Çağatay Ulusoy’un yeni hobisi Tenis!

Magazin

CpM56BeWAAAsex9

Çağatay Ulusoy bildiğiniz gibi on parmağında on marifeti olan süper bir adam. Son merakı da Tenis.

Çağatay Ulusoy, Rio 2016 Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecek olan bayan tenisçi Çağla Büyükakçay ile bir araya gelmişler.

Brezilya’da düzenlenen Rio 2016 Olimpiyatları’nda katılarak olimpiyatlara giden İlk Türk kadın tenisçi olarak adını tarihe yazdıran Çağla Büyükakçay’a bir destek de oyuncu Çağatay Ulusoy’dan geldi.

Yakışıklı oyuncu, milli sporcuya övgü dolu şu sözleri söyledi:

İşte o sözler:

“İlkleri başaran, yapılamaz deneni yapan insanlara her zaman saygı duyarım. Rio 2016 Olimpiyatları’nda teniste ülkemizi temsil edecek ilk sporcu olan Çağla ile tanışmak isteme sebebim de buydu aslında. Gençlik ve Spor Bakanlığı sayesinde de geçen hafta Çağla ile tanışma ve sohbet etme fırsatı buldum. Çağla tenis için yaşayan, bizim izlerken bile yorulacağımız antrenmanları rutin olarak yapan ve sağlam adımlarla zafere yürüyen gerçek bir sporcu. Çağla’nın pozitif enerjisi sayesinde kortta onu görünce hemen raketi alıp karşısına geçtim. İlk dersi orada ayaküstü yaptık, Rio dönüşü devam edeceğiz artık. Çağla’nın yarınki ilk maçında yine heyecan ve büyük bir gururla ekran başında olacağım. Bu gururu bize yaşattığın için teşekkürler Çağla Büyükakçay! Biz bütün Türkiye tek yürek seninle olacağız, başarılar!”.

CpLwN6cWgAA9aGP

Rio’daki Olimpiyat oyunlarında tenis müsabakaları bugün başlıyor. Türkiye’nin Olimpiyatlardaki ilk tenisçisi Çağla Büyükakçay birinci turda dünya sıralamasında 30. sırada bulunan Rus Ekaterina Makarova ile bugün saat 17:00 de karşı karşıya gelecek. Bol şans, başarılar Çağla…

CpJzqDYXgAAbwsn

 

Çağatay Ulusoy’un tenise merakı; “Çağatay Tenis Sporuna mı başlıyor?” sorusunu akla getiriyor. Çağla Büyükakçay karşında raketi eline alıp karşısına geçmiş, ilk dersi almış. Sporun her türüne ilgi duyan yakışıklı oyuncu, niye tenis oynamasın ki!

adini-tasiyan-turnuvaya-katilan-hulya-avsar-3958938_o

Onu ileri ki aylarda Hülya Avşar ile bir tenis maçında niye görmeyelim.

indir hülya-çağatay tavla

Hülya Avşar ile Çağatay Ulusoy’u geçtiğimiz yıllarda Ayvalık’ta iddialı tavla maçı yaptıklarını görmüştük.

On parmağında on marifetli süper oyuncu Çağatay Ulusoy!

Hem oyuncu, hemde iyi bir sporcu… Yüzme, Dalgıçlık, jimnastik, kaykay, basketbol ve Tenis.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not:Haber ve görseller Çağatay Ulusoy Facebook sayfasından alınmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir