Hazal Kaya’nın yeni dizisi “Utanmazlar” kadrosu yavaş yavaş oluşuyor!

TV Programları

cats UTANMAZLAR

Bir süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya, ‘Shameless‘ dizisinden uyarlanacak olan “Utanmazlar” adlı dizide rol alacağını daha önce duyurmuştum.

Hazal Kaya’ya bu dizisinde eşlik edecek diğer isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Son olarak ‘Poyraz Karayel’ dizisinde Bahri Umman karakterini canlandıran usta oyuncu Musa Uzunlar‘ın da ‘Utanmazlar’da rol alacağı belli olmuştur.

Musa Uzunlar, dizinin orijinal versiyonundaki Frankie Gallager isimli karakteri canlandıracak. Çok isabetli bir seçim olduğunu söyleyebiliriz.

C7F9r6AVwAEjqDJ

Hazal Kaya’nın sevgilisi, “Jimmty Lisman” karakterini canlandıracak isim henüz belli değil. Daha önce Serkan Çayoğlu’nun ismi geçiyordu. Ama henüz kesinlik kazanmış değil.

a_5205_1 serkan çayoğlu

Adını Feriha Koydum” dizisinde Hazal Kaya ile unutulmaz bir iş çıkartan Çağatay Ulusoy’un da adı telaffuz ediliyor. Ulusoy, şu sıralarda Show Tv’de “İçerde” dizisinde Sarp karakterini oynuyor. Dizisi kendi gününde ilk sırada, haftanın dizilerinde de 2.sırada yer alıyor. Dizi şayet planlandığı gibi bir sezonda biterse, pekala Eylül ayında bu dizide oynayabilir.

İşte Çağatay Ulusoy ile ilgili (Temenni de olsa) yazılan bir haber:

C7JfvteXgAQP4-6

Steve-Jimmy-Jack-Lishman

Steve – (Jimmty Lishman) karakterini oynayacak üçüncü bir isim de, “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde yer alan Burak Deniz‘in ismi geçiyor.

C6-JY_2WwAElOU3

Hazal Kaya ile başrolü oynayacak oyuncunun çok önemli olduğunu burada vurgulamak isterim.

images seren şirince

Hazal Kaya’nın kız kardeşlerinden birini, İlişki Durumu Karışık dizisinin Ayşegül’ü: Seren Şirince oynayacağı söylenmişti. Şimdilik bir netlik yok. Diğer kız ve erkek kardeşler de sırasıyla belirlenecektir.

hazalkaya13

Umutsuz Ev Kadınları‘nın senaristi Meryem Gür‘ün kaleme alacağı dizide dizide Hazal Kaya, ‘Fiona Gallagher‘ karakterini hayat vereceğini zaten biliyoruz. Kardeşlerin en büyüğü olan Fiona Gallagher, fedakar ve belayı üstüne çeken bir karakter olarak dizide yer alacak.

Merakla beklenen yeni dizisinin ortak yapımcılarından biri Yeşilçam’ın unutulmaz oyuncusu Türkan Şoray‘ın kızı Yağmur Ünal’ın, bir iki yıldır oyunculuğun yanı sıra yapımcılığa özendiği ve ‘Uzaklarda Arama’ adlı bir sinema filmi çeken Yağmur Ünal bu dizide, Medyapım’ın ortağı olacakmış.

 

Shameless’in konusu kısaca şöyle:

Shameless

Chicago’nun varoş bir semtinde geçen dizi; altı çocuk ve bir babadan oluşan Gallagher ailesinin zaman zaman komik, çoğu zamansa yürekleri burkan hayatlarını anlatılmaktadır. Evin reisi olan Frank Gallagher (William H. Macy) sahtekar, alkolik ve utanmaz bir babadır. Fiona Gallagher (Emmy Rossum) ise kardeşlerin en büyüğü, fedakâr bir o kadar da belayı üstüne çeken karakter. Dizide ailenin ve her bireyin kendi içinde yaşadığı maceralar anlatılmaktadır. Cinsellik, eşcinsellik, alkol, uyuşturucu ve benzeri öğelere sahiptir.

Dizi şimdilik yeni sezon Eylül 2017’de ekranlara geleceği söyleniyor. Yayıncı kanal olarak da Fox Tv’nin adı geçiyor.

Bilgiler netleştikçe, Hazal Kaya sevenlerine blog sayfamızdan duyuracağım.

Hazal Kaya’nın baş rolü oynayacağı Utanmazlar dizisi adı gibi çok ses getireceğini tahmin ediyor, şimdiden başarılar ve de uzun soluklu olmasını diliyorum.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir