Küçük Gelin Çağla Şimşek, yeni imajıyla herkesi şaşırttı!

TV Programları

KucukGelin (3)

Samanyolu Tv’nin sevilen dizisi Küçük Gelin 30 Ağustos Pazar akşamı yeni sezonunu açıyor. Yeni Sezona Özel İmaj… Küçük Gelin imaj tazeledi. Yeni imajıyla dikkat çeken Küçük Gelin sezonu yıldız oyuncularla açıyor.

Geçtiğimiz haftalarda Arzu YanardağArda Esen ve Birgül Ulusoy gibi ünlü isimleri transfer eden Samanyolu TV’nin Küçük Gelin dizisi, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Dizi ekibi ve kadroya yeni katılan oyuncular sette özel olarak düzenlenen kutlamada ilk kez bir araya geldi.

Günün en dikkat çeken ismi ise bu sezon anne rolünde oynamaya hazırlanan küçük yıldız Çağla Şimşek oldu. Yeni bölümler için farklı bir imaja bürünen Şimşek, setin ilgi odağı haline geldi.

 

KucukGelin (1)

KucukGelin (2)

 

ardaesen&arzuyanadag (1)

Dizinin önemli transferlerinden Arzu Yanardağ ve Arda Esen de çekimler için ilk kez sete geldi. Bahar ve Mirza karakterlerini oynamaya hazırlanan ünlü oyuncular, sette yeni oyuncu arkadaşlarıyla buluştu.

Başrollerinde Çağla ŞimşekBengi ÖztürkUfuk Şen ve diziye bu sezon katılan Arzu Yanardağ ile Arda Esen’in oynayacağı Küçük Gelin, merakla beklenen sezonun ilk bölümüyle 30 Ağustos Pazar akşamı Samanyolu TV’de başlıyor.

 

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Kaynak haber ve görseller Samanyolu Tv Basın Bülteni.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir