Yüksek Sosyete yüksekten uçuyor! 7.Bölümde neler oldu?

TV Programları

CpCl8vSWIAAMpue

Star Tv’nin yaz dizisi “Yüksek Sosyete” dün akşam yüksekten uçtu ve reytinglerin tepesinde yer aldı. Hem Total’de, hem de AB’de 1.sırada yer aldı.

Total : 5,27 – 19,16

AB : 4,67 – 17,33

Geçen bölüm sonunda Cansu ile Ece’nin arası açılmış, Cansu Ece’nin kapısı önünde sabahlamıştır. Ecer Cansu’ya bir türlü af etmez.

Kerem ailesi ile keyifli bir sabah kahvaltısı yapar. Annesi Ayşen Hanım oğlunun iş yerine sevdiği kızın Ece olmadığını, Cansu olduğunu öğrenince çok sevinir.

Mert’in babaannesi Mediha Çalhan, torunu ile yürüyüşe çıkar. Kendisi Roma’ya ticaret fuarına gideceğini, bu akşamki yılın düğününe Oliva adına katılmasını ister.

Sabah işte Kerem’e tatlı bir sürpriz kırmızı kağıda yazılı not gelir. “İstifamı geri çeksem beni kabul eder misin” diye yazıyordur. Camda Cansu’ya görünce çok mutlu olur. Arkadaşından asla vaz geçmeyeceksin diye söz alır ve işe geri döner.

CpCNz2VWEAAOJN6

Ayrıca Ece ile patronu olarak konuşacağını söyler. Öyle de yapar Ece’yi odasına çağırır. Ece Kerem’in yüzüne bakmayı utanır. Kerem bana olan ilgini bilmiyordum. Ama Cansu ile aralarında hiç bir şeyin geçmediğini anlatır. Ece’nin gönlünü alır.

CpCQfCBWAAAtTmc

Süreyya Hanım kızı Cansu’ya arar, gece nerede olduğunu sorar. Bu gece yılın düğünü Gökmen’lerin düğününe ailecek katılacakları söyler. Ayrıca o akşam Kürşat adlı zengin bir gençle tanışacağını anlatır.

Cansu Ece’nin sevdiği yiyecekler dolu bir çanta hazırlar. Mert ile görür, Bu gece onu yalnız bırakma diyerek, Ece’nin evine gönderir. Ece, Mert’in kendisine olan ilgisinden hoşlanmaya başlar. Bu da aralarında yeni bir aşkın başlangıcı olur. Mert de o geceki düğüne gitmesi gerekmektedir. Mert Ece’ye gelmesi için zor da olsa ikna eder.

Mert Kerem’e, o geceki düğüne Oliva adına gitmesini ister. Düğünde konuşacağı iş adamının ismini Kerem’e vereceğini söyler.

Çalhan ailesi Gökmen’lerin düğününe ailecek katılacaklardır. Süreyya Hanın kırgın olduğu kocası Metin’in de katılmasını ister.

Cansu bu akşam mecburi iş olduğunu düğüne katılacağı söyler. Bütün aile iki dirhem bir çekirdek giyinir. Oğlu Cem çok yakışıklı oldun diye iltifat eder. Kızı Cansu’ya nedense üvey anne gibi davranır. Kızının ruhsuz davranmamasını söyler.

O gece bütün yüksek sosyete o düğündedir. Süreyya Hanım Cansu’ya Kürşat ile tanıştırır. Önce kardeşi Can masadan ayrılır. Cansu Kerem’in geldiğini görünce masaya gelen garsonun elindeki tepsiyi alarak ayrılır. Kerem’e orada garsonluk yaptığını ek iş yaptığını söyler. Cansu’nun eli ayağı birbirine dolaşır.

Metin’in sevgilisi Işıl, kapıda Cansu ile tanışır. Babam senden çocuk yaptığın göre sana tutulmuş. Ona bir takım iğneleyici laflar söyler. Sen hiç bir zaman bir gelinlik giyemeyeceksin, hep ikinci kadın olacaksın. Sen annemi tanımıyorsun, vazgeç…

CpCbtu6WgAAojLg

Onları gören Süreyya Hanım Işıl’ı yaka paça dışarı arttırır. Daha sonra Cansu’ya boş bir odaya çeker, konuşur. Geçmişte olanları anlatır. Babası Metin ile olanları anlatır. Yalnızlığını geçmişi anlatır. Ben her şeyimi, annemi, kocamı senin yüzünden kaybettim. Sen uğursuz musun, değil misin? Cansu ağlar, ağlar. Annesine sarılmak ister, Süreyya Hanım sarılmaz.

CpCd4N2XgAEUAVb

Cansu, tekrar Kürşad’ın yanına gider. Kerem de Cansu’a arar.

Mert ile Ece geceye giderken başka bir sokak düğününe rastlarlar. Kadınlar Ece’ye başka bir kıza benzetirler. Düğün sandığının üstüne oturturlar, bırakmazlar. Ece çalğıya dayamaz, oyuna katılır. Mert de oynar. Sonra düğün pilavı yerler. Soran kadınları Mert biz evlendik diyerek espri yapar. Mert hikayeyi uzatır, ilavelerle anlatır. Resmen karı-kocayı oynarlar.

CpBC8nTXEAA4RS4

Sonra da çalan dans müziğine dayanamazlar dans ederler.

CpCmdbAWAAAWQtu

Cansu ile Kürşad’a bir arada gören Mert, aniden Kürşad’a bir kafa atarak yere düşürür. Cansu’nun kolundan tutarak götürür. Sonra görevliye sizin davetlileriniz çalışanları sıkıştırıyor diye şikayette bulunur. Cansu zor anlar yaşar. Kerem kader bizi tekrar bir araya getirdi. Elinden tutar. Cansu göz yaşlarını tutamaz.

CpCdcbgWcAAwJp_

Süreyya Hanımın gözleri de ıslaktır. Sahneye çıkan şarkıcı kız, gözyaşları bile parlayan kadınlar için der ve duygulu bir parça söyler. Sen ağlama dayanamam, göz bebeğim sana kıyamam.

O sırada Kerem ile Cansu bahçede bir şezlonga otururlar. Cansu başını Kerem’in omuzuna yaslar. Kerem de saçlarını koklar. O sırada fotoğraflarının çekildiğinin farkında değildirler. Cansu her zaman ki gibi aniden Kerem’i terk eder.

Ekran AlıntısıYS.7.2

Diğer düğünde Mert geline takı takar. Mert 500 lira takınca Ece hem şaşırır ve duygulanır. Ece annesini hatırlar. Annesi onu 8 yaşında terk etmiştir. Hikayesini Mert’e anlatır.

Mert, adamına telefon eder, Ece’nin evinin önüne sokak lambası diktirir. Gelirken karanlıkta Mert düşmüş, ayağı incinmişti. Ece ye dönüşte sürpriz olur. Anneni geri getiremem ama, sokağa lamba diktirebilirim. O an Ece dayanamaz, Mert’in dudaklarından öper.

CpCo7ubXEAE2IMW

Düğün bitmiş dönüş zamanıdır. Çalhan ailesi arabalarını bekliyordur. Cansu’nun ablası elindeki resmi gösterir, inşallah iyi bir ailenin oğludur diyerek Kerem ile birlikte çekişmiş resmi verir. Aile arabaya biner, Cansu ben gelmiyorum diyerek oradan ayrılır.

Kerem’in de arabasını vale getirmiştir. Tam arabaya binerken Cansu gitme dur diyerek gelir. Kerem şaşkınlıkla bakar. Cansu, bize bak demiştin ya… Elindeki resmi Kerem’e gösterir. Baktım der. Ve ben varım. Bu gece bizim olsun. Ve 7.bölüm burada sona erer.

Ekran AlıntısıY.S.7.SON

Bu bölüm de mutlu son ile bitti. Ece ile Mert, Kerem ile Cansu birlikteler. Yeni bir aşka yelken açtılar. Rüzgarları bol olsun.

Bi Yapım – Burak Sağyaşar’ın “Yüksek Sosyete” si reytinglerde yüksekten uçuyor. Hazar Ergüçlü (Cansu), Engin Öztürk (Kerem), Meriç Aral (Ece) ve Ozan Dolunay (Mert) güzel bir ikili oldular.

Keyifli Seyirler.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller Yüksek Sosyete Twitter sayfasından ve tarafımdan diziden alınmıştır.

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir