Saygın Soysal, Kara Para Aşk ile 2015 Yılı En İyi yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü aldı!

TV Programları

CKltqaQWUAArSL0

Saygın Soysal, Atv’de ekranlara gelen “Kara Para Aşk” dizinde gösterdiği performans ile TelevizyonDizizi.Com okuyucuları tarafından “2015 Yılı En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu” ödülüne layık görüldü.

2015 TelevizyonDizisi.com En iyiler plaketleri sahiplerini bulmaya devam ediyor. Bu sene  Kara Para Aşk dizisi ile En iyi yardımcı erkek oyuncu dalında en fazla oyu alarak ödül almaya hak kazanan Saygın Soysal’a plaketi oyuncunun menajeri Yasemin Özbudun’un bürosunda teslim edildi. Kendisini seven ve destek olan tüm ziyaretçilerine teşekkürlerini sunan oyuncu Saygın Soysal’ın başarılarının daim olmasını diliyoruz.

Kötüyü oynama da bir başarıdır. Metin Dündar önce kaçırdığı kız Nilüfer’e aşık oldu. Sonra da onunla evlendi. Babasına rağmen aşkı için mücadele etti. Öyle ki Metin’in Nilüfer’e olan tutkulu aşkı, izleyenleri tarafından çok beğenildi. Kötüler de sevebilir dedirtti. Dizinin finalinde Nilüfer ile mutlu bir hayat için yola çıktılar. Nilüfer karakterine can veren Bestemsu Özdemir de aynı dizide, En İyi Yardımcı Kadın ödülünü almıştır.

CJ0T4lqWoAAzo-A

Kara Para Aşk benim de sever izlediğim müstesna dizilerden biri idi. Gerek konusu, gerekse de oyuncularının performansı ile takdire şayandı. Saygın Soysal’ı rolü ‘Metin’ karakteri olarak sevmesem de oyunculuğunu takdir etmişimdir.

Dizilerde oyunculara verilen ödüller, ban göre para kadar önemlidir ve değerlidir. Ödül oyuncunun en büyük refaransıdır.

Saygın Soysal’a bundan sonraki dizilerinde başarılarının devamını dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

Not: Kaynak haber TelevizyonDizisi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir