Bilinmeyen yönleriyle A’dan – Z’ye Çağatay Ulusoy!

Magazin

CZAv2mlWcAARh-f

Çağatay Ulusoy, son 5 yılda çok hızlı adımlarla yükseldi. Önce dizi, sonra sinema sektöründe kendisinden söz ettirdi. Buralara çalışması ve azmiyle geldi. Sosyal Medyada en çok konuşulan isimlerin başında geliyor. Milyonlarca seveni ve de yaşayan fan kitlesi mevcut. Fanları çok sıcak, Çağatay’a tutkulu bir şekilde bağlılar. Twitter’da bugün 1.267.000 takipçisi var. Delibal filminde söylediği “Mutlu Sonsuz” isimli şarkıyı, 16 Aralık’ta klip çekmişti. Bu klip YouTube’da 11.800.000 tıklama, şarkının uzun versiyonu 2 ayda 3.480.000 tıklanmıştır.

Şu günlerde de bir Jeans firmasının reklam yüzü oldu. Bodrum’da çekimler yapıldı. Böylece reklam sektörüne de merhaba demiş oldu.

Çağatay Ulusoy ilk dizisi “Adını Feriha Koydum” Show Tv’de 14 Ocak 2011’de gösterime başlamasıyla da adını duyurmuştur.

Ben de Çağatay Ulusoy’u takip eden olarak, onunla ilgili bir yazı hazırlayacaktım. Ama onunla ilgili anlatacaklarım, yazacaklarımı sayfalar yetmezdi. Daha özet bir Ansiklopedik bir tanıtım düşündüm.

A’dan Z’ye Çağatay Ulusoy :

Beş yılda yaptıkları, başarıları, dizileri, filmleri, hakkında söylenenler, söyledikleri, verdiği onlarca röportajlardan derleyebildiğim kelime satır başları ile bilgileri aktarıyorum. Onu anlatmaya bu kelimeler yetmez ama, işte özet olarak A’dan – Z’ye:

ÇAĞATAY ULUSOY :

Adını Feriha Koydum : Çağatay Ulusoy’un adını dizi sektöründe duyurduğu ilk dizisidir. Bu dizide yaşadıkları Emir – Feriha aşkı ile hala unutulmayanlar arasındadır. 17 Dünya ülkesinde gösterilmiş, milyonlarca kişi tarafından izlenmiştir.

2ev8bra a.f.k

 

Ali Bilgin : Medcezir ve Delibal’ın yönetmeni. Delibal ilk sinema filmi. Çağatay ile çok iyi dost ve arkadaşlar.

CWsBsdJWIAAVA4-

 

Anadolu Kartalları : 2011 yazında ilk oynadığı sinema filmidir. Canlandırdığı Üsteğmen Ahmet Onur rolü ile beyaz perdeye merhaba demiştir.

çağatayulusoyanadolu-kartalları

 

Aşk : Filmlerdeki gibi tutkulu bir aşk yaşadınız mı? Sorusuna Çağatay: Böyle aşklar filmlerde var herhalde. Etrafımda hiç görmedim, kendim de yaşamadım. Tutkuluyum. Ama duygularımı o kadar yüksek yaşamam, hissettiririm. O da anlayana! Benim ilişki yaşamam biraz zordur. Başlama aşamasına gelmek için karşımdakini iyice tanımam gerekiyor. Ancak öyle adım atabiliyorum.

BxVTcJFCUAABykz

 

Barış Ayaz : Delibal filminde canlandırdığı unutulmaz karakterdir. Barış çok duygusal ve duygularını çok yüksek yaşıyor. Gerçek hayatta da Çağatay duygusal ve hassas bir kişilik yapısına sahipmiş.

12573081_1089291591112486_7433086686237743161_n

 

Basket : Basketbol oynardım. Antrenör olmak istiyordum. Sonra bir dönem soğudum. Ama hala fırsat buldukça oynuyorum.

İçerik CU basket

 

Baterist : Delibal filmle birlikte bateriyle tanıştım, o da tutku haline geldi. Terapi gibi bir enstrüman, kafanı boşaltıyorsun. 6 Ay boyunca, haftada bir ders alarak öğrendim.

delibal-Baterist Barış

 

Best Model of Turkey : Yarışmada hiç beklemediği halde 2010 yılında birinci seçilmiştir.

db1ebd8b021bed81b4e43ba77dc8356d_k

 

Bodrum : Bodrum, 16 yaşındayken ilk kez çalıştığım yer. Garsonluk yapmıştım. Ayrı bir yeri var Bodrum’un bende. Hayatı Bodrum’da öğrendim. Ailemden ilk defa ayrılmıştım. Ayaklarımın üstünde durmayı öğrendim. Kariyer planlamamda, o dönem tanıştığım insanların tavsiyelerini dikkate aldım. Sonra Best Model’e girdim ve her şey çok çabuk gelişti. Son reklam çekimlerinde Bodrum sahillerinde…

JPEGmini

 

Burun : Çağatay’ın kendisinde en beğendiği yanı burnu olduğunu biliyor musunuz?

cagatay_ulusoy

 

Colin’s : Colin’s çok eskiden beri takip ettiğim, köklü ve global anlamda geniş kitlelere hitap eden bir marka. Öyle olunca teklifi tereddütsüz kabul ettim. Reklam filmi Bodrum’da çekildi. Denizde geçen sahneler var. Mutlaka güzel bir şey çıkacak. İnsanların keyif alacağı, yaz esintisini hissedeceği bir reklam olacak.

CezyyKeWwAACkDt

 

Çao : Lise yıllarında arkadaşları tarafından takılan bir lakaptır.

cropped_content_cagatay-u

 

Çıplaklık : Delibal filminde çırılçıplak göründüğü bir sahne için, o sahnede gerçekten çıplaktım. Kamera açıları önemliydi. Utanmadım. Çocuğun psikolojik rahatsızlığını dile getirmek için o sahne gerekliydi.

CYwcODRW8AAx5UM

 

Delibal : Çağatay’ın 2.sinema filmidir. Leyla Lydia Tuğutlu ile baş rolü oynamıştır. Bu filmde gösterdiği performans ile adından çok söz ettirmiştir.

CWnjfm1WEAAxfTh

 

Dizi Süreleri : Dizi sürelerinin uzunluğundan yüzde 100 şikayetçiyim ama çalışmayla ilgili sıkıntım yok. Çalışmaktan kaçmam. Netflix gibi sistemler Türkiye’ye girerse, yapımcılar ve reklamcılar da ona göre davranmak zorunda kalacak. Kendimi bir dünya vatandaşı olarak görüyorum. Dünyada daha normal şartlarda yapılıyorken, bizde neden bu kadar uzun çekiliyor? Ben bir oyuncu olarak risk almaya hazırım. 60 dakika bir dizi çekilecekse, ben de ona göre aldığım ücrette indirime giderim.

Ekran Alıntısı.PNG 34.16

 

Doğum Günü : 23 Eylül 1990 doğumlu. Kendi doğum gününü kutlamaktan çok hoşlanmasa da, sevdiklerinin doğum gününü kutlamayı ve onlara hediye almayı sevdiğini söylüyor.

Ekran Alıntısı.PNG 36.25

 

Dövme : Dövme seviyorum ama, devamlı yaptırmaya cesaret edemem. Delibal filmde 11 dövmem vardı. Hepsi stickerdı.

CM94pjRWwAQ4zXy

 

Elle Dergi: Elle Dergi’sinin Aralık 2014 sayısına kapak oldu. Victoria’s Secret meleklerinden Julie ile kamera karşısına geçti ve birlikte poz verdiler.

10441000 cu-ss

 

Emir Sarrafoğlu : Adını Feriha Koydum dizisindeki canlandırdığı son derece olgun ve de beyefendi bir karakter. Çağatay, karakter olarak emir ile benzediklerini söyler.

2rwt183 emir sarrafoğlu

 

Emir’in Yolu : 67. Bölümde Adını Feriha Koydum dizisinin final yapması ile Çağatay Ulusoy, karısı Feriha’nın yasını tuttuğu bölümler.

CYTZ5IuWwAAr6t0

 

En Büyük Hayali : Bir gün tekne satın almak, çünkü denizi ve dalmayı çok seviyor.

Ekran AlıntısıMD.39.9

 

Engin Aykanat : Tüm menajerlik, basın ilişkileri ve sosyal medya danışmanlığı Engin Aykanat Management tarafından yürütülmektedir. Menajeri Engin Aykanat sayesinde sanal alemde aktif hale geldi. İyice kendisini gösterdi. Önce bir Twitter hesabı açtı. Arkasından Facebook sayfası ekledi. Sonra da Instragam hesabı oluşturdular. Bu hesapta rekor kırdı, takipçileri bir milyonu geçti.

Ekran Alıntısı.PNGCU.EA.

 

Fanları : Çağatay Ulusoy’un gerek Yurt içi, gerekse Yurt dışında binlerce fanı mevcuttur. Sosyal medyada ve Twitterda hep varlar. Çağatay Ulusoy hakkında sık sık TT yapıyorlar, devamlı gündemde tutuyorlar.

CXeIklIWYAAt7WZ

 

Gala Geceleri : Delibal filmi için 20 Aralık İstanbul, sonra Antalya, Eskişehir, Almanya’da Berlin ve Frankfurt, İzmir, Azerbaycan Bakü ve Ankara Delibal film gala geceleri yapılmıştır. Yüzlerce seyircisinin yoğun ilgisi ile karşılaşmış, çok duygusal anlar yaşamıştır. İzmir galasında kendisi ile tanışıp konuştuk, Çağatay’ın yüzündeki mutluluğu gözlerimle gördüm.

Çağatay ile İzmir Gala

 

Giyim Tarzı : Giydiğini yakıştıran stil sahibi erkektir. Elle Style Awards Elidor 2014 Ödüllerinde, Çağatay Ulusoy en stil sahibi erkek oyuncu seçilmiştir.

1460296 stil

 

Hayvan Sevgisi : Hayvan sevgisinin hayatında çok önemli bir yeri olan Ulusoy durumu “Ailemin bana aşıladığı en önemli şeylerden birinin hayvan sevgisi olduğuna inanıyorum. Hayvanlarla iç içe büyüdüm. Bu şekilde büyütülen birinin, vicdanlı bir insan haline gelebileceğine yüzde yüz eminim. Hayvan sevgisi insanlara karşı olan sevgiyi de güçlendiriyor. Sizi daha pozitif, daha duyarlı, daha düşünceli ve etrafa karşı ilgili yapıyor.” şeklinde ifade ediyor. Bu yüzden köpekleri ve kedileri çok seviyor.

455678-3-4-83690 indir

 

Hazal Kaya : Çağatay’ın ilk dizisini oynadığı rol arkadaşıdır. Hazal da çok tatlı bir insan… Bana çok destek oldu. O da benim ilk Partnerim. Onun da yeri her zaman ayrıdır bende… Hala da görüşürüz. Çok takdir ediyorum. Kendini Türkiye’ye kanıtlamış insan. Çok başarılı işler yapıyor. Daha da başarılı işler yapacağını eminim.”

adini-feriha-koydum cu-

 

Hedefi : Kariyerimin devamında nereye gidebileceğimi, şu anda gidebileceğim yerleri kestiremiyorum. Tamamen işime odaklandım. Bir hedef koydum kendime ama, ne yapacağımı kestiremiyorum. Ama bu sektörde kalbimin sesine dinleyerek, bana yol gösterdiğine inanıyorum. O şekilde devam edeceğim.

Ekran Alıntısı HEDEFİ

 

Hobileri : Balık tutmayı, doğada kamp yapmayı çok seviyorum. Küçüklüğümden gelen bir alışkanlık bu. Issız yerlere gidip kendi başıma sakin kalmayı, doğayı dinlemeyi, toprakla uğraşmayı seviyorum.

CAGATAY-balik-tutuyor

 

İdolüm : Kenan Abi’yi (Kenan İmirzalıoğlu) çok severdim, hâlâ da çok severim. O benim rakibim değil, o benim abim, idolüm. Onun deneyimlerinden faydalanıyorum. Ara ara görüşüyoruz. Fikir veriyor bana.

CfEPwtEWEAIOTRx

 

Jön: Dostlarıyla bir cafede sohbet eden Süperstar çıkışta Hülya Avşar‘ın jön olarak ilan ettiği Çağatay Ulusoy‘a olan hayranlığını dile getirdi. Ajda Pekkan, “Fazla dışarı çıkmıyorum dizi izliyorum evimde. Çağatay Ulusoy’u çok beğeniyorum, çok yakışıklı olmuş. Hülya’da jön ilan etmiş doğru söylemiş” dedi.

indir ajda - çağatay

 

Kadın : Kadınlarda en çok doğallığı sevdiğini söyleyen Ulusoy, durumu şu şekilde açıklıyor: “Kadının abartılı makyajdan uzak olması hoşuma gider. Doğal güzelliği severim. Bir kadında ilk baktığım yer gözleridir. Boş bakıp bakmadığına dikkat ederim. Bakışlarda anlam ararım.”

cagatay-ulusoy-ask-filminde-opusmeden-olmaz-104779

 

Kamera: Fotoğraf makineleri ve kameralar Çağatay’ın merakı ve ilgisi büyüktür. Çocukluğunda fotoğrafçılık yapmış, bu işten para kazanmıştır. Dizi çekimlerinde kamera önünde olmadığı zaman kamera arkasına geçer, çekim açılarını inceler.

12479578_999766080061842_671164282_n BYnSOJtIcAAWSwu

 

Karnıyarık : En sevdiği yemeklerden biridir.

çagokarnı

 

Kilo : Kilo problemi yaşamadım ama, buna çok müsait bir yapım var. Her yediğim yarıyor. O yüzden dikkat ediyorum. Şeker ve beyaz ekmek kullanmıyorum. Süt ürünlerini çok seviyorum ama bazen kısmam gerekiyor. Bir proje öncesinde diyete giriyorum. Spor, hayatımda hep var zaten.

cagatay_ulusoy

 

Kötü Eleştiri : Evet, kötü eleştiriler de duyuyorum tabii. Hepsini dikkate alıyorum, Twitter’dan yorumları okuyorum. Dizi yayınlandıktan sonra canlandırdığım karakterin ismini aratıyorum Twitter’dan ve hakkında yazılan yorumları okuyorum. Ona göre eksiğim varsa daha özen gösteriyorum, düzeltmeye çalışıyorum. Disiplinli olmaya çalışıyorum. Yapamadığım, seyircilerin gözüne batan bir şey varsa onun üstüne gidip düzeltiyorum.

DELİBAL FİLMİ YORUMLARI

 

Köstebek : Muhtemelen Eylül ayında yeni sezonda oynayacağı dizinin adı. 2006 yılında Leonardo DiCapri’nin The Departed sinema filminden uyarlama olacaktır.

CdxdSs7UsAAn3b0

 

Leyla Lydia Tuğutlu : Delibal’da Çağatay Ulusoy’un partneri. Filmde sevişme sahnelerinde ne hissettiniz sorusuna sinirleniyor ve şöyle diyor. O sahneler çekilirken sette olması gereken kişiler dışında herkes dışarıdaydı. O gün uzun süre gerginlikten midemin ağrıdığını hatırlıyorum. Biz oyuncuyuz ve hikaye neyi gerektiriyorsa yapmalıyız. Bu filmde tutkulu bir aşkı yansıtmaya çalışıyorduk ve bu sahneler gerekliydi.

CVEYKv6WUAAvoHP

 

Los Angeles : Türkiye’den biraz uzaklaşmak istediğim için oraya gittim. Orada bu imkanları en iyi ve en kaliteli şekilde sağlıyorlar. Özellikle Los Angeles’ta birçok oyuncu ve sektörden birçok isim var. Los Angeles, bizim işi yapanlar için okul gibi bir yer. Çevremi geliştiriyorum, farklı kültürler öğreniyorum. Şimdilerde başından çıkarmadığı LA şapkası ile.

LA ŞAPKAI

 

Lösev : Çağatay Ulusoy Lösev gibi Sosyal yardım vakıflarına duyarlı olmuş, Beyaz Atlı Pres olarak afişlere poz vermiştir.

Cff8QiCWIAA47Jx

 

Medcezir : Çağatay Ulusoy’un ikinci oynadığı televizyon dizidir. Oynadığı 2 sezon boyunca çok sevilmiştir.

maxresdefault 75.

 

Midye Dolma : Çağatay tam bir Midye canavarıdır. Yemeğe doymadığı deniz ürünlerinden biridir.

A50M2Z2CUAAJGYy

 

Mutlu Sonsuz : Delibal filminde söylediği bu parça ile YouTube’da 11.800.000 tıklanma ile rekor kırmıştır. Kral Pop’ta aylarca liste başı olmuştur.

CZowSlFWEAEVEq5

 

Orhan Gencebay : Çağatay Delibal’daki oyunculuğu ile Orhan Babanın da hayranlığını kazanmış, evine yemeğe davet etmiştir.

CXS5IgrWsAA2uha

 

Oskar : 2011 yılında bir röportajında Oskar’ı arada bir rüyalarında gördüğünü söyleyen Çağatay Ulusoy bir gün gelecek oyunculuğuyla o ödüle aday gösterilecektir.

leonardo-dicaprio-

 

Oyunculuk : Oyunculuğun henüz başında biri olarak büyük laflar etmek istemem. Ama sadece bir oyuncunun değil, herkesin en güçlü yanı kendi benliği, karakteridir. Mevlana’nın da dediği gibi; dünyada ne varsa, onların hepsi senin kendi benliğinde. Her istediğini kendi içinde ara, çünkü her şey sensin. Çalışmak, öğrenmek… Öğrenmenin yaşı yoktur.

1047500_620x410

 

Ödül : Çağatay Ulusoy, sanat hayatı boyunca onlarca ödüle aday olmuş ve ödüller almıştır. En son 29 Kasım 2015’da 42.Altın Kelebek ödül töreninde 2015’in En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almıştır.

CVAOZcPWIAAxCdK - Kopya

 

Öpüşme : Öpüşme sahnelerinde utandığınız söyleniyor. Bakın nasıl cevap vermiş; “Yok öyle bir şey, o dört yıl önceki bir röportajdan alınmış bir laf. Dizilerde öpüşme sahnelerinde son derece profesyonelce yapıyoruz.”

Ekran Alıntısı.PNG38.cu6

 

Pakistan : Çağatay Ulusoy’un Hazal Kaya ile oynadıkları “Adını Feriha Koydum” dizisi Pakistan Urdu Tv’de bazı bölümleri gecede 20 milyon kişi tarafından izlenmiştir. Bu nedenle Pakistan’da Çağatay Ulusoy, Türk Televizyon endüstrisinin ebedi kralı ilan edilmiştir.

CeGq-D1XIAA8RDK

Para : Temel politikası, para her zaman kazanılır, şöhret ve itibar kaybedilirse bir daha kazanmak çok zordur. Manevi olarak mutlu olacağım şeyleri tercih ediyorum. Maddi kısmı sonradan geliyor. Bir yapım şirketi yeni dizi için blüüm başına 110 bin TL. rekor teklif yapmıştı. Bağlı olduğu yapım şirketinden ayrılmadı. Parayı elinin tersi ile itmiştir. Parayı arada bir önüne çıkan çocuklara dağıtığı görülüyor.

indir cağatay para

 

Paris : Çağatay set olmadığı izinli günlerinde kafa dinlemek için sık sık yurtdışına çıkmak adetiydi. Paris sokaklarında hayranları ile.

CCKoioxWAAAt924

 

Pijama Partisi : Los Angeles’te Stefano Gabbana’nın pijama partisine katıldı. Gabbana Çağatay’ı Twitter sayfasında yayınladı. En çok tıklananlar arasında, ünlü oyuncu Davit Backham’ı bile geçtiğini görünce şaşırdı.

CfdOMKWWIAAH1uj

 

Piyano : Enstrümanlara sardım bu aralar. Piyano aldım, bir yandan bateri dersleri almaya başladım. Gitar zaten çalıyordum. Kulağımın iyi olduğunu düşünüyorum arada dizide şarkı da söylüyorum. Sesimin iyi olduğunu söyleyemem, keyif alıyorum sadece. Gitarı da kendim için çalıyorum bana keyif veriyor.

CffwpN3WcAEh4gO

 

Reklam Filmi : Colin’s Jean firmasının reklam yüzü olmuş, ilk çekimler Taylor Marie Hill ile Bodrum’da çekilmiştir. Önümüzdeki günlerde ekranlarda olacaktır.

Ce9lQj6WIAI1_UO

 

Saç : Saçlarına çok düşkün olan Çağatay, Emir’in Yolu dizisinde, o çok sevdiği saçlarını sanatı uğruna 3 numaraya vurdurması takdire şayandır.

çağatay-ulusoy-6

 

Santa Monica : Santa Monica’dayım. İki odalı bir ev tuttum. Sabahları kalkıp üstümü çıkarıp okyanusun kenarında koşuyorum. Kimse beni tanımıyor. Kendimi dinliyorum. Bir yandan gelecek sezon başlayacak dizi için eğitim alıyorum.

CQi2EFgVAAAZSsY

 

Seks : Bana şimdiye kadar “Merhaba, çok seksisin” diyen olmadı. Genelde ‘ailenin çocuğu’ diyorlar. Herhalde beni daha önceden tanıyormuş gibi hissediyorlar. Samimiyim. Yansıttığım karakterler de hep efendi çocuk karakterleriydi. Bu yüzden kendilerine yakın hissediyorlar herhalde.

indir çağatay seksi erkek

 

Serenay Sarıkaya : Medcezir’de çok iyi bir ikili olmuşlar. Mira – Yaman aşkı ile çok sevilmişlerdir.

Ekran AlıntısıMD51.26A

 

Seul : Güney Kore’de Seul Drama ödüllerinde, En İyi Erkek Oyuncu Adayı olmuştur. Dizisi Medcezir dizilerde 2.lik ödülü almıştır.

BwrlIBcIYAALLfc

 

Sezen Aksu : Delibal filmdeki “Mutlu Sonsuz “şarkısı için Sezen Hanım gerçekten çok hisli cümleler yazmış. Ben de çok hissederek söyledim, hatta gözlerim doldu. O duygu geçtiği için insanlar beğenmiş olabilir. Sezen son konuşmamızda “Bir sosyal sorumluluk projesi için beraber bir şarkı söyleyelim” dedi. Kim istemez ki böyle bir şeyi?

images sezen aksu

 

Sosyal Medya : Sosyal Medya mesajlarını takip ediyorum ama telefonu çok sevmiyorum. Sürekli elimde telefon olmasını, sosyal medyayı çok kullanmayı sevmiyorum. Ama yorumları okuyorum. Instagram ve Twitter hesaplarımı kavga dövüş açtık zaten!

cagatay-ulusoy-telefon-modeli

 

Sualtı sporları : Denizde dalmak Çağatay Ulusoy’un başka bir hobisidir.

BssfQ-QIAAA4ztl

 

Şarkı : Çağatay şarkı konusunda şöyle diyor. Kendi çapımda şarkı söylerdim hep. Sonra bunu bir enstrümanla birleştireyim dedim, gitar çalmayı öğrendim. Oyunculukla birleştirince eğleniyorum ama ticari bir beklentim yok. Albüm çıkarmayı ya da şarkıcılığı düşünmüyorum. Sosyal sorumluluk projelerine katkı sağlamak adına olabilir sadece.

63ba044db09aea42604ee9edaf22210f

 

Şöhret : Zorlandığım zamanlar oldu. Ama bir şekilde şöhretin büyüsüne kapılmadığıma inanıyorum. Biraz içine kapanık bir adamım. Evde saatlerce tek başıma kalıp düşünürüm.

15_d çagatay şöhret

 

Şükrü Dudu : Çağatay’ın 5 yıldır saçlarının yaratıcısı imaj makerıdır. Best Model yarışmasından sonra “Adını Feriha Koydum” dizisindeki Emir’in saçlarının yaratıcısıdır.

739451_detay şükrü dudu

 

Taylor Marie Hill : Bizim sunduğumuz bir isimdi. Sağolsun Colin’s, istediğimiz Victoria’s Secret mankenini Türkiye’ye getirdi. Bu projede ise Serkan Şedele ile çalışıyoruz.

CezSIuQW8AAkXgK

 

Terazi Burcu : 23 Eylül 1990 doğumlu ve terazi burcundadır. Terazi burcu erkeği fiziksel olarak çekici bir görünüme sahiptir. Genel olarak uzun boyludurlar ve vücutları orantılıdır. Saçları genellikle dalgalı ve parlaktır. Küçük buruna ve göz yapısına sahiptir.

BUhJVHTCMAA5HDZ-Kopya

 

Uğurlu günü Cuma : Çağatay Ulusoy’un uğurlu günü Cuma. Best Model of Türkiye: 15 Ekim 2010 Cuma. Adını Feriha Koydum: 15 Ocak 2011 Cuma. Anadolu Kartalları: 28 Ekim 2011 Cuma, Medcezir: 13 Eylül 2013 Cuma. Delbal: 25 Aralık 2015 Cuma.

966d3563d7832a177ac5325ddcf1e1a0_1302522554

 

Vizyon : Son sinema filmi Delibal yaklaşık 3 ay vizyonda kaldı. 1.464.696 kişi tarafından izlendi. 16.799.258 TL. Hasılat elde edildi.

delibal afiş--

 

Yatırım : Arsa ve gayrimenkul yatırımı yapıyorum. Hizmet sektörüne girmeyi düşünmüyorum. İleride maddi anlamda daha güçlü olduğum zaman yine gayrimenkul sektörüne yatıracağım. Şu an en büyük yatırımım kendime.

Ekran AlıntısıCU.ROPORTAJ.3

 

Yakışıklı Erkek : Genç kızlarımız tarafından oldukça yakışıklı bulunur. Dış görüntünün kendi başına yeterli olmadığını düşünüyor. “Görünüm çok önemli ama yeterli değil. Bence asıl görsellik, yetenek ve dış görünüş birleşince ortaya çıkıyor.”

B2uZzOTIYAALe95

 

Yaman Koper : Rüyamda kendimi Yaman olarak görüyor muyum diye soruyorlar ama çok çalışmaktan rüya görmeye vaktim olmuyor! Yaman’la karakterlerimiz zaten biraz benziyor.
Her zaman her ortamda olduğum gibiyim. Bakışlarımın bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum. Oynadığımız her rol ya da her karakterden etkilenip onlarla yaşamaya çalışırsak, sağlıklı ilişkiler kuramayız.

hqdefault yaman koper

 

Yeni Dizi : Evet, önümüzdeki sezon Ay Yapım’la bir dizi yapacağız. Onun için hazırlanıyorum. Şu günlerde formunda, Eylül’de yeni dizi için fizik ve moral olarak hazır durumda…

CfD7YpAUkAAyplb

 

Yürüyüş ve sabah koşuları : Çağatay’ın vakit buldukça yaptığı sabah sporları ve koşuları yapmaktadır.

Ekran AlıntısıAFK.51

 

Yüzmek : Çağatay’ın en sevdiği spor dallarından biridir. Yaz aylarında fırsat buldukça denizden ve kışın da kapalı havuzda yaptığı en sevdiği sporlardan biridir.

cagatay-in-yeni-hayati 2 Ekran Alıntısıcu-yüzme md.2

 

Yönetmenlik : Los Angeles’ta bir kısa film çektim. Adı ‘Home’. Evsizlerle ilgili bir film. Evsiz bir adamın hikayesini 30 dakikada anlattım. Los Angeles, görsel açıdan inanılmaz bir şehir. Bir arkadaşım küçük bir senaryo yazdı ve çektik. Ben oynamadım. Oyuncuları Amerikalılar’dan seçtik. Oyunculuk yapan herkesin başka bir işi var. Bizim çalıştığımız adam avukattı. Hobi olarak oyunculuk yapıyor. Avukatı, evsiz adam yaptık! Esas hedefim festivaller; filmi festivallere göndereceğim.

caga1_1952208133543e899ad1aaa

 

Zaafı: Kuru ete, dolayısıyla mangala zaafı var.

cagatay-ulusoy-kofteci-oldu-mangal-yaparken

Son olarak :

CTHLWhPVEAATazn

Çağatay Ulusoy : 5 yıl önce, 5 yıl sonra. Aynı gülen adam ama, o şimdi mükemmel bir oyuncu, mükemmel ses, mükemmel fizik, mükemmel insan, pırlanta gibi kalbi ve hepside onda var. On parmağında on marifet. Adı Çağatay Ulusoy.

Ve önünde sonsuz bir istikbal var. Eylül 2016 yeni sezonda yeni dizisi ile ekranlarımızda olcak. Yolu açık olsun.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Yazı çok uzun oldu. Bir hata yaptıysak önce Çağatay Ulusoy’dan, sonra da okuyucularımızdan özür dilerim. Eski tabir ile; Sürç-i  Lisan ettiysek afola.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir