Çağatay Ulusoy; Medcezir dizi anılarını tazeledi!

TV Programları

image tuzla villa

Çağatay Ulusoy dün akşam saatlerinde Tuzla’daki Medcezir’in çekildiği villaya gitmiş. İki sezon (Eylül 2013 – Haziran 2014) boyunca çok güzel anılarının olduğu villanın önünde resim çektirmiş.

O resmi de Instagram sayfasından paylaşmış. Resmin altına da şu notu düşmüş.

Çağatay Ulusoy Instagram hesabında “Gelmişken bi bakıyım dedim ama kimseler yok selam olsun tüm medcezir ekibine” notuyla paylaştı.

İşte o resim:

C3LjP73WIAE1RgX

2 sezon boyunca izleyicinin severek izlediği Medcezir, Çağatay Ulusoy’un 2.dizisi… Dizide, Yaman Koper karakterini can vermiştir. Dizide; Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmezi Murat Aygen, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü ve Can Gürzap rol  almıştır. İşte bu oyuncular Altınkoy’daki bu villada bir aile gibi olmuşlardı.

medcezir_1bolum_tanitim_fragmani_h5676

Medcezir 1.Bölüm oyuncu kadrosu, köşkün ilk misafirleri.

Ekran AlıntısıMD.FİNAL VEDA

Çağatay Ulusoy, 13 Haziran 2014 tarihinde Medcezir’in tüm oyuncularının katıldığı veda gecesi çıkışında, Star Life kameralarına verdiği röportajda; “Duygusal anlar yaşadıklarını, güzel bir işi noktaladıklarını, bütün ekipte bir burukluk olduğunu söylemiştir. İki sene boyunca, bir nevi ailemizden ayrıldık. Çok güzel bir ekipti. Çok güzel arkadaşlıklar, dostluklar kurduk, ama her güzel şey gibi bu da bitti.” Demiştir.

Çağatay Ulusoy, tabiatı itibariyle son derece duygusal bir kişiliğe sahiptir. Röportajda da belirttiği gibi o günlerin anısını tazelemek için o villayı ziyaret etmiş olabilir.

Şu sıralarda Medcezir’deki Yaman karakterinden çok farklı, yine Ay Yapım’ın İçerde dizisinde Sarp karakterini başarı ile canlandırmaktadır.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir