Çağatay Ulusoy & Serenay Sarıkaya tekrar sevgililer mi?

Magazin

B0KYiLACYAApIMh

Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya tekrar sevgili olmuşlar. Geçen sezonda Medcezir dizisinde Yaman – Mira olarak dizide birbirlerine aşıklardı. Bu dizi aşklarını set dışına taşırmışlar, iki ayrılmaz sevgili olmuşlardı. Geçtiğimiz Haziran Medcezir’in sezon finali yapmasından sonra birlikte Meksika tatiline çıkan sevgililer, tatil dönüşünde ayrılmışlardı. Yaz tatillerini ayrı ayrı yapan Çağatay ile Serenay, tatil dönüşü Medcezir’in yeni sezon çekimleri için bir araya tekrar geldiler. Başlangıçta Çağatay Serenay’a tavır koymuş, senarist Ece Yörenç’e diziden öpüşme sahnelerinin çıkartılmasını istemiş, Serenay ile öpüşmeyeceğini söylemiştir. Sonra ne olduysa oldu, aynen dizinin konusunda olduğu gibi aralarındaki sular ısınmış, tekrar bir araya gelmişler.

Geceleri yeniden ikili bir arada görülmeye başladı. Çift sosyal hayatta dizi ekibiyle yaptıkları birkaç kutlama dışında özellikle birlikte görüntülenmemeye dikkat ettiler. Bu nedenle ayrı ayrı katılmaya, ayrı ayrı salonu terk etmeye özen göstermişlerdir.

Buve7fZCIAEu0wP yaman

Anadolu Yakası basın mensuplarının pek uğrak yeri olmadığından, buradaki mekanlarda takılmaya başlamışlar. Sevgililer ev buluşmalarının yanı sıra daha çok Anadolu Yakası’ndaki mekanlara gitmeyi tercih ediyordu. Genç aşıklar, önceki akşam Caddebostan’daki Brasserie Polonez adlı mekanda yemek yemişler. Çifte kumrular gibi aşk tazeleyen ikili, yemek sonrasında Çağatay Ulusoy’un ehliyetine trafik altı ay el koyduğundan, eve gitmek için menajeri Engin Aykanat almaya gelmiştir.

Şayet bu birliktelikler doğru ise, Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya demek ki, tekrar sevgililer.

Ben de, dizideki performansları artacaksa yola devam, Allah muhabbetlerini arttırsın diyorum.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Kaynak haber, Güneş’ten Ahmet Döğen’in haberi.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir