Kösem Sultan kadrosu tamamlandı, Çağatay Ulusoy kadroda var mı?

TV Programları

cats cu-genç osman

Son bir yılda çok konuşulan bir Tims Productions yapımı olan “Kösem Sultan” kadrosunun tamamlanmıştır. 1 Ekim Perşembe akşamı Star Tv ekranlarında yayınlanması planlanıyor.

Yönetmenliğini Zeynep Günay Tan ve Deniz Koluş’un yapacağı, senaryosunu Yılmaz şahin’in kaleme aldığı dizinin oyuncuları, Beren Saat, Hülya Avşar, Mete Horozoğlu, Aslıhan Gürbüz, Fikret Kuşkan, Erkan Kolçak Köstendil, Esra Dermancıoğlu, Ekin Koç, Berk Cankat, ve Kadir Doğulu.  Son olarak da İlker Kızmaz dahil olmuştur.

Kösem Sultan’ın ilk gençlik yıllarını canlandıracak oyuncu Timur Savcı tarafından dünyanın her ülkesinde aramış ve Vatan Gazetesinden Oya Aydoğan’ın haberine göre Yunanistan’da bulunmuş. Kösem Sultan’ın gençliğini 17 yaşındaki bir Atinalı bir oyuncu ilk 9 bölümde canlandıracakmış. Aslen Kösem Sultan’da 1590, Tinos-Yunanistan doğumludur.  Adı henüz açıklanmayan genç Atinalı Kösem Sultanın yerine, daha sonra Beren Saat Kösem sultan olarak devam edecektir.

Dizinin Sakız Adası’nda çekimleri başladı.

Üzerinde çok konuşulan, çok da spekülasyon yapılan Çağatay Ulusoy Kösem Sultan kadrosuna dahil olacak mı? Bilindiği gibi Çağatay Ulusoy şu sıralarda 2.Sinema filmi olan “DELİBAL” ın çekimlerine devam ediyor. Canlandırdığı baterist Barış karakteri için imajını değiştirmiş, kilo vermiş, sakal bırakmış ve saçlarını uzatmıştır. Son sakallı hali ile Kösem Sultan’da genç şehzadelerden biri olarak rol uygun görülmüştür. Hatta şehzade Genç Osman rolünü oynayacağı söylenmiştir.

Bu güne kadar Çağatay Ulusoy’dan oynayacağı ile ilgili bir açıklma gelmemiştir. Çağatay Ulusoy, Ay YapımKerem Çatay‘ın son derece önem verdiği bir jönüdür. Elindeki süper bir oyuncuyu Tims’e kaptıracağını zannetmiyorum. Kerem Çatay, Ulusoy’un 2013 Ocak ayında başına gelen olaydan sonra, elinden tutan, ona destek olup, Medcezir’de oynaması için teklif götüren kişidir. 7 Şubat 2013 tarihinde yazdığım, biraz magazinsel anlatımda bu minnettarlığı yazmıştım. “Çağatay Ulusoy Anne evinde Ptt” yazımı okuyabilirsiniz: (http://blog.milliyet.com.tr/cagatay-ulusoy-anne-evinde-ptt-/Blog/?BlogNo=401052 ). (http://balcilar-blog.com/?p=315).

CLY7fJuUcAAWfV0

Çok iyi tanıdığım Çağatay Ulusoy, Kerem Çatay’ın olur’unu almadan bu rolü kabul edeceğini zannetmiyorum. Bir-iki gün önce Twitter’da Çağatay Ulusoy’un Kösem Sultan’da oynaması için ikna edildiği yazıldı. Bence bu haberin de doğruluğu teyit edilmedi. Ulusoy, sinema filminden sonra bir süre dinlenecektir. Daha sonra da, baş rol oynayacağı yeni bir romantik-komedi dizisinde oynamasını bekliyorum.

Çağatay Ulusoy, 13 Kasımda ve sonrası Delibal’ın açılış gala gecelerine katılacak, daha sonra dizi çalışmalarına geçecektir. Şayet olur da “Kösem Sultan” dizisinde bir rol kabul ederse onu en eken, Aralık – Ocak içindeki bölümlerde izleyebileceğiz.

Şimdilik Çağatay Ulusoy, Kösem Sultan dizi kadrosunda yok. Kararı ne olursa olsun, hakkında hayırlısı olsun. Son söz olarak şunu söyleyebilirim: Çağatay Ulusoy Kösem Sultan dizisinde olsa da, olmasa da, “Delibal” sinema filmi ile, Hollywood kapılarını ardına kadar açacaktır.

 

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Görseller Çağatay Ulusoy twitter sayfasından ve internetten alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir