Kara Para Aşk / Elif’in karşılıksız Aşkı!

TV Programları

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Atv.in aşk ve macera dizisi “Kara Para Aşk” güzel bir bölümle ekranlarımızdaydı. Reytinglerde kendisini iyi bir yer bulan dizimiz  hem AB’de, hem de Total’de 3.sırada yer aldı. Bu güzel dizi 13.bölümde, 18 Haziran Çarşamba akşamı sezon finali yapacak ve yaz tatiline girecek.

Geçen bölümde Ömer ile Elif öpüşerek ayrılmışlar, bu öpüşme sonunda Elif; “Bu oyun değil, gerçekti.” Demişti. Ömer’i sevdiğini anlamıştı. Ömer ne diyeceğini şaşırır, tam o anda Elif”in yeğeni (Aslı’nın oğlu) Can gelir. Bu duygusal yaklaşma anını böler.

Tayyar Bey, Zerrin Hanımı ziyaret ederek Nilüfer’in kaçırıldığı yeni öğrenmiş gibi numara çekmiş, Zerrin Hanım da ona kırgınlığını belirtir. Tayyar bey, zahmet etmeyin ben yolu biliyorum deyip, çeker gider.

Nilüfer aylarca tutsağı olduğu Metin’i hastanede ziyaret eder, göğsüne yatarak aşkını ispatlar. Dönüşte evin kapısında ablası Elif ile karşılaşır. Elif, herkes seni odasında uyuyor zannediyor sen bu saatte dışarıda ne yapıyorsun diye sorar. Nilüfer dolaşmaya çıkmıştım. Seni o Metin denen adam bir daha kaçırırsa ben ne yaparım. Nilüfer, niçin kaçıracak beni diye sorunca, Elif elmaslar işin diye cevap verir. Nilüfer ablasına sen Roma’ya neden gittin diyerek hesabını sorar. Elif, sen ifadeni ver. Şu Metin denen adam yakalansın, sonra he şey normale dönecek.

Aslı’nın ilk kocasından olan Can anneannesine gelir. Geç saatte sokakta olmasını Zerrin Hanım bozulur. Sonra da Can’ın babası ile konuşur.

Ekran Alıntısı.PNG 9.3

Elif arkadaşı Bahar’a gider. Bahar,sevgilisi Levent ile beraberdir. Kapıda Elif’i görünce içeri odaya saklanır. Elif, arkadaşı ile konuşmak, içini dökmek istemiştir. Beraber oturup bir şeyler içerler. . Elif, bir süre derdim var, ama Ömer gülünce bütün dertlerim dağılıyor. Ben aşık oldum galiba Bahar diyerek aşkını itiraf eder. O öpücüğün bir anlamı olduğunu düşünmektedir. Elif çıkışta bir erkek saati görür, sevgilin mi burada diye sorar.

Ekran Alıntısı.PNG 9.4

Ömer ile Arda bir Cafede oturup konuşurlar. Ömer, Elif’in kendisini öpmesini, kendisine olan aşkını anlatır. Arda da, Pelin’e olan aşkını anlatır, iki polis arkadaş dertleşirler. Arda, ne yapacağını sorar. Ömer, hiç bir şey yaşanmamış gibi davranacağım, der.

Arda, Metin’in adamlarını sorgulamak için gider. Elif Hanıma, Bora Bey bir çanta para getirir. O sırada Metin telefon eder. Yarın görüşeceğiz, benden haber bekle. Bu konuşmadan polisin haberi olmasın diye tembihler.

Ömer, hastaneye ağabeyini ziyarete gider. Metin’i odasına çıkarken yardım eder. Ömer, Metin’i tanımıyordur. Elif paraları kontrol eder, kasaya koyar. O sırada ablası Aslı kapıdan görür. Elif odasında cep telefonundan eski Ömer ile olan resimlerini bakar, tatlı anları bakar, tatlı tatlı gülümser.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Elif o gece hayal alemine dalar, Ömer’in alaycı tatlı tebessümü gözünden hiç gitmez. Sonra da çok güzel uyur. Arda ile Pelin, Metin’in adamlarını sorgularlar. Ama ağızlarından laf alamazlar. Baş Komiser Ali, konuştur dunuz mu? diye sorar. Arda, Ömer’e konuşmadılar diye mesaj atar.

Ömer ağabeyi Hüseyin’i taburcu edecektir. O sırda amiri Ali ziyarete gelir, ileri geri konuşur, ne de olsa satılmış bir polis komiseri, Tayyar Beyin adamıdır.

Metin de hastaneden taburcu olur. Hüseyin taburcu olmuş, eve gelmiştir. Annesi oğullarına güzel bir kahvaltı hazırlar. Ömer, ağabeyine ücretsiz izinden vazgeçtiğini, tayinini İstanbul’a istediğini söyler. Hüseyin ve annesi çok sevinir.

Zerrin Hanım, kızları ile sabah kahvaltısı yaparlar. Elif, Nilüfer’in polise ifade vermeye gitmesi gerektiğini söyler. Zerrin Hanım, hiç bir yere gitmiyor. Bu sırada Elif, dün akşam Nilüfer’in dışarı çıktığını söyler. Polisleri ifade için eve çağırırlar.

Ömer, Arda ile pelin’in yanına gider. Tayinini istediğini söyler. Pelin ile Arda çok sevinir, bu haberi duyan Komiser Ali çok bozulur. Ömer bana da iş verin deyince, Pelin yalının kamera görüntülerinin olduğu şirkete git.

Arda ile Pelin Nilüfer’i sorgulamaya giderler. Onları kapıyı Elif açar, Ömer yok mu diye sorar. Zerrin Hanım, bir akşam ağabeyi ile beraber yemeğe davet edelim, der. Elif, başka zaman anne diyerek geçiştirir.

Nilüfer sorguya çekilir. Metin ile her şeyi anlatması istenir. Nilüfer ser verir, sır vermez. Metin’in robot resmi için tam bilgi vermez, ressam alakasız bir resim çizer. O sırada gelen Elif, çizilen resmi bakınca hayır, bu değil der. Alır, kağıdı kalemi Metin’in resmini çizer.

Ekran Alıntısı.PNG 9.5

Tayyar Bey, aile  kabristanına gider, dua eder. O sırada Metin de gelir. İnsan uzun zaman kabristana gelmeyince ölümü unutuyor. Dünyanın  iki günlük olduğunu, ölümün her an ensesinde olduğunu unutuyor. Lafları Metin’e dir. Tayyar Bey Metin’i iyice hırpalar, onu aptal olmakla suçlar. Ömer için bu polis rahmetli Sibel Andaç’ ın nişanlısı deyince; Tayyar bey, sen konuştukça kulağıma Selâ sesleri geliyor, demesi oldukça etkili bir tehditti. Bu işleri bir an önce çöz diyen Tayyar Beye Metin, biraz zaman ister.

Ömer, Nilüfer’in kaçırıldığı arabanın plakasını ulaşır. Ağabeyi Hüseyin’den kime ait olduğu konusunda yardım ister. Komiser Hüseyin üst makamlardan Ömer’in tayini için yardım ister ve olmuş bil diyerek, kabul edilir.

Nilüfer’in sorgulaması bitmiştir. Elif, Ömer ortalıkta hiç görünmedi, eğer görürseniz selam gönderir. O sırda Metin’den telefon gelir. Arnavutköy sahile gel hemen diye çağırır. Elif, bir anlaşma yapacağız, ben kara parayı getircem, sen de bana görüntüleri. Yoksa seni polise ihbar edeceğim diyen Elif”e iplerin benim elimde… Sahile gel, Hadi…

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ömer, Sibel’in annesi Fatma Hanımın evine gider. Görüşecek hiç bir şey yok diyerek kapıda haşlar. Kocasının ısrarıyla içeri alınır. Ömer, olanları anlatır. Ben kızınızı çok sevdim, sevmiye de devam edicem. Ömer, ben gerçeği anlatıyorum. Ömer evden ayrılır, arabayı biner.Kontağı çevirince radyodan “Elif  dedim be dedin, kız ben sana ne dedim” türküsü çalar. Ömer, Elif’i düşünür, dalar gider. Sonra Elif’e buluşalım mı? diye bir kaç mesaj denemesi yapar, gönderemez.

Ekran Alıntısı.PNG 9.6

Elif, kasadan çantayı alınca paraların yarısının eksildiğini görür.  Solana koşar, paranın yarısı eksik, bilen var mı diye sorar. Aslı, kocası ve Zerrin Hanım oradadır. Zerrin hanım, neler oluyor diyerek çok sinirlenir. Bora Beyden ister, tamamlayamaz. Bir araba Elif’i alır, gözleri bağlı bir depoya götür. Elif için Metin ile buluşmak çok saçmalık gibi geldi bana. Tam kurtulmuşken, ama korkusu kara para aklama görüntülerini kurtarmaktır. Metin, elindeki görüntüleri polis sevgilisine göndermekle tehdit eder. Cezan 15 yıldan başlar. Babanın kilerle beraber 30 yıl. Üç gün içinde fason malları da istiyorum.

Ekran Alıntısı.PNG 9.7

Ömer, Sibel’in mezarına gider, belli ki onu sevmiştir. Ama Sibel’in Ömer’i kullandığını daha sonra öğreneceğiz herhalde. Metin ile arabadaki konuşmalarına bakılırsa, durum farklı. Sen buradasın diye kalbini vurur. O sıra telefonu çalar, ağabeyi plakayı bulduğunu söyler.

Ekran Alıntısı.PNG 9.8

Elif, Metin’in  arabasından iner, orada merdivenlerde kalır. Cep telefonundan Ömer’i aramak ister, Ömer neredesin diyerek, ağlar. Nilüfer’e telefon gelir. Arayan Metin’dir, taburcu oldum. Adresi versem, gelip bana çorba yapar mısın? Hastaya bakmak sevaptır. Nilüfer çıkamam dese de, gece gel, der.

Ömer, Arda ve Pelin araç kiralama şirketine giderler. Ödemesi de şirket tarafından, Denizer Holding tarafından yapılmış deyince Ömer çok şaşırır. Arda ve Pelin de inanamazlar. Arda, ailenin üstüne gidelim deyince, Ömer, Taner Akçalı ondan zaten hiç hoşlanmadım. Tayyar beyin sevgilisi ile yasak aşk yaşıyor. Eski sorgulamaları gözden geçirirler. Elif, tekrar Bahar’a gider, seni aramadı değil mi? Kendini kandırma sen vazgeç bu adamdan der.

Ekran Alıntısı.PNG 9.9

Ömer anne evinde yemektedir. Hüseyin, emniyet müdürü ile görüştüğünü, tamamdır o iş dediğini söyler, bütün aile çok sevinir. O sırada kapı çalar, gelen Elif’dir. Ömer kapıya gelir, Elif rahatsı z etmedim değil mi? Ayak üstü çok kısa, çekingen halde konuşurlar. Ne Elif aşkını, onsuz yapamayacağını, ne de Ömer karşılık vermek istediğini söyleyemez.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Elif, ben geçiyordum burada öylesine uğradım, ben gideyim der ve gider. Birbirlerini sorgulayan bakışlar, cevapsız kalır. Elif, biner arabanı gider, Ömer arkasından boş gözlerle bakar, kalır. Elif, yolda durur, arabasını kenara çeker, duygularını bastırmaya çalışır, ağlar.   Aslı, çok panik ataktadır, bir gariptir. Kocası sen ilaçlarını alıyor musun diye sorar.

Ekran Alıntısı.PNG 9.10

Nilüfer, korumaları atlatır, o gece evden kaçar. Metin’e tavuk suyuna çorba yapar. Nilüfer, hala inanmıyor musun bana deyince, sana değil, çevrene güvenmiyorum. Metin, seni görmeden yapamıyorum., sonra da öper. Sonra da yatakta birlikte olurlar.

Ekran Alıntısı.PNG 9.13

Elif o gece eve gelir, yatağına uzanır, ağlar. Diğer tarafta Ömer, çakmağı ile oynuyordur. Annesi tahmin eder, Elif ile bir şey olduğunu ona canın sıkılmış. Annesi, gördüm sizi yol arkadaş olmuştunuz, git özür dile, anlat derdini. O iyi yürekli, içli bir kız.

Tayyar Bey, Komiser Ali ile buluşur. Metin’i, Ömer’i, Nilüfer’in ifadesini konuşurlar. Ali, hiç bir şey çıkmaz, der. Ömer,İstanbul’a tayinini istemiş, engel olamak lazım deyince, Tayyar Bey sakın olma. Sebep düşmanına yakın olacaksın. Tayyar Bey Ali’ye; Ahmet Denizer’i sen mi öldürdün demek istiyorsun. Ali Bey, bu yolun sana mı çıkacak. Ben ve benden biri Ahmet Denizer’i öldürmedi.

Arda ile Pelin pastahane dedirler. O sırada Ömer de gelir.Arda, bomba gibi bir şey yakaladık. Sibel ile alakalı. Cinayetten bir süre önce evin duvarından biri atlamıştır. Kamera kayıtlarını Hüseyin’ e de gösterirler. O resimdeki Aslı Denizer’dir. İfadesi de tutmuyordur.

Ekran Alıntısı.PNG 9.12

Aslı çok hatadır, ne söylediğini ne kocası, ne de annesi anlar. Zerrin Hanım idare etmeye çalış. Zerrin Hanım Elif’e tekrar Ömer’i çağır, beraber kahvaltı ederiz. O sırada Ömer arar, aşağıdayım, çok acil gelir misin. Elif, annesine bu akşam bana vaktini ayır baş başa konuşalım. Elif aşağı iner. O sırada gelen Nilüfer, gene başladı mı yalanlarına. Ömer, Elif’in sevgilisi değil, Roma’da da tanışmamışlar. Ömer polis, beni o kurtardı. Bir de babamın yanında bulunan kadın Ömer’in nişanlısıymış. Zerrin Hanım ne diyeceğini bilemez.

Ekran Alıntısı.PNG 9.14

Ömer, geldiğin için sağ ol. Söylemem gereken önemli bir şey var. Nilüfer ile senin kaçırıldığınız arabanın plakasına ulaştık. Elif şaşkındır, bana ilk söyleyeceğin şey bu mu? Ömer, Evet. Elif, konuşmamız gereken başka şey yok mu? Elif, katilimi buldun, elmaslarımı? Elif, Ömer biz birbirimize hiç iyi gelmiyoruz. O yüzden ben bir karar verdim. Ailemin bana ihtiyacı var, şirketimiz batıyor. Artık biraz bunlarla ilgilenmem lazım. Düşündüğümüz çok şey, düşündüğümüz gibi olmadı. Gerçekten resmi bir şey bulursan da, Arda ile Pelin bana ulaşsınlar. Ömer, ne diyorsun, saçmalıyorsun şu an. Metin polis olduğunu öğrenmiş, kendine dikkat et der ve döner giderken Ömer kolundan tutar, kendine çeker. Birbirlerine sorgulayan gözlerle bakarlar. Elif, bir daha yoluma çıkma komiser. Elif arabasına biner, çeker gider. Ömer arkasından bakar kalır ve 9.bölüm burada sona erer.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı

Ay Yapım’ın bu güzel dizisinin bu  bölümde, Elif ‘in Ömer’e olan aşkı karşılıksız kalmış olur. Ömer’de karşılığı var ama, meslek gururu mu? yoksa erkeklik gururundan mı söyleyemez. Elif, aşkını karşılıksız zanneder. Halbuki bu aşk gittikçe alevlenmektedir. Hep birlikte ilerleyen bölümlerde göreceğiz.

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten ve dizifilm.com ve tarafımdan diziden sayfasından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir