Her Şey Aşktan filminde tıpkı Delibal-Barış (Çağatay Ulusoy) gibi, Şükrü Özyıldız’da bateristmiş!

Sinema

cats Barış-Burak

Özcan Deniz dizi oyunculuğu yanında sinema film yapımcılığını devam ediyor. Afşar Film ile ortak projesi, “Her Şey Aşktan” çekimleri hızla devam ediyor. Geçtiğimiz Şubat ayında vizyona giren “Sevimli Tehlikeli” adlı sinema filmini Şükrü Özyıldız ile çekmişti. Romantik komedi türündeki bu filmde Şükrü Özyıldız, Ayça Ayşin Turan ile baş rolü paylaşmıştı. Özcan Deniz bu filmde rolü Şükrü Özyıldız yerine Çağatay Ulusoy’a vermek istemişti. Ulusoy dizi çekimleri ve yoğunluğu nedeniyle bu rolü kabul etmemişti.

Şimdi de, Her Şey Aşktan filminde baş rolü Hande Doğandemir, Mitat Can Özer ve Şükrü Özyıldız oynuyor. Filmde, Pelin (Hande Doğandemir) ile İlker (Mitat Can Özer) evlilik hazırlığı yapan iki sevgiliyi ve aşkları anlatılıyor.

 

30573458 hande doğandemir

Pelin’in hayatına sonradan dahil olan Burak (Şükrü Özyıldız) da Pelin’i seviyor. İki zıt karakter olan İlker ile Burak arasında kalan Pelin, kimi sevecek? Filmde Özcan Deniz de konuk oyuncu olarak rol alacakmış. İlker bir playboy’u canlandırıyor. Burak da bir müzik orkestrasında bateristi canlandırıyormuş.

1108716_b28e4dc1f8f7c9e595f495140fddcb33

Tıpkı Çağatay Ulusoy’un Delibal’da baterist Barış’ı canlandırması gibi. Ne dersiniz bu bir tesadüf mü? Çağatay Ulusoy son bir yıldır her röportajından 2.sinema filmini çekeceğini bir bateristin hayatını canlandıracağını söylemiş, bunun için ders almıştır. (Kasım 2015 Blog yazım: Çağatay Ulusoy, Sinema filminde baterist oluyor!). Şükrü Özyıldız lise yıllarında bir orkestrada çalıştığını ve bateri çaldığını biliyoruz. Bu nedenle olsa gerek kış aylarında imzaladığı “Her Şey Aşktan” filminde canlandıracağı ‘Burak’ karakterinde baterist rolü verilmiştir. İşin özü bu…

bateri prova

Bu konu geçtiğimiz günlerde Best FM’de Yasemin Şefik’in canlı yayınında gündeme geldi. Canlı yayında dinleyicilerine sormuş?

Çağatay Ulusoy (Baterist Barış) mı? Şükrü Özyıldız (Baterist Burak) mı? Hangisi daha iyi bateri çalacak? (Şükrü Özyıldız gerçekten lise yıllarında, bir orkestrası olduğu, burada amatörce çaldığına göre, 1-0 zaten önde!)

İşin ilginç tarafı Çağatay Ulusoy önceki dizisi Medcezir’de ara ara gitar çalmış, şarkı söylemişti. Şükrü Özyıldız ise şu sıralarda “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde amatör sahne alan birini canlandırıyor.

Bu canlı yayın yarışmada her iki oyuncunun fanları, sosyal medya üzerinden verdikleri cevaplarda her ikisinin de güzel çalacağını söylemişler, yarışmayı Şükrü Özyıldız önde bitirmiştir.

Bu sorunun gerçek cevabını her iki filmin vizyona girmesiyle seyrettikten sonra, hangisinin güzel çaldığını (rol yaptığını) göreceğiz. Şükrü Özyıldız gerçekten bu işi profesyonelce yaptığına göre zaten iyi çalması gayet doğal olacaktır.

Her iki oyuncumuza sinema filmlerinde başarılar, gişe hasılatlarının bol olmasını dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir