Medcezir’in Selim Serez’i Paramparça’ya güç katacak!

TV Programları

30496838 barış falay

Medcezir dizisinde 2 sezon Mert ve Yaman’ın örnek babası Avukat Selim Serez Karakterini başarılı bir şekilde can veren Barış Falay, dizisinin final yapması ile şimdi de Paramparça’da Cihan’ın azılı düşmanı Harun’u canlandıracak. Başarılı oyuncu Barış Falay, Paramparça’da Cihan’ın karısı Dilara’nın (Ebru Özkan) geçmişteki gizli aşkı Harun olarak ortaya çıkacak.

Barış Falay, Ezel ve Al Yazmalım dizilerinden sonra rol aldığı Medcezir’de çok sevilmiş, iyi yürekli avukat, örnek baba olarak çok sevilmiştir. Öz oğlu Mert’in yanında, ailesine aldığı Yaman’a gösterdiği manevi babalık unutulamaz.

Star Tv’nin reyting rekortmeni fenomen dizisi “Paramparça” Barış Falay ile gücüne güç katmıştır. Çekimlerin Ağustos sonu, ya da Eylül başında başlaması planlanan dizinin yayını Eylül ortalarında kaldığı yerden devam edecektir.

paramparça-dizi

Sezonun sevilerek izlenen aşk ve imkansızlık hikayesi anlatan Paramparça’nın baş rollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan, Cemal Hünal, Nursel Köse, Cihan Canova, Tolga Tekin, Güneş Emir gibi birbirinden başarılı oyuncuların rol aldığı dizinin yönetmenliğini Cevdet Mercan, senaristliğini ise Yıldız Tunç üstleniyor.

Paramparça dizisinde şok bir ayrılık yaşanmış, yönetmeni Cevdat Mercan da diziden ayrıldığı duyurulmuştur. Yeni sezonda yönetmen arayışı devam ediyor.

Medcezir’in Selim Serez’i (Barış Falay) iki oğlu Mert (Taner Ölmez) ve Yaman (Çağatay Ulusoy) ile görülüyor.

CJtXOu2UEAAhcAD

Usta oyuncu, oyun gücü ile Paramparça’ya güç katacaktır. Selim Serez’e yeni dizisi Paramparça’da başarılar dileyelim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilarblog.com

 

 

Kaynak: Ranini Tv’in haberi, görseller internetten alınmıştır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir