Çağatay Ulusoy; Yeni projelerle ilgili kesinleşmiş bir şey yok!

TV Programları

1 ağus.istinye park avm

Çağatay Ulusoy geçtiğimiz Temmuz ayı sonlarında Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizdar ve Buket Dizdar ile Yunan adalarına bir haftalık bir tatile çıkmıştı. Bu tatile Kıvanç Tatlıtuğ’un yatı ile çıkmışlardı. Ulusoy, keyifli geçen bu tatilden döndü ve dün İstinye AVM’de görüldü.

Ulusoy, İçerde dizisinin yorgunluğunu gidermiş, dingin bir yüzle görüntülendi. Dizide saçlarını sezon boyunca 3 numara traşlı olarak gördüğümüz yakışıklı oyuncu, bu defa saçları yavaş yavaş uzatmaya başladığı görüldü.

Dün öğle saatlerinde İstinye AVM’de görüntülen Çağatay, alışveriş etmek için mağaza dolaşan Ulusoy, üzerinde rahat bir keten gömlekle görülüyor.

DGNOUtVWsAAFlwH

DGLjFLMXsAAU9JY

DGLjFKxXkAA1QrN

Basın mensupları fotoğraf aldıktan sonra sorulan sorulara çok kısa cevap vermiştir. Hakkında çıkan yeni proje haberleriyle ilgili sorulara Çağatay Ulusoy, “Kesinleşmiş bir proje yok” demiştir.

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), default quality

DENmn5aXUAAk6rJ

Halbuki geçtiğimiz Haziran ayında yapılan açıklamalarda, Ağustos ayı içinde “Koca Yusuf” sinema filmi çekimleri yapılacağı söylenmişti. Dizi ile bir karar vermediğini biliyoruz. N.İpek Gökdel’in romanından uyarlanacak olan “Karakalem Ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi” adlı dizide oynayacağı ileri sürülmüştü.

Önümüzdeki günlerde sevindirici haberler sevenlerine verilecektir.

Çağatay Ulusoy’a yeni projelerinde başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

Not: Görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir