Çukur’da Selimin İhaneti Yamaç’ı yıktı!

TV Programları

Ay Yapım imzalı ‘Çukur’un dün akşam ekranlara gelen bölümünde final sahnesine Yamaç’ın gözyaşları damgasını vurdu. Uzun zamandır aralarından birinin ihanetinden şüphelenen Yamaç, bu kişinin ağabeyi Selim olduğunu öğrendi. Yamaç ile Selim’in yüzleşmesi büyük merakla beklenecek.

Büyük sezon finaline iki bölüm kala ‘Çukur’da büyük gerçek açığa çıktı. En başından beri aralarında onlara ihanet eden birinin olduğunu düşünen Yamaç, yapbozun tüm parçalarını birleştirdi ve bulduğu cevapla gözyaşlarına boğuldu.

Ağabeyi Selim’in (Öner Erkan) ihanet ettiğini öğrenen Yamaç (Aras Bulut İynemli), büyük bir yıkıma uğradı. “Bana bunu yapma ağabey, lütfen yapmamış ol” sözleriyle bu gerçeği kabullenmekte güçlük çeken Yamaç’ın, Selim ile yüzleşmesi şimdiden büyük heyecan yarattı.

Ağabeyi Selim’in kendisine ihanetini Aliço’dan (Rıza Kocaoğlu) Yamaç adeta yıkılır.

Yamaç’ın gerçeği öğrenmesiyle beraber yıkıldığı an:

SOSYAL MEDYADA #ÇUKUR KONUŞULDU!

Çukur, dün akşam yayınlanan 31’inci bölümüyle AB’de 7.00 izlenme oranı (rating), 16.18 izlenme payı (share), ABC1 20+’da7.09izlenme oranı (rating), 16.61 izlenme payı (share), Total’de ise5.34 izlenme oranı (rating), 13.17 izlenme payı (share) elde etti. Çukur’un heyecanla beklenen 31’inci bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #çukur etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #çukur etiketi Twitter’ın Türkiye gündeminde 11 saat 30 dakika, dünyada 1 saat 45 dakika TT listesinde kaldı.

 

ÇUKUR’DA YAMAÇ ADAMLARINA İFTAR YEMEĞİ VERDİ

 

YAMAÇ, VARTOLU’YU OYUNA GETİRDİ!

Yamaç’ın planını bozup Çukur’u onun elinden almaya kararlı olan Vartolu, Yamaç’ın oyunuyla bozguna uğradı. Yamaç, Vartolu’yu (Erkan Kolçak Köstendil) hamamda tuzağa düşürürken Koçovalıların adamları da Vartolu’nun adamlarını oyuna getirdi. Bu büyük planın sonunda Yamaç ihtiyaçları olan parayı toplayarak zafer mutluluğu yaşadı.

Vartolu’nun hamamda kapalı kaldığı an:

 

SENA’NIN (DİLAN ÇİÇEK DENİZ) HAYATİ HATASI!

Emrah’ın tuttuğu, psikolog rolü oynayan Ezgi’nin uyguladığı tedavi ile gittikçe kötüleşen Sena, halüsinasyonlar görmeye başladı. Ona göz kulak olmaya ve yardım etmeye çalışan Saadet’i Sadi’nin adamı olarak gören Sena’nın Saadet’i bıçakladığı an ekran başındakileri şoke etti. Saadet’in nasıl bir tehlikeyle karşı karşıya kaldığı gelecek hafta cevap bulacak.

Sena’nın Saadet’i bıçakladığı an:

‘Çukur’un yeni bölümü 4 Haziran Pazartesi saat 20.45’te Show TV’de ekranlara gelecek. Ve 11 Haziran akşamı son bölümü ile sezon finali yapacak 2,5 aylık tatile çıkacak. Tüm oyuncular ile kamera arkası personeli yorgunluklarını çıkartacak.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 Not: Kaynak haber ve görseller Cansu Uras İletişim Deposu basın bülteninden.

*Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir