Bana Sevmeyi Anlat / 20.Bölümde kartlar açılıyor, Leyla annesini öğreniyor!

TV Programları

 BANA SEVMEYİ ANLAT 20. BÖLÜM (13)

        

Ay Yapım imzalı, Kadir Doğulu, Seda Bakan ve Mustafa Üstündağ’ın rol aldığı “Bana Sevmeyi Anlat”, tüm gizli gerçeklerin açığa çıktığı, heyecan dolu yeni bölümüyle ekrana gelecek.

Alper’in Berna’yla olan ilişkisine son vererek, onu evden kovmasının ardından Berna elindeki son kozu kullanmaya karar verecek.

Haşmet’e Alper ve Leyla arasındaki ilişkinin boyutunu söyleyen Berna, büyük bir bombanın fitilini ateşleyince Haşmet, intikam almak için harekete geçecek.

BANA SEVMEYİ ANLAT 20. BÖLÜM (3)

LEYLA ANNESİNİ ÖĞRENİYOR:

BANA SEVMEYİ ANLAT 20. BÖLÜM (19)

Leyla’ya gerçekleri söylemek için doğru zamanı bekleyen Canan, yaşananların ardından daha fazla bekleyemeyip, Leyla ile konuşmaya karar verecek. Leyla için şok etkisi yaratan bu durumun ardından yaşanacaklar, Bana Sevmeyi Anlat’ın yeni bölümünde heyecanla izlenecek.

SETTE KARDAN ADAM KEYFİ:

BANA SEVMEYİ ANLAT 20. BÖLÜM (45)

Geçtiğimiz hafta İstanbul’u etkisi altına alan kar, Bana Sevmeyi Anlat ekibinin de eğlencesi oldu. Çekimlerin arasında kardan adam yapan ekibin eğlencesi fotoğraflara yansıdı. Seda Bakan ve Kadir Doğulu’nun yaptığı kardan adama, setin küçük oyuncuları da yardım etti. Kardan adamın ardından kar topu oynamayı da ihmal etmeyen ekip, bu eğlenceleri anların fotoğraflarını da sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.

 

BANA SEVMEYİ ANLAT 20. BÖLÜM (50)

 

Fragman: https://www.youtube.com/watch?v=OK6XuNvbukU

Mesude Eraslan’ın yönetmenliğini, Deniz Akçay’ın senaristliğini üstlendiği Bana Sevmeyi Anlat 16 Ocak Pazartesi (Bu akşam) saat 20:00’da Fox’ta ekrana gelecek.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir