Köy Gençlerine Bayram armağanı, Suni Çim Futbol sahası.

Genel

19 Ekim ’13

Kategori
Spor Eğitimi
Köy Gençlerine Bayram armağanı, Suni Çim Futbol sahası.

Aydın, Germencik, Dağyeni Köyü gençleri mini futbol sahasına kavuştu. Köy muhtarı Ali Afacan’ın girişimleri ile plan-projeye uygun olarak, köy ilkokulu bahçesine, modern bir mini futbol sahası yaptırdı. Futbol sahası suni çim ile kaplı, etrafı tel örgülü. 20 x 40 metre ebatlarında olup, 800 m2.dir. Köy Gençlerine Muhtarlığın bir bayram armağanı oldu.  Bayram boyunca civar köy gençlerinden oluşan takımlar ile karşılıklı futbol maçları organize edildi.

Dağyeni köy takımı, civar köylerden Selatin köy takımı ile aralarında yaptıkları maçta 8-4 yendi. Önümüzdeki günlerde diğer köy takımları ile karşılıklı maçlar yapılacak.

Bu tür sosyal tesislerin yapılmasını öncülük yapan Dağyeni Köy Muhtarlığı yaptığı bu işle ne kadar öğünse azdır. Önümüzdeki günlerde ışıklandırması ve duşlar da yapılacakmış.

Köy Gençlerini, Kahve köşelerinden çıkartıp, boş zamanlarında bu tür sporlara yönlendirmek çok olumlu bir davranış. Muhtar Ali Afacan ve beraber çalıştıkları İhtiyar Heyeti üyelerine (Hüsamettin Balcılar, Nafiz Bircan, Nafiz Çalışğan, İbrahim Kaya) ayrı ayrı, Köy Gençleri ve Çocukları adına teşekkür ederim.

İki sloganla sözlerime son veriyorum.

Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur. Spor vücudun diyaliz makinasıdır.

Saygılar, Sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com
Blog: milliyet.com.tr/Cansever

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir