Hazal Kaya’nın “Utanmazlar” Dizi partneri Burak Deniz!

TV Programları

cats HAZAL-BURAK

Takriben üç ay önce Hazal Kaya‘nın yeni dizisi “Shameless” uyarlaması olan ‘Utanmazlar‘ın kadrosun yavaş yavaş oluştuğunu ve kadroya önemli bir rolü canlandırmak için Son olarak ‘Poyraz Karayel’ dizisinde Bahri Umman karakterini canlandıran usta oyuncu Musa Uzunlar‘ın da ‘Utanmazlar’da rol alacağı belli olduğunu, Uzunlar “Frank Gallagher” karakterine can vereceğini yazmıştım.

Geriye en önemli karakter Hazal Kaya’nın partneri olacak olan erkek oyuncu kim olacak sorusuydu. O soru cevabını buldu.

Hazal Kaya’nın sevgilisi, “Jimty Lishman” karakterini canlandıracak isim henüz belli değil demiştik, Serkan Çayoğlu’nun ismi geçtiğini söylemiştik.

Steve-Jimmy-Jack-Lishman

Steve – (Jimmy Lishman) karakterini oynayacak üçüncü bir isim de, “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinde yer alan Burak Deniz‘in ismi geçiyordu. Ve Burak Deniz Hazal Kaya’nın partneri oldu.

Kısaca Burak Deniz :

4b67536ef7719e35f46d92aa7e14e1ad_840

17 Şubat 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 1.85 metre boyundaki oyuncu Terazi burcudur. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’nde Sanat Tarihi bölümü mezunudur. İlk kez 2011 yılında Kolej Günlüğü dizisi ile ekranlarda yer alan Deniz, 2015 yılında Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya’nın başrolü paylaştığı Medcezir dizisin ‘Aras’ karakteriyle dikkatleri üstüne çekmişti. Daha sonra da, 2015 Tatlı Küçük Yalancılar (2015) ‘Toprak’ karakterini canlandırmıştı.

6bc8093dc88ff6cc7ceb59aed9c5b922_840

Burak Deniz Aşk Laftan Anlamaz dizisinde Hande Erçel ile.

Son olarak, “Aşk Laftan Anlamaz” (2016) ‘Murat’ karakterini canlandırmıştır. (Dizi Show Tv’de, 31 bölüm devam etmiştir)

Utanmazlar kısaca konusu:

Chicago’nun varoş bir semtinde geçen dizi; altı çocuk ve bir babadan oluşan Gallagher ailesinin zaman zaman komik, çoğu zamansa yürekleri burkan hayatlarını anlatılmaktadır. Evin reisi olan Frank Gallagher (William H. Macy) sahtekar, alkolik ve utanmaz bir babadır. Fiona Gallagher (Emmy Rossum) ise kardeşlerin en büyüğü, fedakâr bir o kadar da belayı üstüne çeken karakter. Dizide ailenin ve her bireyin kendi içinde yaşadığı maceralar anlatılmaktadır. Cinsellik, eşcinsellik, alkol, uyuşturucu ve benzeri öğelere sahiptir.

Kara komedi türündeki Shameless, Amerikan televizyonlarında 7 sezon yayınlanmıştır. Bizde ismi “Utanmazlar” olarak geçiyor. Aynı isimle gelir mi bilemiyorum.

Medyapım’ın yapımcısı olduğu Utanmazlar, önümüzdeki Temmuz – Ağustos aylarında çekimleri yapılacak ve Eylül ayı içinde Fox Tv’de ekranlara geleceği söyleniyor. Dizinin uyarlamasını Meryem Gür tarafından yapılacak. Meryem Gür televizyonlarımızda gösterilen Umutsuz Ev Kadınları’nı başarı ile uyarlayan senaristlerimizdendir.

Dizinin yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturacağı söyleniyor.

DCbZ2bcUIAA18Il

Utanmazlar’da Hazal Kaya ile Burak Deniz’in iyi bir ikili olacağını tahmin ediyorum. Dizinin Cast çalışmaları devam ediyor. Hazal’ın kardeşleri ve erkek kardeşinin kim olacağı şimdilik netleşmiş değil.

Dizini Amerika’da olduğu gibi uzun soluklu olmasını ve Hazal Kaya’ya başarılar diliyorum.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir