TV8 – Acun Ilıcalı Nihayet Büyük Bir Balık Yakaladı!

TV Programları

Acun Ilıcalı Tv8’in sahibi olduğunu biliyorsunuz. Her nedense son bir yıldır kanalında ses getirecek bir dizi yayınlamak istiyordu. Önceki yıllarda Çağatay Ulusoy’a büyük paralar teklif ederek bir dizide oynatıp kanalımda yayınlamak istemişti.

O dizi elinden kaçtı. Dijitalde yayınlanmak üzere Netflix’e gitti. Oysa, Tv8 ilk tanıtım gösterimini bile yayınlamıştı.

Süslü Korkuluk, şayet yayınlansaydı Tv8’de büyük ses getirecekti. Olmadı elinden kaydı gitti dijitale…

Acun Ilıcalı bu defa başardı. 19 Ekim 2022 de Tv8’de Tuzak’ın  ilk bölümü yayınlandı. Tuzak ilginç bir dizi…

Tuzak dizisinde önceki yıllarda Hercai dizisinde oynayıp, büyük ses getiren Akın Akınözü gibi, kendini ispatlamış bir oyuncu oynuyor. Kızların çok sevdiği bu oyuncu, olduk da yakışıklı. Rol arkadaşı da Bensu Soral. Diziyi ilginç kılan bir diğer sanatçı da Rıza Konyalı.

Rıza Konyalı Çukur dizisinde bambaşka bir karakter olarak gelmiş, dizinin daha çok sevilmesinde payı olmuştur. Aliço karakterini hayat vermişti. Bir başka deneyimli oyuncu da Talat Bulut.

Hepsi bir araya gelince bu dizi tutar diyoruz. İlk bölümünde haftanın dizileri arasında Total’de 25 sırada yer aldı ama, sonraki bölümlerinde üst sıralara hızla tırmanacaktır. İzleyin, yanılmadığımı göreceksiniz.

TUZAK KONUSU

Tuzak; Kimin iyi kimin kötü, kimin gerçek kimin sahte olduğu karıştığı bu dünyada ortak bir amaç için birleşmiş üç kardeş Umut Mahir ve Umay’ın hiç de sandıkları gibi bir bağları olmadığını keşfederken, birbirlerine uzak, babalarının onayını ve konforlu hayatlarını birbirlerinden daha çok sevdiklerini zanneden Güneş, Güven ve Mete kardeşlerin ortak düşmana karşı nasıl birbirlerine bağlandıklarını izleyeceğiz… Umut nefret ettiği bu aileden intikam alırken en büyük çatışması da tanıdıkça hayatının aşkı olduğunu anladığı Güneş’tir. Güneş’in ise kirli bir avukat Çınar Yılmaz olarak tanıyıp aşık olduğu Umut’un kim olduğunun ve amacından haberi yoktur. Ailesinin ve kendisinin tüm geleceğini aşık olduğu bu adamın avuçlarına bırakacaktır.

Fabrika Yapım ve Acun Medya yapımın ortak çalışması.

Başrollerini Akın Akınözü ve Bensu Soral oynuyor.

Diğer rollerde; Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin kadroda yer alıyor.

Tüm Tuzak Ekibine ve oyuncularına başarılar.

Dilerim Acun Ilıcalı’nın yakaladığı büyük balık sizlere de tat verir.

Keyifli seyirler dilerim.

Abdurrahman Balcılar

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir