İçerde 8.Bölüm / Sarp için çember darılıyor!

TV Programları

ac4a7ec81e349301afbd206122a0b704_k

Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Bensu Soral’ın başrollerini paylaştığı fenomen dizi İçerde, heyecanın eksik olmadığı yeni bölümü ile devam ediyor.

Ay Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği, Toprak Karaoğlu ve Ertan Kurtulan’ın senaryosunu yazdığı dizi İçerde’nin yönetmen koltuğunda oturan isim Uluç Bayraktar, ustalığını konuşturuyor.

“İçerde”nin 8. bölümünde;

Sarp’ın, Melek’in Celal’in kızı olduğunu öğrenince kafası karışır. Hem onu üzmemek için gerçeği gizler, hem de ilişkilerine mesafe koymak ister. Mestan, Sarp’ın Kebapçı Celal’e olan sadakatinden şüphelenmeye başlamıştır. Bunu Celal’e dillendirir. Mestan işin aslı olup olmadığını öğrenmek için Kebapçı Celal’den onay alıp Sarp’ı takip etmeye başlar.

Celal daha önce Füsun ve Eylem’den uzak durması konusunda uyardığı Mert’i Sarp hakkında bir açık yakalaması için Füsun’un lokantasına gönderir.

ekran-alintisiicerde-2-fr

Yeşim, Sarp’ı Melek konusunda uyarır. Melek’in yeni oyuncağı olduğunu, kendisiyle işi bitince fırlatıp atacağını söyler.

ekran-alintisi

Sarp, Mestan’ın adım adım peşinde olduğundan habersizdir. En ufak bir hatasının telafisi olmayacaktır. Bu kez Sarp için çember iyice daralmıştır. Celal Sarp’tan şüphe etmektedir. O geldiğinden beri bela hiç eksik olmadı başımızdan diyerek Mert’in Sarp’ı takip etmesini ister.

abe2222c769f9a33e1c98a6b018f7799_k

Celal’in adamı Mestan akşama bir işimiz var diyerek depoya götürür. Aralarında amasız bir kavga başlar. Celal hışımla gelir. Gördüklerinden şaşkına döner.

b145ebffcbfa6cf2089295d610588656_k

Mert, Umut’un yaşayıp yaşamadığını ispat etmek için Füsun Hanımın sakladığı hiç yıkmadığı kanlı gömleği alıp kan tahlili için Adli tıpa götürmek ister.

ekran-alintisi-icerde-8-1-fr

Mert, Umut’un yaşayıp – yaşamadığını öğrenebilecek mi ?

Merakla beklenen 8.bölümüyle ekranlarda olacak İçerde dizisi Pazartesi akşamı (bu akşam) saat 20:00 de izleyicilerle buluşacak.

 

 

 

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir