Hazal Kaya “A.Ş.K” dizisi ile seyirciye merhaba diyor!

TV Programları

25 Eylül ’13

Kategori
TV Programları
Hazal Kaya "A.Ş.K" dizisi ile seyirciye merhaba diyor,

Hazal Kaya bu akşam yeni dizisi “A.Ş.K” ile Kanal D ekranlarında. Bir yıldır ara verdiği ekran hasreti bitiyor. Afkzede olan Hazal Kaya geçen sezon Son Yaz Balkanlar 1912 dizinde rol almış, ancak dizi gerekli ilgiyi görmeyince, beş bölümde kalmıştı.

Bu uzun arada Amerika’ da dil eğitimi ve sonra da oyunculuk dersleri için gitmişti. Ancak sosyal Medyada çok değişik dedikodular çıkartılmış, kimileri şeker hastası olduğu için tedaviye, ya da aldığı kiloları vermek için gittiği söylenmiştir. Bütün bunlar Hazal Kaya’ yı çok üzmüş ve hırslandırmıştır. Amerika dönüşü 11 kilo vererek eski formuna kavuşmuş, kendisine sunulan “A.Ş.K” dizisinin senaryosunu beğenmiş, Gold FilmFaruk Turgut‘un teklifini kabul etmiştir.

Medyada çok konuşulan, ses getiren dizisi bu akşam 20.00 de Kanal D ekranlarında. Bu dizide Hazal Kaya, Hakan Kurttaş, Aslı TandoğanKaan Urgancıoğlu ve Nebahat Çehre rol alıyor. Konu hepinizin malumu aşk. Nebahat Çehre, daha önce Aşk-ı Memnu dizisinde Hazal Kaya ile birlikte oynamış, Onu tanıyan birisi olarak bir açıklamasında, Hazal Kaya için söyledikleri şöyle. “Onu çok hırslı görüyorum. Mücadeleci, o duygular bende sıfır” demiştir.

Yayın günü konusunda iyice bocalayan Kanal D, önce Çarşamba günü demişti, sonra Pazartesi Saat 20.00 oldu. En son ani bir kararla tekrar 25 Eylül Çarşamba Saat 20.00 olarak karar kılındı. Burada diğer kanalların aynı saate gelen rakip dizilerin de etkisi oldu. Yayıncı kuruluşlar az da olsa izleyici taleplerini de göz önüne alıyorlar. Bana gelen istekler doğrultusunda Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy’un dizilerinin Cuma akşamına aynı saate konulmaması için iki Blog yazısı yazdım. Çünkü Çağatay ile Hazal’ın AFK dizisi nedeni ile fanları aynı. İzleyiciyi tercih yaptırmadıkları için Star TV. ve Kanal D’ e bir daha teşekkür ederim.

Şimdi her şey hazır, Hazal Kaya (Azra), Hakan Kurtaş (Kerem) çok güzel bir ikili oluşturacaklarından eminim. Un var, şeker var, helva yapıldı. Bu helvanın tadını bu akşam izleyici bakacak.

Tadı damaklarında kalacağından eminim.

O halde, bu akşam Kanal D.yiz, haydi ekran başına.

Keyifli seyirler.

 

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir