değil, Hikmet ve Rahmet’i de farkında olmadan (araba hırsızlığı) büyük bir tehlikenin içine sokmuştur.

 

 

Bizim Hikaye 13.Bölüm ile bu akşam (7 Aralık Perşembe) Fox Tv ekranlarında…

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Kaynak haber ve görseller Fox Tv tanıtım sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir