Çağatay Ulusoy Marmaris sahillerinde tatile başladı!

Magazin

Ekran-AlıntısıMD74.YAMAN_

Çağatay Ulusoy dizisi Medcezir’in final yapıp bitmesiyle, yorgunluğunu gidermek için soluğu Marmaris sahillerinde almış, tatile başlamış bile.

Twitterda fanlarının paylaştığı resimde gördüm. Geçtiğimiz akşam yemeğinde Çağatay Ulusoy, menajeri Engin Aykanat, İlknur Aykanat, dostları ve arkadaşları ile beraber görülüyor.

CHi_9veWoAAuUqS

Aynı akşam menajeri Engin Aykanat’ın eşi İlknur Aykanat’ın, o akşam herhalde doğum günüydü. İlknur Hanım  doğum günü pastasını keserken görülüyor.

CHi2o5ZUcAA_0XW

Çağatay’in neşesi ve de keyfi oldukça yerinde olduğunu görüyoruz. Dile kolay Medcezir’in ikinci sezonunda hem bedenen, hem de ruhen biraz fazlaca yorulmuştu.

Çağatay denizin mavi sularında , kah kumsalda güneşlenerek yorgunluk gideriyor. Artık dizide olduğu gibi her gün traş olmak da yok. Sakal bırakmış, arkadaşı ile güneşlenirken görülüyor.

CHxpeoPWcAEnBma

Çağatay Ulusoy fanları, Çağatay’ın yakaladıkları pozları Twitter’dan gönderiyorlar.

CH4DjpwVAAEUYDC

HazalÇağatay FanClüp’ün paylaştığı resimde, Çağatay Ulusoy, Cenk Kangöz ve Sergen Yalçın bir arada görülüyor. Nusret’de yemek yiyip, sohbet etmişlerdir.

CH8b73MUMAAk90h

Daha sonra D Hotel Maris plajından denize girmiştir. Bu tatili fazlasıyla hak ettin sen Çağatay, biraz dinlen sinema filmin seni bekliyor.

Çağatay Ulusoy sinema filmi için imajını değiştirecek. Bir takipçisi twitter’dan saçlarını kestir yazmış. Uzun zamandır saçlarını kestirmiyor. Kulak arkasına sıkıştırarak tarıyordu. Sinema filminde, uzun saçlı çılgın bir bateristi canlandıracak. Saçlarını kulak memelerini örtecek şekilde tarayacak, uzun saçlı olacak. Tahminim sinema filmindeki yeni imajı bu.

Ben başarılı olacağını biliyor, ondan süper bir sinema filmi bekliyorum.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller Çağatay Ulusoy resmi twitter sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir