Çağatay Ulusoy yeni partneri ile tanıştı, birlikte yemek yediler!

Sinema

leyla-çağatay

Medcezir’ dizisinin kesin final yapmasıyla Marmaris’e tatile çıkan Çağatay Ulusoy, yeni çekilecek Sinema Filmi için İstanbul’a geçtiğimiz hafta sonu döndü. Yakışıklı oyuncu önceki akşam Cihangir Sur Balık’ta filmde kendisine eşlik edecek partneri Leyla Lydia Tuğutlu‘yla tanıştı.

Yapımcı Ay Yapım‘dan birkaç kişiyle toplanıp yemek yiyen Çağatay Ulusoy, yeni partneriyle filmi değerlendirdi. 20 Temmuz’da çekimlerine başlanacak filmde Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun iki sevgiliyi canlandıracağı söylenmişti. Ulusoy bir müzik grubunda çılgın bir bateristi canlandıracak, grubun solisti Leyla Lydia Tuğutlu olacakmış. Sesi de güzel olduğu söylenen güzel oyuncu, aynı zamandan Çağatay’ın sevgilisini canlandıracakmış. Alınan bilgiye göre filmin adı “DELİBAL” imiş.

CI0IQzbVEAALzKm

CIxbAmyWUAARY7c

CIvYeaPUsAAbEyR

Mekan çıkışında görüntülenince keyifleri kaçan ikiliden Çağatay Ulusoy hızlı adımlar taksiye yönelirken “Sakallarımı dizi için uzatacağım” demekle yetindi. Çağatay Ulusoy’un yeni sakallı halini Instagram hesabından paylaştı. Sevenleri tarafından çok beğenildi. 1 saat içinde 35 binin üzerinde beğeni gelmiştir.

CIrSGbxUAAAcduH

Çağatay Ulusoy’dan sonra Leyla Lydia Tuğutlu da kapıya çağrılan bir taksiye hızlıca binip gitmiş, herhangi bir açıklama yapmamıştır.

2008 Yılında Türkiye Güzeli seçilen Leyla ile Çağatay çok güzel bir ikili oluşturacaklardır.

cats Leyla-Çağatay

Biri 2008 Türkiye Güzellik kraliçesi birincisi, diğeri 2010 Best Model Erkek Güzeli birincisi. Ağustos içinde Medcezir’in yönetmeni Ali Bilgin tarafından çekilecektir.

Çekilecek filmin senaryosu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Ay Yapım’ın senaristlerinden Ece Yörenç Medcezir’de yorgun düştüğü için kendisini dinlenmeye almıştı. Karadayı ve Kara Para Aşk dizilerinin senaristleri Eylem Canpolat ve Sema Ergenekon tarafından senaryonun yazılabileceğini düşünüyorum. Karadayı dizisi bitti. Kara Para Aşk da 3 bölüm sonra kesin final yapacak. Zannederim Cast çalışmaları da devam ediyor. Medcezir’den Çağatay Ulusoy’un rol arkadaşlarından bazıları bu sinema filminde göreceğimizi tahmin ediyorum.

Süper bir sinema filmi ortaya çıkacak gibi gözüküyor.

DELİBAL” Çılgın bir baterist, üstelik bal kadar tatlı bir çocuk. Hadi hayırlısı diyelim.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Kaynak Sabah.com’un haberi. Mekan çıkışı Görseller Çağatay Ulusoy Twitter sayfasından alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir