Medcezir’in Yaman’ı (Çağatay Ulusoy), şimdi de Delibal’da Baterist Tarık oldu!

Sinema

CJnnthvWUAA6j8y

Çağatay Ulusoy şu sıralarda ikinci sinema filmini çekiyor. Ve filmden ilk kareyi 3 gün önce (20 Temmuz 2015) Instagram hesabından sevenleri ile paylaştı.

Ay Yapım’dan Ali Bilgin’in yönetmeni olduğu filmde Çağatay Ulusoy, bir müzik orkestrasında çılgın Baterist Tarık karakterini canlandırıyor.

Filmin adı DELİBAL oldu ve filmdeki Partneri sevgilisi Merve karakterini, 2008 Türkiye güzeli Leyla Lydia Tuğutlu canlandırıyor. Leyla, Karadayı dizisinde 2 sezon boyunca, “Songül Kara” karakteri olarak Kenan İmirzalıoğlu’nun kız kardeşini canlandırmıştır.

Delibal’da oynayacağı karakteri bakın Çağatay nasıl anlatıyor. Manevi olarak mutlu olacağı işleri yaptığını, maddi kısmın sonradan geldiğini söylüyor. “Sinemada oynayacağım karakter, bundan önce oynadığım üç karakter farklıydı birbirinden. Sinemada oynayacağım karakter çok başka bir şey. Çok uç bir şey. Benim için bir atlama noktası olacak. Beni çok zorlayacak bir karakter. Çok da farklı, daha önce de çok az işlenmiş bir hikaye… Belki de çok sayılıdır, bir iki yerde işlenmiş olabilir. Türkiye’de hiç işlenmedi, global anlamda… Nereye kadar gidebilirsem gideceğim. Davul dersleri alıyorum, yeni filmde baterist olacağım. Piyano dersleri alıyorum, onu kendime geliştirmek adına alıyorum ama… İleride lazım olur belki.” Formunu korumak için spora gittiğini, Çekiç attığını, resim yaptığını söylemiştir. Olduğu formdan biraz daha daralmaya çalıştığını, kilo vermeye çalışıyorum. Yeni oynayacağım proje için o şekilde olmam gerekiyor, ona göre spor yapıyorum şu sıralarda, o formu yakalamak için bir yandan devam ediyor spor.

Delibal’da çılgın baterist Tarık, (Çağatay Ulusoy’un sinema filmden paylatığı ilk kare):

CKYBDaaUEAAdVFM

Yeni sinema filmi için kendisini böyle anlatıyor Ulusoy. İmajını değiştirmiş sakal bırakmış, saçlarını uzatmıştır.

CIrSGbxUAAAcduH

5 yılda oynadığı rollerde kılıktan kılığı giriyor. Adını Feriha Koydum’da ‘Emir‘, Anadolu Kartalları sinema filminde ‘Ahmet Onur‘, Medcezir’de ‘Yaman‘ ve şimdi de Delibal sinema filminde ‘Tarık‘ karakterine can verecektir.

CKX9zGOW8AALv13

Ağustos ayı içinde tamamlanacak olan film, önümüzdeki Ekim sonu, ya da Kasım ortalarında sinemalarda vizyona girecektir.

Çağatay Ulusuoy’un sinema filmi Delibal sevenleri tarafından sabırsızla beklenmektedir.

Delibal’da Baterist Tarık’ın şimdiden başarılı ve iyi gişe yapması dileklerimle…

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

Not: Çağatay Ulusoy’un Kazakistan Astana Tv’e röportajından, görseller twitter sayfasından alınmıştır.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir