Bizim Hikaye 36.Bölümde Neler Olacak? Hikmet Diziden Ayrılıyor mu?

TV Programları

Yapımcılığını Med Yapım’ın üstlendiği, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt, Ebru Hocaoğlu ve Verda Pars’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli’nin oturuyor. Hazal Kaya ve Burak Deniz başrolü paylaşıyor.

‘’Bizim Hikaye’’ dizisine 3 Mayıs 2018 tarihinden bu yana Ayşen Gruda katıldı. Türk sinemasının efsaneleşmiş ismi Ayşen Gruda, dizide “Yedi Bela Aysel” karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. Ayşen Gruda, doğrusunu söylemek gerekirse diziye renk kattı.

Gelelim bu akşam ekranlara gelecek 36.Bölüme;

Ömer’in gerçek yüzünü gören Filiz, bu konuda Barış’tan özür diler.

Bu durum ikisi arasındaki yakınlığı artırsa da çözmeleri gereken sorunlar bitmemiştir. Ameliyattan sağ salim çıkan Cemil ise Ömer’i yakalayabilmek için Filiz’e bir teklifte bulunur.

Boşanma kağıtlarını imzalaması karşılığında bu teklifi kabul eden Filiz kendini tehlikeye atarken, her şeyden habersiz olan Barış işleri karıştırır.

Fikri ise Filiz’le yaşadığı son yüzleşmeden sonra kendini çocuklarına adamaya ve iyi bir baba olmaya karar vermiştir.

Elibollar tarafından ciddiye alınmayan Fikri kendini ispatlamak için uğraşırken annesiyle de Şeyma konusunda çatışır. Ancak Fikri’nin hayatına bir anda giren özel bir kadın her şeyi değiştirecektir.

Öte yandan Fiko ve Kiraz Darüşşafaka, Rahmet ise Ankara’daki bir üniversitenin sınavlarına hazırlanırken tüm okuyan Elibollar için yuvadan uçma vakti yaklaşmış görünmektedir…

 

ANNE ŞÜKRAN DİZİDEN AYRILDI

Geçen bölümde Elibol’ların annesi Şükran (Esra Bezen Bilgin) ölmüş diziden ayrılmıştır. Karısının ölmesi ile Fikri Elibol çok üzülmüş ağıtlar yakmıştır.

 

HİKMET  KARAKTERİ NEJAT UYGUR DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Dikkatimi çeken son 4-5 bölümdür Hikmet karakterinin can veren Nejat Uygur’u dizide göremiyoruz. Sevilen genç oyuncu ile ilgili bir açıklama da gelmedi, yoksa ben mi kaçırdım. İnternette taradım, Twitter sayfasına girdim bir açıklamada göremedim. İlerleyen bölümlerde ya dizide olacak ya da öldürülerek diziden ayrılacaktır!

Bu akşam Saat: 20.00’de Fox Tv ekranlarında 36.bölümde buluşmak üzere.

Keyifli Seyirler

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: @abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Şahsi Blog: Abdurrahman Balcılar Blog Sayfası

 *Şahsi Blog sayfamda ve Milliyet Blog’da yayınlanan blog yazıları büyük bir çalışmanın ürünü olup, izinsiz ya da kaynak göstermeden alıntı yapılamaz. Aksi halde kanuni işlem yapılır.

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir