AFK’da Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya arasında gerçek aşk var mıydı!

Magazin

cygr-qmweaavvqq

“Adını Feriha Koydum” dizisi Çağatay Ulusoy ile Hazal Kaya’nın birlikte başrol oynadıkları bir dizi. Çağatay Ulusoy’un Best Model seçilmesinden sonra ilk dizisi 14 Ocak 2011 yılında Show Tv’de ilk bölümü ile başladı, iki sezon sürdü, 67 bölümde Haziran 2012’de final yaptı. Ama aradan neredeyse 5 yıl geçmesine rağmen unutulmaz diziler arasında hala konuşulmakta, milyonlarca izleyici Emir-Feriha aşkını unutamamaktadır. Ben bu diziyi Tv’den canlı olarak takip ettim, daha sonra internetten tekrarını izledim. AFK sonraki yıllarda Show Tv’den tekrarı, şu günlerde de Teve2’de hafta içi her gün tekrarı yayınlanmaktadır. Ayrıca yanlış hatırlamıyorsam 17 Dünya ülkesinde oynamış, yada gösterimdedir. Gösterildiği dünya ülkelerinde reytinglerde inanılmaz başarı sağlamış, çok beğenilmiştir. Ülkemizde olduğu gibi gösterimde olduğu ülkelerde Hazal Kaya ve Çağatay Ulusoy hayranları oluşmuştur.

Bu dizinin bu kadar tutulmasının sırrı neydi? Hazal ile Çağatay çok iyi bir çift olmuşlar, bence diğer bir deyişle kimyaları tutmuştur.

adini-feriha-koydum-cu

 

A.KAVLAK adlı bir bayan okuyucum bana mail atmış. AFK’nın bu kadar tutmasının perde arkasındaki inanılmaz iddiası: (Değiştirmeden, aynen yayınlıyorum.)

Ben AFK dizisi yayınlanırken diziyi seyretmemiştim. Dizi biteli neredeyse 5 yıl olmuş. Sonra oturdum izledim. Sonra tekrar tekrar..Baktım ki 90 kez aynı diziyi üç aydır izlemişim. Sonra Med Cezir’i izledim. Ama 2.tekrarını mümkün değil izleyemedim. Anladım ki bir dizi üst üste 90 kez izleniyorsa ki yorumlardan 200 kez üst üste izleyeni okudum. Bu dizi de muhteşem olan bişey var.. Üst üste izleniyorsa büyük bir gizem ve sır var.. Bişeyi keşfetmeye çalışıyorum. Dizi çekilirken bu ikili birbirine aşık mıydı. Kesinlikle aşıktılar.. Yoksa bu elektriği ben ve benim gibi binlerce izleyici alamazdı.

Öylesine aşıktılar ki çözülmeyelim, bilinmeyelim diyerek gurur yaptılar. En çok ta birbirlerine. Biri sevgilim var dedi. Diğeri Ricky Martin hayranıyım dediği benzeri Mehmet Aslan ile programa çıktı. Çağatay renkli göz den hoşlanmıyorum bana itici geliyor dedi. Aşıkken hırpalayıcı hareketler yaptılar.. Birbirlerinin canının yanmasını ister gibi hareketleri vardı. Birlikte programa çıkmamaları ve hiç yerde birlikte görülmemeleri gibi.. GURUR vardı inceden inceye…

Hazal Kaya …boyu küçük ve takozlu dendi.. Ama Hazal Kaya’nın yüreğinde büyük bir güç vardı. Nice best modellerin nice güzel pürüzsüz güzellerin yapamadığını yaptı. Bence Herkes onu çok kıskandı. Ve onun yüreğindeki Güç Çağatay’ın kalbine çoktan geçmişti. Öyle rol yapıyordu ki sanki kalbindekini oynuyordu. Ben son sahneyi izlerken kurşun sesini duymadan sahneyi dondurdum.

hazalkayacagatayulusoy

Son sahne evlenme sahnesi olmasına rağmen Çağatay’ı sevinçli göremedim. İçindeki hüzün sahneye yansımıştı. Benim için onlar mutlu sona ulaşmışlardı. Ruhumun derinliklerinde tanımsız duygular uyandıran tek dizi AFK idi… Ama arkası sahne de gerçekten AŞK vardı… Cesaretleri yoktu sadece… Onlar gerçekten aşık oldular… Ama hep içlerinde sakladılar. Teşekkürler

Bu soru Çağatay Ulusoy’a soruldu. Kesinlikle olmadığını söylemiştir. Çağatay Ulusoy’un bu ilk dizilerinde Emir ile Feriha inanılmaz ve imkânsız bir aşkı yaşadılar. Bu aşkları dizideydi, hiçbir zaman gerçek hayatlarına taşımadılar. Çağatay’ın 28 Temmuz 2012 tarihinde Show Tv’de yayınlanan Vahe’nin bir röportajını hatırlayalım. Vahe’nin “Hazal’ı beğeniyor musun?” sorusuna bakın nasıl cevap vermişti. “Hazal’ı karakter olarak çok beğeniyorum, zaten çok güzel bir kız, çok düzgün, karakter olarak da, dış görünüşü çok güzel bir kız, çok da iyi bir insan.” Vahe aşk konusu deyince; Çağatay, “Garip bir soru oldu bu, iş yaptığım arkadaşla öyle bir şey asla olmaz, olursa ben çıkarırım işte budur derim” demişti. Yani Hazal ile dizi haricinde bir yakınlıkları olmadığını kesin bir dille ifade etmiştir.

Şimdi 5 yıl önceki yağmura şemsiye tutmayalım derim. Bu işin doğrusunu Çağatay ve Hazal bilir. Yaşadılarsa bile onların kalplerinde kaldı. Yüreklerine gömdüler, küllendi gitti ve bitti. Sonuçta o zaman çok güzel bir iş çıkarttılar.

Şu günlerde Hazal Kaya kendi köşesinde, uygun bir proje önüne konursa yeni bir dizide oynayacak!

Çağatay Ulusoy, İçerde dizisi ile reyting rekorları kırıyor. Sosyal Medyada da çok konuşuluyor. Zirvede olmanın gururunu ve keyfini yaşıyor.

Bu konuyu Sayın Bayan A.Kavlak bana mail atarak gündeme getirdiği için ayrıca teşekkür ederim. Sürçü lisan ettiysek affola diyelim. Hazal Kaya’dan, Çağatay Ulusoy’dan ve sevenlerinden özür dileyelim. Çağatay cep telefonumu biliyor, müsait zamanında ararsa olayı ve diğer konuları konuşuruz, tartışırız. Bu benim iddiam değil, sayın okuyucum A.Kavlak’ın değerlendirmesi ve iddiasıdır. Ama doğru tesbiti, ama yanlış.

Her şey gönlünüzce olsun, yaşanmış ya da yaşanacak!

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir