Serenay Sarıkaya / Reklam filminde bile, Yaman’ı ile!

Magazin

21 Nisan ’14

Kategori
Magazin
Serenay Sarıkaya / Reklam filminde bile, Yaman’ı ile!

Son bir haftadır televizyonlarda gösterilen, kot reklam filminde oynayan Serenay Sarıkaya’nın partneri dikkatimi çekti. Yeğenim amca Serenay, Çağatay ile reklam filmi çevirmiş dedi. Ben de evet, çok benziyor dedim. Meğer bu manken Brezilya’lı Francisco Lachowski imiş.

Merak ettim internetten resimlerini baktım, Çağatay Ulusoy’a ne kadar çok benziyor. Medcezir’in Mira’sı artık reklamlarda bile Yaman’ı ile birlikte, demekten kendimi alamadım.

Bravo Serenay, hem kesesini dolduruyor hem de yeni reklam yüzü olarak televizyonlarda boy gösteriyor. Bu kot reklam filminden de yıllık 750 bin alacakmış. Şampuan reklamından sonra, şimdide kot reklamı!

Medcezir, Serenay Sarıkaya’nın önünü açtı. “Medcezir” ile sadece haftada bir gün Star Tv.de görünüyordu. Artık, hafta boyunca tüm kanalda boy gösteriyor. Akıllı kız.

Francisco’nun Çağatay ile benzerliğine ne dersiniz. Çağatay Ulusoy şimdilik reklamlarda gözükmüyor amma, Mavi onun benzerini bulup, oynatarak akıllılık etmiş. Çağatay rüzgarını kendi yönüne doğru estiriyor. Francisco 1991 doğumlu Brezilya’lı model. Çağatay’dan bir yaş küçük. Havaları aynı. Sizce de aşağıdaki resimde tıpatıp denemez ama saçları, havası ile çok da benziyor, değil mi?

Bu sıralarda Twitter da görüyorum, Çağatay Ulusoy’un fanları, onu reklam filmde görmek istiyoruz diye, twittler atıyorlar.  Bu reklam kontenjanını Serenay Sarıkaya kullandı. Önceki yazılarımda da yazdığım gibi, Çağatay Ulusoy’u büyük çoğunluk Sinema filminde görmek istiyor. İnşallah bu yaz o da olacak diyorum. Bu günlerde bir film anlaşması, mutlaka yapılması gerektiğini inanıyorum.

Serenay Sarıka’ya artık Mavi Jeans’in yeni reklam yüzü oldu. Geçtiğimiz günlerde ‘İlk buluşma’ adlı reklam filminin tanıtım çekimlerini yapan Seranay Sarıkaya, şöyle konuşmuştur. “Bir gün Menajerimi aradım, artık bir kot firmasıyla çalışmanın zamanı gelmedi mi?” diye sordum. Gördüğünüz gibi buradayım. Mavi’yle çalışmaktan çok mutluyum.

Yolun açık olsun Serenay…

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller internetten alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir